♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 36

• 80 928
  • 744
  •   1
Отговори
# 570

Утрото  на четирима  мъже rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Как да излезеш на глава с две в любени жени??? Mr. Green Mr. Green

# 571
Гало надделя и магазин ще има, правилно съм разбрала нали?

# 572
Добър ден  Hug Hug

На мен любим момент от снощи си ми остава сблъсъка между Йомер и Селим  Crazy Crazy Баръш го признах тотално - такива погледи извади, че чак на мен ми стана горещо   Mr. Green Crazy Heart Eyes

Скрит текст:
— Здравствуйте,Омер бей!Выздоравливайте!На что жалуетесь? — Идем,господин доктор. Идем,поговорим с тобой.Я разрешал садиться?
— Простите?
— Ты меня,кажется,плохо знаешь
— Ну,знаю немного,порой заглядываю — Понятно.Мне не нравится,что ты сюда заглядываешь.Ты, оказывается,посылаешь Дефне цветы.Иногда шоколад
— Да,Дефне обожает шоколад.Молочный с фундуком-ее любимый.Я же говорил,что мы с Дефне встречались в детстве.Правда она говорит, что у нее есть жених,но я все равно хочу испытать удачу.Все-таки было пережитое общее,да же?
— Говоришь?Ты,кажется,еще не знаешь жениха Дефне
— Нет,она не говорила
— Конечно,конечно.Скажу так:Возлюбленный Дефне,ее парень,ее жених-я.И я не особо нормальный.
— Как это?
— Ну,со мной иногда так бывает.Чтобы сильно не раздражаться,я активно занимаюсь спортом.Но,иногда,и это не помогает.Понял?Еще это есть …Как там?Просто не переношу людей,которые подкатывают к тем,кто состоит в отношениях.Меня это выводит из себя.И я не успокаиваюсь
— О чем они говорят,интересно?Хотя больше Омер говорит.Они наверное сцепятся.Как бы не подрались/Дефне/
— Тогда,договорились.Чтобы больше не связывался с Дефне!Чтобы я этого не слашал!Ясно?
— Понял.Хорошо
— Отлично.Молодец!Давай,большой удачи вДавай,большой удачи в жизни…

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 12:17 от tempestad

# 573
  • Русе
Гало надделя и магазин ще има, правилно съм разбрала нали?
Уж, но Синан каза НЕ, Йомер като го попита ...  Mr. Green

# 574
tempestad, bouquet абсолютно права си!

Въпреки, че сюжетната  линия на серията бе подчинена на сблъсъкът между Йомер и Синан, това бе впечатляваща  сцена.

Баръш, без да има тежката харизма на батковците от предишното поколение турски актьори, притежава способността да изразява без думи ,чувствата и емоциите на образите си.

А това, съчетано с неустоимия му чар го прави голям актьор.

Надявам се този сериал, наградите, които получава да му отворят вратите и за игралното кино.

Последна редакция: сб, 23 апр 2016, 12:37 от alex_94

# 575
Добър ден  Hug Hug

На мен любим момент от снощи си ми остава сблъсъка между Йомер и Селим  Crazy Crazy Баръш го признах тотално - такива погледи извади, че чак на мен ми стана горещо   Mr. Green Crazy Heart Eyes

И най-важното е, че доктора го разбра. Стила на сеньор Ипликчи-кратко, точно и ясно, за да не останат съмнения, без заобикалки! Леко поотупване на праха по якето, леко и деликатно, да не си помисли Селим нещо друго! Все пак са възрастни и интелигентни хора! Joy

# 576
  • Русе
Добър ден  Hug Hug

На мен любим момент от снощи си ми остава сблъсъка между Йомер и Селим  Crazy Crazy Баръш го признах тотално - такива погледи извади, че чак на мен ми стана горещо   Mr. Green Crazy Heart Eyes

И най-важното е, че доктора го разбра. Стила на сеньор Ипликчи-кратко, точно и ясно, за да не останат съмнения, без заобикалки! Леко поотупване на праха по якето, леко и деликатно, да не си помисли Селим нещо друго! Все пак са възрастни и интелигентни хора! Joy
Каза на Селим, че е малко луд, и за да не се ядосва много, много, спортувал, но понякога и това не помагало..  Joy
После Дефне като влезе и той й вика, добре, че е разбран и не отрече, че хубаво щях да го набия...  Joy

Та такива ми ти работи, мноого малко смешни моменти имаше, но серията си беше тъпа, да.  Flutter

# 577
 wavey  Hug

Много хубава екранна двойка са Серен и Берк Heart Eyes

newsm10
страхотен тандем направиха тия двамата!!
много се радвам , че се запознах с таланта на Серен и на Берк Peace
определено ще ми останат в спомените Heart Eyes

Елчин Simple Smile

а като става въпрос за Баръш....аз май си мисля, че Синан(не помня как се казваше актъора Peace) е по-талантлив, показва много по-разнообразни емоции  Peace

# 578
добър ден момичета мисля си нещо представяте ли си сватбата да е на Суде и Трамба newsm78 newsm78 newsm78

# 579
Нериман направо ще откачи! Трамба да и стане зет!  newsm48
Забелязахте ли как по време на закуската Суде накрая го прегърна, а той остана така хладен и равнодушен. Ще я схруска за закуска Суденцето и просто няма да се усети Нериман какви ще ги надроби щерка и. Неджми ми се струва, че е наясно, че Синан и Суде нямат бъдеще.

# 580
  • Русе
а като става въпрос за Баръш....аз май си мисля, че Синан(не помня как се казваше актъора Peace) е по-талантлив, показва много по-разнообразни емоции  Peace
Аааа Синан (Салих Бадемджи) е ненадминат, признала съм го мнооого отдавна, още преди Ашка. Велик е и тук. Обожвам да го гледам, придава много цвят, свежест, лекота на сериала.  Flutter
 А Баръш..... знаете ...   Crazy 

Гор къде си? Rolling Eyes

# 581
а като става въпрос за Баръш....аз май си мисля, че Синан(не помня как се казваше актъора Peace) е по-талантлив, показва много по-разнообразни емоции  Peace
Аааа Синан (Салих Бадемджи) е ненадминат, признала съм го мнооого отдавна, още преди Ашка. Велик е и тук. Обожвам да го гледам, придава много цвят, свежест, лекота на сериала.  Flutter
 А Баръш..... знаете ...   Crazy  
мдааа, играеше във Времето лети, нали? много по-различна роля Peace
Баръшко и той става за гледане Wink Wink особено като се посъблече Crazy

# 582
Oт рускините...

— Ты опять покраснела?
— Ты так внезапно это сделал,наверное
— Я больше не хочу засыпать,не вдохнув этот запах.Вчера не хотел, чтобы ты уходила,но ты ушла.
— Ну,бабушка стала это…
— Знаю,знаю,но я сердит на тебя
— Сильно рассердился?
— Сильно
— Ты серьезно?
— Да
— Но это..Бабушка тоже права,она уже столько времени не видит меня, сойдет с ума.Не только она,еще есть брат,Нихан,Эсра. Ну,что,Блин,ты снова меня съел(тур.знач. провел)
— Съем.А ты не будь такой сладкой...

Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

# 583
Много ми хареса идеята Транба да се ожени за Суде.Нериман ще откачи.

# 584
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алексче привет  wavey wavey wavey

Утрото  на четирима  мъже rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
особено с четвъртия "МЪЖ" се добива най-добра представа за утрото на един истински мъж  

Как да излезеш на глава с две в любени жени??? Mr. Green Mr. Green

ей това като го видях още снощи и направо му съчувствах на Йомер  oops
за миг  си помислих  newsm78 newsm78 аха- аха Гало и Дефа ще станат на кълбо  hahaha hahaha hahaha

Темпи сблъсъка между Йомер и Селим ме изкефи максимално  Peace
в полза на Патрона  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт