"Част от мен" тема 3

• 76 436
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • София !
Поздравления за новата тема! Супер е!  newsm51

# 16
# 17
HALE SOYGAZI - НЕВАЛ

Hale Soygazi е турска актриса, която е родена в Истанбул, Турция на 06.05.1950 г. Учи Френска филология в университета. Избрана е за "Мис Турция" през 1973 г., а така  също  работи като модел за списания.
Съпруг: Мурат Белге (брак 2006) · Ахмет Ozhan (брак 1976-1985)
Награди: Златен портокал - награда за най-добра актриса (1984, 1978)

С ПЪРВИЯ СИ СЪПРУГ

С ВТОРИЯ СИ СЪПРУГ

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 16:18 от Лукреция

# 18
# 19
# 20
Metin Çekmez - Зия

Роден е на 26 юли 1945 г. в Истанбул, Турция. Той е актьор, когото познаваме от сериали и телевизионни предавания като "1001 gece", "Adini Feriha Koydum",  " 20 Dakika", "Namuslu", "The Shadow Play" и други. Има български произход. Женен е и има дъщеря.

# 21
DENIZ TURKALI /родена е на 15 ноември 1944г. в Истанбул/ - СААДЕТ

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 21:35 от Лукреция

# 22
  • Бургас
  bouquetза новата тема,голямо удоволствие да ви чета момичета.

# 23
Бихте ли ми казали дали повтарят някъде филма,изтървах днес епизода а много искам да го гледам.

# 24
Бихте ли ми казали дали повтарят някъде филма,изтървах днес епизода а много искам да го гледам.

http://gledaiseriali.online/%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-%D0%BE%D1%8 … 1%82%D1%80%D0%B8/

Това е серията в оригинал. Ще видя откъде е почнала тази по БТВ, може би от 22 серия в оригинал, и ще ти изпратя линк.

# 25
  • Стара Загора
  http://vk.com/videos254735307?section=album_8                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Серията от тази вечер ще я качат утре                                                                                                         

# 26
Здравейте  реших малко и аз да се включа   Grinning Grinning Имам няколко въпроса тъй като изтървах малко серии и се опитвам да ги наваксам
1.Керем умира ли ? Как ? Защо ? В 1 или 2 сезон въобще  Laughing
2.Нали уж Елиф роди Тупраг .... Защо дефне се намесва като негова майка ,а Кахраман не казва нищо или ддз гледах някакъв клип където елиф прегръща тупраг ,но дефне го вика и то веднага хуква при нея ,а Кахраман кимва неодобрително на Елиф защо ? newsm78 newsm78

# 27
  • Варна
Слънце, Hug Hug Hug
На първа страница на темата съм сложила само работещи линкове - там има инфо за това къде могат да се гледат сериите. Освен това в ютуб има няколко потребителки, които качват/за съжаление Sad  по-неточния от двата превода, които се правеха при онлайн излъчването на сериала, но по-добре да има нещо, отколкото съвсем нищо/, така че и там могат да се намерят оригиналните по продължителност серии.
Скрит текст:
по-качествения превод, за съжаление попадна под ударите на "авторското право" на БТВ и навсякъде е изтрит
Здравейте  реших малко и аз да се включа   Grinning Grinning Имам няколко въпроса тъй като изтървах малко серии и се опитвам да ги наваксам
1.Керем умира ли ? Как ? Защо ? В 1 или 2 сезон въобще  Laughing
2.Нали уж Елиф роди Тупраг .... Защо дефне се намесва като негова майка ,а Кахраман не казва нищо или ддз гледах някакъв клип където елиф прегръща тупраг ,но дефне го вика и то веднага хуква при нея ,а Кахраман кимва неодобрително на Елиф защо ? newsm78 newsm78
Irena 28 Hug
ако отговорим на въпросите ти, означава да разкажем сериала до края. Тук има момичета, които не желаят да знаят предварително какво ще се случи. Препоръчвам ти да гледаш спокойно излъчваните серии или ако наистина нямаш търпение да се възползваш от линковете, които съм сложила на първа страница на темата и сама да разбереш какво ще се случи. newsm10
И едно уточнение  Peace , надявам се, че няма да ми се обидиш- малчо се казва Топрак- и означава "земя"- това е името, което баща му Кахраман избра и което символизира обичта му към неговата родна земя в Хатай- земята, която ражда най-вкусните нарове, благодарение на които семейство Йорюкхан са станали това, което са сега и земята към която ще се върне в края на сериала и самия Кахраман със семейството си.
Оф,  smile3555 надявам се да не ми се разсърдите за тази малка подсказка. newsm43

# 28
Привет!
Стана ми жал за Елиф в снощната серия. Всеки върви и я следи и притиска. Едни от любов, други от омраза.  Rolling Eyes Къймет с действията си предизвика Елиф да приеме предложението на Керем. Кахраман закъсня.  Rolling Eyes Като гледах как започна да чупи в къщата, която купи за Елиф, си помислих, че двамата с Дефне донякъде си приличат. И двамата избиват гнева и отчаянието с чупене. Май е присъщо на комшиите. Дефне голям номер спретна пред Кахраман, но не постигна нищо. Мисля, че тя е наясно, че той вече не я обича. И ако не беше майка й да я навива, би се отказала от борбата, която води в момента.  Rolling Eyes Всеки обаче носи сам отговорност за постъпките си, независимо кой какво му говори - отнася се за всички.

# 29
Много благодаря за линковете,в ютуб ми излизат само няколко преведени епизода.Аз изгледах филма без превод,но не разбирам всичко,което говорят.Страхотен филм,Елиф и Кахраман много ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт