"Част от мен" тема 3

• 76 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Irena 28 - днес не успях. Утре вечер ще отговоря на въпросите...

Къймет: "Сега семейството им ще се увеличи......."
Те това е!!!!!! smile3513 Кьор кютюк пияния Кахраман сътвори чудо, неподвластно на медицината и необяснимо в научните кръгове!!!!!! rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Само не ми казвайте че Дафа е забременяла сега.
Погледа на Кахраман на сутринта и отношението му трябва да и кажат много неща ама Дафа  не иска да ги види.

И аз се съмнявам, че Дафа е забременяла сега...Но пък  ето го лекарството - напивате  мъжете си до козирката и бебето става.... Joy Joy Joy Joy Joy

Шегата на страна. Аз наистина не вярвам, че Дафа е забременяла от Кахраман защото е станало чудо. Според мен, а и много момичета от различни националности, които гледахме онлайн сериала смятаме, че Невал е направила нещо с изкуствено оплождане. Защото яйцеклетките на Дафа са негодни, но нито един доктор не каза, че тя не може да износи бебе. Но....
Това до края на сериала не беше изяснено. Сценаристите забремениха Дафа заради нуждите на сценария. Ако не беше така, нямаше никаква основателна причина да се случат някои неща, които предстои да видим...Спирам до тук, за да не ям бой.... Grinning Grinning Grinning Grinning

# 61

"Сърдечна рана" – Ozcan Deniz - Kalp Yarası

http://vbox7.com/play:ace8b2c62a

Клипът е от БРИЗЧЕТО за АНИ, но аз много го харесвам!

# 62
Да си призная не издържах и погледнах малко напред.Гледах къде на руски ,къде на турски ,къде на български,къде разбрах ,къде не разбрах все едно
Няма да издавам нищо ,но само ще кажа че независимо от пропуските на сценаристите филма е чудесен.До сега ревах/ няма да кажа защо/
Не че съм гледала много де ,но наистина е чудесен филм

# 63
  • Варна
Eдна от песните, която звучи в сериала! Hug
Мисля, че няма неизлъчени моменти и можете да гледате клипчето без притеснение! Hug

# 64
Някой да може да ми даде линк към 40 серия, па макар и с руски субтитри. Нямам търпение да я гледам, а не мога да я открия. Благодаря bouquet

# 65
Някой да може да ми даде линк към 40 серия, па макар и с руски субтитри. Нямам търпение да я гледам, а не мога да я открия. Благодаря bouquet
На първа страница на темата има линкове със сериите на руски.
Аз точно от там погледах малко напред.

# 66

От тях търсих, но тази серия я няма... newsm78

# 67
Аз пък не мога да намеря 24 оригинален епизод,точно по средата спира и е засякъл.

# 68

От тях търсих, но тази серия я няма... newsm78
40 ОРИГИНАЛНА СЕРИЯ

http://gledaiseriali.online/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%BE%D1%8 … 1%82%D1%80%D0%B8/

С РУСКИ СУБТИТРИ

https://www.youtube.com/watch?v=tURpm2ttDgs

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 16:05 от Лукреция

# 69
Аз пък не мога да намеря 24 оригинален епизод,точно по средата спира и е засякъл.

http://gledaiseriali.online/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%BE%D1%8 … 1%82%D1%80%D0%B8/

С РУСКИ СУБТИТРИ
https://www.youtube.com/watch?v=WpyJyoHzvnQ

# 70

Защото яйцеклетките на Дафа са негодни, но нито един доктор не каза, че тя не може да износи бебе. Но....
Това до края на сериала не беше изяснено. Сценаристите забремениха Дафа заради нуждите на сценария. Ако не беше така, нямаше никаква основателна причина да се случат някои неща, които предстои да видим...Спирам до тук, за да не ям бой.... Grinning Grinning Grinning Grinning
Е, то това с яйцеклетките сценаристите си го изсмукаха от пръстите. Защото уж казваха, че не може да забременее след катастрофата, което предполага някакво заболяване след катастрофа - я тръби прекъснати, я матка извадена и т.н., а не нефелни яйцеклетки. Които пък изведнъж си стават съвсем нормални и годни за оплождане... Но явно целта им е да покажат, че и с бебе Дафа си е Дафа.
Скрит текст:
А може би, за да може добрата Елиф накрая да тържествува, вземайки детето на Дафа, както тя взе нейното...
И освен това, ако Кахраман не я е докосвал Дафа след като твърди, че не иска да е с нея, как му вменяват, че той е бащата?

# 71
Не един,а двама лекари (в Кипър и Истанбул) бяха категорични,че Дафне няма годни яйцеклетки и не може да има собствени деца.
В Истанбул - когато имаше фалшиви симптоми на бременност, беше сигурна че е бременна, но лекарката й каза, че е невъзможно.

И въпреки това изведнъж забременява случайно. И аз се чудя на сценаристите.

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 16:50 от krem-karamel

# 72

Защото яйцеклетките на Дафа са негодни, но нито един доктор не каза, че тя не може да износи бебе. Но....
Е, то това с яйцеклетките сценаристите си го изсмукаха от пръстите. Защото уж казваха, че не може да забременее след катастрофата, което предполага някакво заболяване след катастрофа - я тръби прекъснати, я матка извадена и т.н., а не нефелни яйцеклетки. Които пък изведнъж си стават съвсем нормални и годни за оплождане... Но явно целта им е да покажат, че и с бебе Дафа си е Дафа.
Скрит текст:
А може би, за да може добрата Елиф накрая да тържествува, вземайки детето на Дафа, както тя взе нейното...
И освен това, ако Кахраман не я е докосвал Дафа след като твърди, че не иска да е с нея, как му вменяват, че той е бащата?

Кахраман беше достатъчно пиян, когато буквално Дефнето го изнасили! newsm45 smile3532

# 73
Привет! Не знам защо се чудите как може да е забременяла Дефне. Колко такива случаи има и в реала. Жени, които не могат да забременеят и осиновяват дете, а след това раждат свое. Ами забременяла е Дефне. Кахраман явно не е бил мъртво пиян и е успял да си свърши работата. Не само в епруветка, ами съвсем нормално. Ако разсъждаваме кое е за нуждите на сценария - всичко, включително и любовта на Елиф и Кахраман.

# 74
Добре де ако Дафа е забременяла след снощната "любовно- алкохолна нощ" нещо не ми се връзва защото във филма по нататък Топрак изглежда поне с 3 години по голям от момиченцето

А Кахраман беше толкова пиян че със сигурност не помни каквото и да било,ама беше в такова състояние че се съмнявам че е и свършил каквото и да било

А иначе колкото и до яйцеклетките на Дафа,съвсем е възможно да се получи бременност.Явно в увредените яйцеклетки все са се намерили и 1-2 читави.Все пак лекарите не и ги изследват всеки месец

Скрит текст:
Лично познавам жена за която лекарите бяха категорични че няма да забременее.Каква е била причината не знам и не съм питала.Факт е обаче ,че сега има две дъщери заченати по съвсем естествен път с около 1г и 2 месеца разлика.И тъй като работя в сферата на медицината ще кажа само че там 2+2 никога не е 4

Общи условия

Активация на акаунт