"Част от мен" тема 3

• 76 742
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Аз не съм гледала други филми с Йозджан Дениз,но като гледам как си играе ролята с елиф,имам чувството че наистина се харесват  Wink,много са ми хубави.Как го постига този влюбен поглед незнам bouquet

# 91
Честно казано и аз не съм я гледала в други сериали,но много добре си играе ролята нс Елиф.

# 92
Любим момент  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дефне никога няма да стане добра.Като има вкъщи свекърва като Каймет и майка като включим.

Тя не е дете. А жена, която зад гърба си има 10 годишен брак. Нали не смятаме, че е малоумна. Може да прецени кое е правилно и кое не.
Дафа никога не носи отговорност. Тя винаги прехвърля вината на други. Или на Къймет, на майка си, на Шюкрян, на Елиф, на Назлъ, на Султан...след това на Зия бей. Тя е света вода ненапита. Но да имаме предвид, че например никой не знаеше - нито майка й, нито Къймет за заиграването й с Максут.
Дафа имаше само една цел да притежава Кахраман и си действаше за да си постигне целта. Ще превърне апартамента в щаб квартира от където ще дава указания какво иска, защото си е платила хората да вършат злодеяния вместо нея.....

А след този момент на гифчетата, Кахраман и Елиф имат чудесни моменти - малко, но незабравими....

Аз не съм гледала други филми с Йозджан Дениз,но като гледам как си играе ролята с елиф,имам чувството че наистина се харесват  Wink,много са ми хубави.Как го постига този влюбен поглед незнам bouquet
Гледала съм го във филми. Наистина много добре влиза в ролите. Но за тук с Елиф и аз имам съмнения, че има привличане....

# 93
# 94
  • Плевен / София
Любим момент  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дефне никога няма да стане добра.Като има вкъщи свекърва като Каймет и майка като включим.

Тя не е дете. А жена, която зад гърба си има 10 годишен брак. Нали не смятаме, че е малоумна. Може да прецени кое е правилно и кое не.
Дафа никога не носи отговорност. Тя винаги прехвърля вината на други. Или на Къймет, на майка си, на Шюкрян, на Елиф, на Назлъ, на Султан...след това на Зия бей. Тя е света вода ненапита. Но да имаме предвид, че например никой не знаеше - нито майка й, нито Къймет за заиграването й с Максут.
Дафа имаше само една цел да притежава Кахраман и си действаше за да си постигне целта. Ще превърне апартамента в щаб квартира от където ще дава указания какво иска, защото си е платила хората да вършат злодеяния вместо нея.....

А след този момент на гифчетата, Кахраман и Елиф имат чудесни моменти - малко, но незабравими....

Гледала съм го във филми. Наистина много добре влиза в ролите. Но за тук с Елиф и аз имам съмнения, че има привличане....
добре, че съпруга и Бурак не чете бг мамите... Joy Joy Joy

# 95
# 96
Гости

Цитат
добре, че съпруга и Бурак не чете бг мамите...

Ами да чете....Сигурно не е случайно, че два месеца след като започнаха снимките на Съдбата, Бурак изведнъж предложи брак на Хати. Преди това се ослушваше дълго време. Дори по времето на снимките на Дила ханъм, Хатидже беше казала, че много иска да създаде семейство...но Бурак казваше, че е още рано...след 5 годишна връзка...но като започнаха снимките с Ози, май се стресна и реши да изпревари събитията.... Grinning

Малко гифчета от друг предстоящ момент....

Елиф - Много смешно..комично...
Кахраман - Комично ли...според мен е трагично....

# 97
Ехааа,намерих и тази тема,филма ми е любим!Заедно с този преди него-Твоят мой живот-за него знам че продължава есента.Гледам сериите във voyo.bg,там са с високо качество клиповете и ми е удобно.Сега точно Част от мен е в супер заплитаща се ситуация,все нови неща изникват,с всеки епизод им се ядосвам повече  Mr. Green

# 98
Очаквах, че Бризка ще сложи най-новото клипче, което е направила днес....Но може би не го слага, защото в клипчето се садържат само моменти от бъдещи събития. Но аз искам да поздравя всички, които харесват Кахраман и Елиф с една много хубава песен на Йозджан Дениз...."Canım"
Всичко, които не искат да знаят какво се случва в бъдеще могат да не гледат....

*•❀•*Özcan Deniz ❀ Canım*•❀•*

https://youtu.be/NL3gt1TzCRo

# 99
Ехааа,намерих и тази тема,филма ми е любим!Заедно с този преди него-Твоят мой живот-за него знам че продължава есента.Гледам сериите във voyo.bg,там са с високо качество клиповете и ми е удобно.Сега точно Част от мен е в супер заплитаща се ситуация,все нови неща изникват,с всеки епизод им се ядосвам повече  Mr. Green
Предполагам, че знаеш, че снимките на Paramparça - Твоят мой живот продължават и епизодите се излъчват всеки понеделник от 20.00 часа по Стар тв....

Дано БТВ да не излъчи само първи сезон на Част от мен и да чакаме за втори сезон следващата пролет  Praynig защото сериала завърши и могат да излъчат и втори сезон без да го прекъсват.
Права си, в момента ситуацията става все по-заплетена и утре вечер и във вторник още ще се заплете... ooooh! Но пък след това ще бъде много хубаво...макар и за кратко...

# 100
Ами аз ще чакам есента за да гледам новите епизоди на Твоят мой живот,защото като че ли,ми харесва повече от Част от мен,но разликата е минимална.В Част от мен ми идват малко в повече бройката на хората и някои по-брутални сцени с насилие и кръв,нищо че е замазана.Засега съм решила да гледам сериалите по БТВ,дано продължат да ги излъчват Praynig

# 101
Най-добрият приятел на Ozcan Deniz- Бурчин Бербен и Сердар Озер танцуват със своите синове.......но най-хубавото в това видео е възможността да видите част от дома на Ozcan Deniz! Насладете се на картинката!

https://igcdn-videos-a-3-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t50.2886 … 3_733434675_n.mp4

# 102
Ами аз ще чакам есента за да гледам новите епизоди на Твоят мой живот,защото като че ли,ми харесва повече от Част от мен,но разликата е минимална.В Част от мен ми идват малко в повече бройката на хората и някои по-брутални сцени с насилие и кръв,нищо че е замазана.Засега съм решила да гледам сериалите по БТВ,дано продължат да ги излъчват Praynig

Гледала съм и двата сериала онлайн и след това по БТВ. На мен повече ми харесва Част от мен, макар, че има много лъжи, интриги измами, манипулации...много напрежение...Докато Твоят мой живот е по-лежерен - няма такова напрежение. Но двойката Кахраман Елиф ме заплени повече. Голяма и истинска любов, подложена на много изпитания....

Лу изгледах клипчето...манекена Сердар - Максут ми е много мазен и не го трая с играта му с много емотикони и преиграванията. С тази мазна коса ми изглежда и нечистоплътен...Да ме извинят всичко фенки на Максут  Praynig

# 103
Само да кажа,че за мен най-секси е Селим  Mr. Green

# 104
  • Варна
             Аз пък си го харесвам Максут. Естествено, че не одобрявам постъпките му, естествено, че тази фикс-идея „Тя ще ме обикне!“ е престъпно погрешна, но всъщност Макси има добро сърце! /Всички, които са чели преводите ми на онлайн гледането знаят, че го наричах Макси/ Всъщност действителността е превърнала Макси в чудовище, но е запазил доброто, наследено от майка му. Да, вярно е, че натвори безброй безобразни престъпления, вярно е че стреля, и то неведнъж по Ках, вярно е и че щеше да го убие ако Елиф не беше стреляла, но да бъдем реалисти- той наистина никого не уби! Дори Султан е по-лоша от него- та тя навреди максимално и на двете си дъщери! Хрисимия Керем да не би да е по-добър от него- да не изписвам какви щуротии стори по отношение на най-близките си- и на баща си и на вуйчо си. Дори кротката Мерием направи непростими неща. Макси е противоречив образ. Вероятно е замислен като напълно отрицателен образ- едно от зверчетата в сериала, но всъщност дълбоката несподелена любов, която изпитва към Елиф, от години при това, го кара да върши безразсъдни дела. Не можем да му отречем и доброто, което стори- та той даде максимума от себе си и ако не беше по петите на Ибрахим, не ми се мисли какво щеше да се случи. Е, да, вярно, че се възползва максимално от ситуацията, обаче къде беше тогава Кахраман, който на всяка втора дума казваше „Коркма! Бен янънда!“/Не се страхувай, аз съм до теб/. И все пак добре, че беше Макси за да я има любовта на Ках и Ел- изпитанията, на които ги подложи той, им показаха, че те не могат един без друг. И всъщност накрая и самия Макси ще каже, че тях никой не може да ги раздели, т.е. осъзна истината, за разлика от Дефне, която в болестното си състояние до последно ще твърди, че Ках  обича само нея, но просто не е осъзнал това. Абе харесвам си го аз Макси- за мен спада към категорията „уличен тарикат“ – оставен на уроците на улицата, без бащина и майчина закрила се е научил да „печели“, а улицата няма как да го научи да печели по честен начин, нали!

Общи условия

Активация на акаунт