"Част от мен" тема 3

• 76 753
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Бризче - твое право е мила да си харесваш Макси...Аз не мога да го понасям, от момента в който "арестува" Елиф. И предварително се извиних на всичко, които харесват арапина, който дори не може да говори правилно, а непрекъснато хъка...Влюбен е в Алиф а дори не й произнася правилно името.....Права си за едно нещо, но след това какво направи, чак сложи белезници на Елиф........А да се бяга този малоумник.....
За Максут майка му няма никаква вина. Той е отраснал при баща си.

Само да кажа,че за мен най-секси е Селим  Mr. Green

Селим и аз го харесвам,  защото има много добро сърце - майка му, нищо, че е слугиня е възпитала сина си в добродетели....Керем винаги е демонстрирал превъзходството си над Селим. Макар, че са връстници Керем го наричаше "синко"...Но какво стана от Керем - едно нищо....Парите унищожават хората, които не им знаят цената.
Дафа, Невал, Къймет,  дори и глезлата Нехир многократно ще упрекват Елиф и семейството й, че иска да се домогне до Кахраман заради парите....Ама нито една от изброените през живота си не е изкарала и един лев с труд.
Затова харесвам този сериал, въпреки ведмите и малоумниците, защото дава много поводи за размисъл.....

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 03:44 от MAMA-AN

# 106
            Аз пък си го харесвам Максут. Естествено, че не одобрявам постъпките му, естествено, че тази фикс-идея „Тя ще ме обикне!“ е престъпно погрешна, но всъщност Макси има добро сърце! /Всички, които са чели преводите ми на онлайн гледането знаят, че го наричах Макси/ Всъщност действителността е превърнала Макси в чудовище, но е запазил доброто, наследено от майка му. Да, вярно е, че натвори безброй безобразни престъпления, вярно е че стреля, и то неведнъж по Ках, вярно е и че щеше да го убие ако Елиф не беше стреляла, но да бъдем реалисти- той наистина никого не уби! Дори Султан е по-лоша от него- та тя навреди максимално и на двете си дъщери! Хрисимия Керем да не би да е по-добър от него- да не изписвам какви щуротии стори по отношение на най-близките си- и на баща си и на вуйчо си. Дори кротката Мерием направи непростими неща. Макси е противоречив образ. Вероятно е замислен като напълно отрицателен образ- едно от зверчетата в сериала, но всъщност дълбоката несподелена любов, която изпитва към Елиф, от години при това, го кара да върши безразсъдни дела. Не можем да му отречем и доброто, което стори- та той даде максимума от себе си и ако не беше по петите на Ибрахим, не ми се мисли какво щеше да се случи. Е, да, вярно, че се възползва максимално от ситуацията, обаче къде беше тогава Кахраман, който на всяка втора дума казваше „Коркма! Бен янънда!“/Не се страхувай, аз съм до теб/. И все пак добре, че беше Макси за да я има любовта на Ках и Ел- изпитанията, на които ги подложи той, им показаха, че те не могат един без друг. И всъщност накрая и самия Макси ще каже, че тях никой не може да ги раздели, т.е. осъзна истината, за разлика от Дефне, която в болестното си състояние до последно ще твърди, че Ках  обича само нея, но просто не е осъзнал това. Абе харесвам си го аз Макси- за мен спада към категорията „уличен тарикат“ – оставен на уроците на улицата, без бащина и майчина закрила се е научил да „печели“, а улицата няма как да го научи да печели по честен начин, нали!

На 21 януари се ражда синът на Сердар Озер /Максуд/

БАЩА И СИН

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 04:09 от Лукреция

# 107

Йозджан Дениз със сина на Сердар Озер в родилния дом

# 108
  • Плевен / София
Бризче,Ани знаете мнението ми за Максуд от онлайн гледането.... Naughty за много неща му бях набрала....добре, че накрая в дебелата му глава "просветна", че никой не може да раздели Елиф и Кахраман... NaughtyДафа обаче това не го разбра... Crossing Arms

# 109
Добро утро и хубав ден и седмица  Hug
В Част от мен обстановката по средата на седмицата ще се проясни, но за кратко....И така ще редуват хубави и не много хубави моменти ..... така до Великден....
От рускините днес научих една новина...

