♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 81 089
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Ще набия Зиза Twisted Evil

Маме, тя подмами Озан да каже на Емир къде са КеНи ooooh!
Тя каза на Озан да каже на Емир, че се отказва да се предаде, а всъщност Зейнеп прати на Емир, номер, по който да намерят адреса на флюбените...  Whistling
И в мен отключи агресията...  Mr. Green

# 421
  • Враца
Нежност, само да не излезеш права за Главния герой, ама много му е рано да умира - ще провалят сериала  Mr. Green Mr. Green
Надявам се Туфан, както остана сам в колата да звънне на Кемал, ама той е налапал телефонната слушалка и няма да отговори  ooooh! ooooh! Боже, Боже - с тази оптика няма отърване, само чудо ще го спаси  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Нихан, Емко да си я взима, само да не закачат Кемал   #2gunfire#2gunfire

И Зейнеп от тази серия я причислявам окончателно към тъпанарите в този сериал - рамо до рамо с Тарък  ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 00:17 от mama_an_ji

# 422
Оффф, писнА ми тази вечер да дадат края на серията, да пуснат 20 мин. реклами и след това отново да излъчат същата сцена за финал! Naughty  Толкова български реклами не съм изгледала колкото турски Crossing Arms

Кемал ще се размине с лека драскотина Wink  Първо: той е кахраман, и Второ: все пак не са излъчили два-три сезона на сериала все още Mr. Green Рано му е сега да умира Whistling  Просто една "репетиция" ще видим в другия епизод Laughing

Зиза отключи агресията в мен, но нали е бременна Mr. Green  та ще ми тежи на съвестта ако я удуша Crazy Затова - само бой Naughty

~~~

Относно Статуса - ако другата сряда е последната серия, то явно ще гледаме 2-3 сватби тогава Laughing  Ама и тук как само свърши епизода ooooh!

# 423
  • София
Аааааа,Зеза май ми прилича по да е сестра на Емир... #2gunfire 341uu bambam fightИ защо го направи,предаде и Нихан,а брат си...не ми се мисли дори bash тъпотия Зезе

# 424
Kara Sevda 27. Bölüm

https://www.youtube.com/watch?v=6XnPXA0j_Vc

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 00:32 от лава

# 425
  • Враца
Баръш Йош напуска, новият режисьор ще е Шенол Сьонмез ( "Иффет" ) Peace
Скрит текст:
У нас снова меняется режиссёр!

От сериала Любовь напрокат, продюссером которого является Ортакс Япым, поступила новость о смене режиссера.

С начала сериала режиссером был Метин Балекоглу, с 21 серии он уступил режиссерство Барышу Йошу и его команде. Йош, у кого сегодня последний день съемок, отдал режиссерское кресло, Шенолу Сонмезу, режиссеру таких сериалов, как "Врачи". "Иффет", "Улица спокойствия".

Как ranini.tv мы желаем Барышу Йошу множество новых проектов, и говорим добро пожаловать Шенолу Сонмезу.

А кога ще сменят сценаристката  Rolling Eyes Rolling Eyes Thinking Thinking

Ще ми липсват селфитата на Баръш Йош  Sad Wink Mr. Green

# 426
Баръш Йош напуска, новият режисьор ще е Шенол Сьонмез ( "Иффет" ) Peace
А кога ще сменят сценаристката  Rolling Eyes Rolling Eyes Thinking Thinking
А де Crossing Arms  Баш главната виновница за провала остава, а режисьори се сменят през 20 серии, помощник-сценаристи напускат Whistling  Мерич има силна опора явно Crossing Arms

Аааааа,Зеза май ми прилича по да е сестра на Емир... #2gunfire 341uu bambam fightИ защо го направи,предаде и Нихан,а брат си...не ми се мисли дори bash тъпотия Зезе
Зейнепче е толкова влюбена в Емир, че прави глупост след глупост ooooh!  Асу също "добре я насърчи" как да спечели Емко, и наЩа тъпа Зиза я слуша ooooh! Crossing Arms
Верно, че любовта заслепява, ама при Зейнеп действа убийствено Crazy

# 427
Песента, която звуча докато Айш предлагаше брак на Джан, ми хареса. Heart Eyes

За лека нощ - поздрав с нея Hug

Cihan Güçlü - "Canım Sevgilim"

# 428
# 429
Що се смееш, джанъм беним? Rolling Eyes 
Айш звезди сваля на Джан Mr. Green  предложение за брак му направи с букет цветя, пръстен и свещи - както си му е реда, ти се хилиш Naughty  Не моЕ то тъй Naughty  Никакво уважение към Флюбените нямаш Crossing Arms

# 430
# 431
Айш звезди сваля на Джан Mr. Green  предложение за брак му направи с букет цветя, пръстен и свещи - както си му е реда, ти се хилиш Naughty  Не моЕ то тъй Naughty  Никакво уважение към Флюбените нямаш Crossing Arms

Като му скивам физиономията на Берк как едвам се сдържа да не се изхили, как няма аз да падам от смях, татлъм беним...  Mr. Green Mr. Green

# 432
  • Враца
Добро утро!!!  Hug Hug Hug

Скрит текст:
Като му скивам физиономията на Берк как едвам се сдържа да не се изхили, как няма аз да падам от смях, татлъм беним...  Mr. Green Mr. Green
Laughing Laughing  Сигурно е голяма веселба докато снимат.  Laughing

Тези двамата са уникални сладури  Heart Eyes  Крачун и Малчо  Laughing
На Джан май нещо май не му се вярва, ама Айш ще извади и  подписаните листи от Елиф за доказателство  Mr. Green   

# 433
# 434
Рейтингът за снощи:

"Черна обич":

Total: 3 място / 6.72
AB: 5 място / 5.60
20+ABC1: 3 място / 6.83

~~~

"Статус на връзката: Объркан":

Total: 8 място / 3.83
AB: 14 място / 2.41
20+ABC1: 14 място / 2.56