"Част от мен" тема 3

• 76 715
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Най голямата грешка на Елиф за момента е че не иска да говори с Кахраман и  в стремежа си за независимост и за да запази бебето си допуска всеки да я манипулира - я с фалшиви договори , я с предложение за брак

А пък за снощната постановка на Дафне нямам думи.Да си разбиеш главата умишлено само и само да накараш един мъж да ти обърне внимание.Съвсем стигна дъното.И да майка и и дава някакви надежди ,но ако Дафне е малко поумна щеше да осъзнае че вече нищо няма да е същото .И дори и да се навре в леглото на Кахраман нищо няма да постигне
На мен пък ми е интересно колко още ще гледаме ината на Елиф и кога ще  се разберат с Кахраман-че този годеж снощи ми дойде в повече

Скрит текст:
А и в неделя заминавам и аз при внука ,така че не съм сигурна дали ще мога да пиша изобщо
То много неща в този сериал ни идват в повече, но за това трябва да благодарим на сценаристите! smile3532

# 46
Ей за това мразя да гледам онлайн.
Търпението не е в моите добродетели ,това изобщо не ми е силна черта.Нетърпелива съм
Колкото до майката на Дафне-имам чувството че тази жена е повела някаква лична война с Йорукхан, която обаче няма нищо общо с живота на дъщеря си , а просто се възползва от разпадането на брака и за да всява смут и интриги в семейството,до такава степен се е вживяла на всемогъща че си позволява твърде много
Дава някакви абсурдни идеи на Дафне.Ако беше майка на място първа би казала на дъщеря си че с този брак е свършено ,че Кахраман не я обича и  че няма смисъл да се унижава и да пада толкова ниско
Невал вижда че дъщеря и се превръща в престъпник и вместо да я спре докато не е станало по зле за нея тя  я насърчава

Семейството на Дафне/аристократи/ не са били съгласни с брака и - всички са селяни и само Кахраман бил умен/следвал в чужбина/.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 22:49 от Лукреция

# 47
Irena 28
Ще отговоря на въпросите ти на лични. Както е казала Бризка момичетата, които за първи път гледат сериала по БТВ не искат да знаят какво се случва в сериала напред.
Но и аз съм нетърпелива като теб и затова ще ти разкажа какво се случва, но когато имам възможност. До довечера се надявам да отговоря.

С тази вратовръзка Керем ми е като клоун...

Лелеее благодаря ти много .... Hug Heart Eyes За напред искам да кажа , че наистина не знаех , че зададените от мен въпроси са в така наречените ,,Бъдещи '' епизоди ... Embarassed просто една моя приятелка започна да ми разказва , защото бях изтървала някои епизоди и си помислих , че всъщност това се е случило , но тъй като ми го разказа много на кратко не бях разбрала абсолютно нищо и т.н. ... Но все пак ще се радвам ако ми споделиш какво се случва за напред до колкото знаеш  Simple Smile Laughing

# 48
Офф хораа незнам за вас .... ама тая Дефне ми лази по последния нерв  #Cussing out
В серията когато Елиф разбира , че майка й е можело да бъде освободена още на първото дело и отива да търси сметка на Къймет нали  се появява Дефне и прави погрешен опит да й удари шамар ...
В същия момент ако бях на мястото на Елиф щях не да й ударя шамар , а направо щях да я целя с камъни ... ама големи , а не някакви миниатюрни  smile3511 smile3515

# 49
Дафне сега при вида на пияния Кахраман като нищо може отново да се навре в леглото му а пък той както се е натряскал може и да я " ощастливи"

# 50
Дафне сега при вида на пияния Кахраман като нищо може отново да се навре в леглото му а пък той както се е натряскал може и да я " ощастливи"

Тя ще го изнасили Джоли - как си представяш мъртво пиян мъж в леглото....

# 51
Всичко може да се очаква от Дефне.

# 52

Тя ще го изнасили Джоли - как си представяш мъртво пиян мъж в леглото....
Не си го представям Ани.
Но и не си представям падението на Дафне да легне с мъж който копнее и си мечтае за друга жена, който желае друга.

# 53
Е сега чумата Къймет ще заведе Елиф в къщата.А тя като види как Дафинка е натиснала умрелия от пиене Кахрамн ще стане пълно мазало.

# 54
Много долна постъпка... ooooh!

# 55
  • Варна
Къймет: "Сега семейството им ще се увеличи......."
Те това е!!!!!! smile3513 Кьор кютюк пияния Кахраман сътвори чудо, неподвластно на медицината и необяснимо в научните кръгове!!!!!! rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 56
Идва ми да хвана Каймет и да я удоша. #2gunfire

# 57
Къймет: "Сега семейството им ще се увеличи......."
Те това е!!!!!! smile3513 Кьор кютюк пияния Кахраман сътвори чудо, неподвластно на медицината и необяснимо в научните кръгове!!!!!! rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Само не ми казвайте че Дафа е забременяла сега.
Погледа на Кахраман на сутринта и отношението му трябва да и кажат много неща ама Дафа  не иска да ги види.

# 58
Дефне ако можеше да вижда това което трябва щеше да остави Кахраман.

# 59
Дафне е много наясно, но ще се бори до откат !
Кахраман не е за изпускане.
Къймет винаги готова да хукне по нощите, а и Елиф също.
Нормално е да звънне по телефона, а не по всяко време да нахълтват
със Султан при фамилията.Много наивна и глупава постъпка на Елиф.

Общи условия

Активация на акаунт