Аnıl Аltan - Селим,  направил предложение за брак на Рelin Аkil и тя казала Да!

Двамата са играли заедно с Ози - Той в Част от мен, а Рelin Аkil в "Огън и вода"

Да им е честито и да бъдат много щастливи и влюбени  Heart Eyes Heart Eyes

# 110
Бризче,Ани знаете мнението ми за Максуд от онлайн гледането.... Naughty за много неща му бях набрала....добре, че накрая в дебелата му глава "просветна", че никой не може да раздели Елиф и Кахраман... NaughtyДафа обаче това не го разбра... Crossing Arms

Знаем Гости знаем  newsm10 Както казва Бризка образа на Максут е противоречив...Но има голяма прилика с образите на Дафа и Керем. И тримата са егоисти и мислят само от своята гледна точка....
До сега Максут все още не ме дразни толкова, но с всеки изминал епизод става все по-нагъл и опасен.
Бризка казва, че никого не е убил...но не е точно така. Той си имаше "маша" да вади горещите кестени от огъня....Но ще гледаме и ще видим.....

# 111

Мама Кадрие и сестрите на Йозджан: Сибел, Yurda /Нурчан/ и Мелек

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 17:16 от Лукреция

# 112
Лу - за мен мама Кадрие е майка героиня. Не само, че е родила толкова деца, а и ги е отгледала кажи речи сама. Ози не само физически, но може би и като работохолик прилича на майка си....
И в живота, той държи много на семейството си, както в Съдбата. Може би все още търси своята Елиф в живота.....
И малко да се развеселим.... Grinning

# 113
  • Плевен / София
Лу - за мен мама Кадрие е майка героиня. Не само, че е родила толкова деца, а и ги е отгледала кажи речи сама. Ози не само физически, но може би и като работохолик прилича на майка си....
И в живота, той държи много на семейството си, както в Съдбата. Може би все още търси своята Елиф в живота.....
И малко да се развеселим.... Grinning

ако за всяка изречена лъжа на Къймет и растеше носа като на Пинокио....не знам до къде щеше да стигне.... Peace

# 114
Гости - не само на Къймет и на Дафа носовете щяха  да бъдат като небостъргачи.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Горкия Кахраман....какво го е пиле окълвало....И двете жени в живота му лъжкини и интригантки.....

# 115
Тая Елиф почна яко да ме дразни като не разказва на Кахраманчо какво се е случило,вече с нерви сядам да гледам филма,то тъпо става чак! #2gunfire Mr. Green #Crazy

# 116
И мен ме дразни Елиф, а за Керем да не говорим...

# 117
Керем днес изяде втори удар по устата от Кахраман съвсем заслужено,УЖАСНО МОМЧЕ е това hahaha

# 118
И мен много ме подразни Елиф !! Седя и се чудя на акъла й... каква й е целта ? Защо като голяма и ,,уж" зряла жена не му разкаже какво е станало ?? А и въобще защо повярва на Дефне ??? Сякаш не знае що за стока е  newsm78 !!!!

# 119
Тази Нехир е направо за убиване.
По-противна е дори от Дафне, постоянно напада Назлъ, а сега премина всички граници.
Колко нагла и невъзпитана, без съмнение е наследила безразсъдността в действията си от баща си Якуб.
Кой да я възпита, хора като Якуб и Шукран ли, за които чуждото нещастие е повод за злорадстване? И които говорят едно,а мислят и вършат съвсем друго...?

Назлъ неотдавна е оперирана, и то заради проблеми със сърцето, ами ако това брутално падане заради Нехир й създаде здравословни проблеми, какво ще стане с горкото момиче?!

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 00:07 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт