"Част от мен" тема 3

• 76 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
За мен това тяхното състояние е обсебващо и най-вече болно състояние.

# 661
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Гале привет и тук  Hug

# 662
Коте привет  Hug Hug Hug Hug

# 663
Добър ден!  Hug
Интересно ми е Зия бей защо ще иска точно Дефне да се омъжи за Кахраман?
Все пак знае,че Кахраман не я иска.Като толкова трябва децата да имат майка не можеше ли да изчакат
Кахраман да забрави Елиф и евентуално да се влюби в друга?Вярно,Дефне ще е майката на едното дете,но
щом няма любов какъв е смисълът...

# 664
narcis1444 - сигурно за да има драма.

Но в следващите епизоди Дафа ще покаже на Зия бей колко много се е "променила"...Ще омагьоса човека със старанието си да гледа децата - нали такъв беше плана на Невал и тя го изпълнява. И Зия бей ще повярва в тази промяна. Затова след две години се загрижи за състоянието на сина си и за децата....Той ще ходи два пъти на вилата при Кахраман. Първия път Кахраман ще откаже да се прибере в имението. След това ще използва Топрак. Джелял ще подкрепи Зия бей и едва тогава Кахраман ще се върне.....А Дафа е в имението.....Въпроса за Зия бей е решен....

# 665
Добра вечер  Hug
Ейй майчината интуиция е голямо чудо на природата  Peace. Султан като че сърцето й подсказва че Дафа е замесена с катастрофирането на Елиф  Naughty
А тия крокодилски сълзи на Дафа си личат и от самолет  #Cussing out

# 666
Тая Каймет вече не мога да я понасям  #Cussing out #2gunfire

# 667
Тая Каймет вече не мога да я понасям  #Cussing out #2gunfire

Ако е само Къймет нямаш проблем....А Дафа, а Максут....
Дафа дори не може да прикрие радостта си.....А Максут вече заплашва Елиф - ще убие Кахраман и детето й, ако не е послушна....Елиф сигурно предпочита да е умряла, отколкото да е заложница на този маниак.....

Цитат
Ейй майчината интуиция е голямо чудо на природата  Peace. Султан като че сърцето й подсказва че Дафа е замесена с катастрофирането на Елиф
Направо ми взе думите от клавиатурата  newsm10 newsm10 Но нямаше кой да я чуе....
Жал ми е за Елиф, жал ми е за Назлъ, особено като знам какво наскоро ще се случи с нея....
Джелял гледа Кахраман и не му вярва....Жал ми е и за Кахраман, защото на практика никой не го подкрепя в този момент - нито баща му, нито приятеля му......

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 21:54 от MAMA-AN

# 668
Как ще се развият нещата по-нататък,не мога да издържам повече #Cussing out
Кви са тия мед.сестри и лекари,не искат да помогнат на Елиф и да се обадят на Кахраман.Той нали нае детектив,няма ли да успее да намери Елиф,кога ще намери Елиф???

# 669
  • Стара Загора
Как ще се развият нещата по-нататък,не мога да издържам повече #Cussing out
Кви са тия мед.сестри и лекари,не искат да помогнат на Елиф и да се обадят на Кахраман.Той нали нае детектив,няма ли да успее да намери Елиф,кога ще намери Елиф???
Скрит текст:
Никой не помага на Ках и Ел Crossing ArmsДетектива попада на следа,но го убиват и разследването е до там.. ooooh!.Кахраман няма да намери Елиф ooooh! ooooh! ooooh!

Когато Максут след 2 год. завежда Елиф до имението,тя вижда Ках и Дафа с децата така:"Щастливото" семейство Crossing Arms                                                                                                                                                                           

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 22:17 от bojana maneva

# 670
  • Sofia
MAMA-AN,може ли на ЛС или скрит текст, какво ще се случи на Назлъ Praynig

# 671
MAMA-AN,може ли на ЛС или скрит текст, какво ще се случи на Назлъ Praynig

Скрит текст:
Дафа блъска от терасата на имението Назлъ и тя умира.....

# 672
КАФЕТО Е ГОТОВО! СЛЕД НЕГО ДА ПОДХВАЩАМЕ ЗАДАЧИТЕ ЗА ДЕНЯ!

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 08:17 от Лукреция

# 673
Доброоо утроо  Rolling Eyes Hug Hug
Лу тенкс за кафето  Peace

айде и малка закуска към кафето а за който предпочита и ...плодове

Хубав ден от мен  bouquet

# 674

Честит професионален празник!
Най-вече нека бъдете здрави, за да дарявате здраве на страдащите!
Нека бъдете силни духом, както винаги сте били в условията на нашето здравеопазване!
Прекрасно настроение и радостни мигове днес!

Общи условия

Активация на акаунт