"Част от мен" тема 3

• 76 428
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Irena 28
Ще отговоря на въпросите ти на лични. Както е казала Бризка момичетата, които за първи път гледат сериала по БТВ не искат да знаят какво се случва в сериала напред.
Но и аз съм нетърпелива като теб и затова ще ти разкажа какво се случва, но когато имам възможност. До довечера се надявам да отговоря.

С тази вратовръзка Керем ми е като клоун...

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 12:08 от MAMA-AN

# 31
Значи какво излиза? Елиф трябва или да предаде детето си на Йорукхан, или ще я осъдят да заплати неустойка, която е непосилна за нея и ще лежи в затвора за дългове, така ли?! Shocked
И как ще стане това, като първо - детето си е биологично нейно и това е доказуемо с ДНК тест, и второ - в Турция сурогатното майчинство не е официално признато, и затова инвитро процедурата беше извършена в Кипър...

Аз се подразних не толкова на Каймет, а повече на Елиф, че стоеше безмълвна през цялото време, докато Каймет я притискаше и я заплашваше дори със затвор.
Ако Елиф дори само с 1-2 изречения й се беше противопоставила /например че само през трупа й ще й вземат детето/ - щеше да я друго, но тя се поддаде на страха и безпочвените заплахи...

Аз съм почти сигурна, че не могат да й вземат бебето, ако тя не им го даде доброволно.
Каймет изцяло разчита на страха на Елиф и на това че не познава законите, уреждащи сурогатното майчинство. Ако имаше законов начин да я принудат да им предаде собственото си дете, нямаше да ходи да я обработва и заплашва.
А този т.нар. договор дето й го размахваше под носа, е един кьорфишек без никаква стойност, по простата причина че детето е жив човек, а не вещ/предмет. Дори подписа под него не е на Елиф, както Каймет твърдеше, заблуждавайки я.
/А дори и да беше нейн, това не променя абсолютно нищо/.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 15:37 от krem-karamel

# 32
krem-karamel

Цитат
Аз съм почти сигурна, че не могат да й вземат бебето, ако тя не им го даде доброволно.
Каймет изцяло разчита на страха и безходицата на Елиф и непознаването на законите, уреждащи  сурогатното майчинство... Ако имаше законов начин да я принудат да им предаде собственото си деет, нямаше да ходи да я обработва и заплашва.
А този т.нар. договор дето размахваше под носа, е само един кьорфишек без никаква стойност...

Договора е фалшив и няма никаква юридическа стойност. Но Елиф няма как да знае това. Къймет можеше да си навре този договор където иска без да има някакво последствие.
А по принцип, дори и да е имало някакъв договор, който да е подписан преди извършване на процедурата, то след като не е спазен предмета на договора, а именно, че ще се използват яцеклетки от Дафа, а Елиф ще бъде само сурогатна майка, то този договор става автоматично невалиден.....Не е изпълнен предмета на договора.И договора се анулира.....
Сценаристите много подценяват зрителите с всички глупости, които направиха.

# 33
krem-karamel

Цитат
Каймет изцяло разчита на страха и безходицата на Елиф и непознаването на законите, уреждащи  сурогатното майчинство... Ако имаше законов начин да я принудат да им предаде собственото си деет, нямаше да ходи да я обработва и заплашва.
А този т.нар. договор дето размахваше под носа, е само един кьорфишек без никаква стойност...

Договора е фалшив и няма никаква юридическа стойност. Но Елиф няма как да знае това. Къймет можеше да си навре този договор където иска без да има някакво последствие.
А по принцип, дори и да е имало някакъв договор, който да е подписан преди извършване на процедурата, то след като не е спазен предмета на договора, а именно, че ще се използват яцеклетки от Дафа, а Елиф ще бъде само сурогатна майка, то този договор става автоматично невалиден.....Не е изпълнен предмета на договора.И договора се анулира.....
Сценаристите много подценяват зрителите с всички глупости, които направиха.
И адвокатът на Кахраман потвърждава, че щом Елиф е биологичната майка, то правото върху детето е нейно! Дори не искаше да изготви споразумението, което искаше Кахраман.

# 34
Много се дразня на Дефне и на майка му,а и на Каймет.

# 35
Има ли някой с регистрация в vk.com,понеже ми иска телефонен номер и се чудя да не ми начислят някакви такси😞

# 36
Има ли някой с регистрация в vk.com,понеже ми иска телефонен номер и се чудя да не ми начислят някакви такси😞
Споко - не начислява никакви такси. Имам регистрация повече от година там.
Скрит текст:
Телефона е необходим за да изпратят есемес - изпращат един код, който го вкарваш за да се регистрираш.

Много се дразня на Дефне и на майка й,а и на Каймет.
А мен питаш ли ме  smile3511 smile3511 smile3511

# 37
Най голямата грешка на Елиф за момента е че не иска да говори с Кахраман и  в стремежа си за независимост и за да запази бебето си допуска всеки да я манипулира - я с фалшиви договори , я с предложение за брак

А пък за снощната постановка на Дафне нямам думи.Да си разбиеш главата умишлено само и само да накараш един мъж да ти обърне внимание.Съвсем стигна дъното.И да майка и и дава някакви надежди ,но ако Дафне е малко поумна щеше да осъзнае че вече нищо няма да е същото .И дори и да се навре в леглото на Кахраман нищо няма да постигне
На мен пък ми е интересно колко още ще гледаме ината на Елиф и кога ще  се разберат с Кахраман-че този годеж снощи ми дойде в повече

Скрит текст:
А и в неделя заминавам и аз при внука ,така че не съм сигурна дали ще мога да пиша изобщо

# 38
Джоли ами хвана най-кофти епизодите...
Нещата ще се оправят вторник или сряда. Не знам дали ще можеш да гледаш. Ще пишеш ако имаш възможност, но за гледането горещо ти препоръчвам да гледаш следващите епизоди. Страхотни моменти, страхотни преживявания на Елиф и Кахраман. Има епизоди, които не трябва да пропускаш....

# 39
Нещата ще се оправят вторник или сряда. Не знам дали ще можеш да гледаш. Ще пишеш ако имаш възможност, но за гледането горещо ти препоръчвам да гледаш следващите епизоди. Страхотни моменти, страхотни преживявания на Елиф и Кахраман. Има епизоди, които не трябва да пропускаш....

А за гледане ще го гледам и там нищо че е далече-те са  с БГ телевизия
За писането -не знам дали ще имам време  ,но ще ви чета

# 40
А пък за снощната постановка на Дафне нямам думи. Да си разбиеш главата умишлено само и само да накараш един мъж да ти обърне внимание. Съвсем стигна дъното. И да майка й и дава някакви надежди, но ако Дафне е малко поумна щеше да осъзнае че вече нищо няма да е същото...
Е, нали в любовта и на война всичко е позволено Wink
В снощния епизод най ниско падна майка й Невал, с този талибан /който дори не прилича на човек/, дето иска да й го пробута за личен шофьор и почти успя,въпреки отпора на Дафне...

Много ниско падна и Каймет, заплашвайки клетата и изстрадала Елиф със затвор...

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 22:36 от krem-karamel

# 41

А за гледане ще го гледам и там нищо че е далече-те са  с БГ телевизия
За писането -не знам дали ще имам време  ,но ще ви чета

Знам как е. Имало е седмици в които не мога и да изчета всичко. Но важното е да гледаш, макар, че не знам дали ще ти е удобно с часовата разлика...
Скрит текст:
Но за малките слънчица сме готови на всичко - дори и да не спим, за да бъдем по-дълго с тях.
Радвам се за теб  Hug Hug Hug

# 42
  • София !

Да, направо е ужасна. Толкова ме дразни в последните епизоди, че няма на къде..
И тази майката на Дафа, ходи там по къщата все едно си е у тях, разпорежда се и се бърка в личния им живот. Толкова ми е дразнеща тази.

Мен пък ми е много любопитно какво ще стане напред! Направо нямам търпение да разбера вече  Simple Smile

# 43
  • Плевен / София

Да, направо е ужасна. Толкова ме дразни в последните епизоди, че няма на къде..
И тази майката на Дафа, ходи там по къщата все едно си е у тях, разпорежда се и се бърка в личния им живот. Толкова ми е дразнеща тази.

Мен пък ми е много любопитно какво ще стане напред! Направо нямам търпение да разбера вече  Simple Smile
[/b]
търпението е добродетел Naughty питате ли ни нас при онлай гледането какво ни беше на душичките.....серията свършва в "нищото" и не знаеш какво са намислили ..../ напр.стрелят ...Кахраман пада облян в кръв на снега.....Елиф реве та се къса и серията свърши/ и така цяла седмица... ooooh! Joy Joy Joy сега сериите са всяка вечер...а  който не може да чака ....да погледне напред.... Mr. Green

# 44
Ей за това мразя да гледам онлайн.
Търпението не е в моите добродетели ,това изобщо не ми е силна черта.Нетърпелива съм
Колкото до майката на Дафне-имам чувството че тази жена е повела някаква лична война с Йорукхан, която обаче няма нищо общо с живота на дъщеря си , а просто се възползва от разпадането на брака и за да всява смут и интриги в семейството,до такава степен се е вживяла на всемогъща че си позволява твърде много
Дава някакви абсурдни идеи на Дафне.Ако беше майка на място първа би казала на дъщеря си че с този брак е свършено ,че Кахраман не я обича и  че няма смисъл да се унижава и да пада толкова ниско
Невал вижда че дъщеря и се превръща в престъпник и вместо да я спре докато не е станало по зле за нея тя  я насърчава

Общи условия

Активация на акаунт