"Част от мен" тема 3

• 76 432
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Джоли Честит празник и от мен - бъди жива и здрава, удовлетворена от благородната професия и щастлива със семейството си  smile3525 smile3525 smile3525

Относно колежката ти - казва се Мюжгян - на този етап не виждам да иска да помогне на Елиф. По-късно ще научим повече за нея и може би заради това, което е поднесъл живота, е малко студена и дръпната.
Ако човек иска, ще направи и невъзможното за да помогне на една безпомощна жена, която страда за детето си. В болницата чакаха дълго и можеше да се измъкне от погледите на Максут и да се обади на Кахраман. но не го направи. Нали Мутрата й плаща....По-късно нещата ще се променят....

Зия бей ще изпие горчивата чаша на Дафа. Няма ненаказано добро.....

# 691
Лу на 19-ти ще празнуваме....можем да започнем още от сега....

Един поздрав и от мен....

Kahraman Elif Love

https://youtu.be/-tJAM6e_6RA

# 692
Йозджан отговаря на въпрос защо няма жена до себе си:

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 13:59 от Лукреция

# 693
Здравейте момичета  Simple Smile
Мисля,че може и да не спрат сериала след края на 1 сезон.Казвате,че остават малко епизоди,а bTV щяха да са започнали реклама на друг сериал  newsm78

Дафчето нещо много хрисима стана  hahaha
Мюжгян може би щеше да помогне на Елиф,ако лудият Максут не я заплашваше.

# 694
# 695
Я се засилете та да завършим Тема 3! Приятно е да си хортуваш с такива мили жени! За всяка, която пише в темата по едно букетче. bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet а от мен love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001 love001

# 696
Поздрав за всички Вас:

# 697
От това, което прочетох защо Йозджан не се жени... го характеризира като човек-егоист. Не търпи чуждо мнение. Не може да си представи, че може някой да му изкаже мнение, без да го кара да постъпва по този начин и че този начин ще е любим нему човек. А може би и не може да обича истински, което да е резултат от това, че му се е налагало рано да възмъжее и са го оставили сам да се бори и са го неглижирали... Благодарение на това той е станал такъв - самоуверен и доказал се в работата, но това му е и взело в човешки план.

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 14:32 от ornelam

# 698
Лу целувки и от Ози....

Ozcan Deniz - Bi Dudaktan 2007

http://vbox7.com/play:36b58307

# 699
Здравейте момичета  Simple Smile
Мисля,че може и да не спрат сериала след края на 1 сезон.Казвате,че остават малко епизоди,а bTV щяха да са започнали реклама на друг сериал  newsm78

Дафчето нещо много хрисима стана  hahaha
Мюжгян може би щеше да помогне на Елиф,ако лудият Максут не я заплашваше.

Дано да не го спрат  Praynig Аз също си мисля, че не пуснаха реклама за нов сериал...Може и да продължат, което би било чудесно  Peace
Ами да, хрисима е Дафа - нали изпълнява плана на мама.....Нали каза преди няколко епизода на Ибрахим, че ще се прави на мила и добра, докато постигне целта си....

# 700
Един нов колаж, който направих за другата тема в която пишем за сериала...

Така ще се срещнат Елиф и Кахраман след дългата раздяла.....

# 701
От това, което прочетох защо Йозджан не се жени... го характеризира като човек-егоист. Не търпи чуждо мнение. Не може да си представи, че може някой да му изкаже мнение, без да го кара да постъпва по този начин и че този начин ще е любим нему човек. А може би и не може да обича истински, което да е резултат от това, че му се е налагало рано да възмъжее и са го оставили сам да се бори и са го неглижирали... Благодарение на това той е станал такъв - самоуверен и доказал се в работата, но това му е и взело в човешки план.

А аз мисля, че все още не е срещнал своята Елиф....

# 702
Джоли Честит празник и от мен - бъди жива и здрава, удовлетворена от благородната професия и щастлива със семейството си  smile3525 smile3525 smile3525

Относно колежката ти - казва се Мюжгян - на този етап не виждам да иска да помогне на Елиф. По-късно ще научим повече за нея и може би заради това, което е поднесъл живота, е малко студена и дръпната.
Ако човек иска, ще направи и невъзможното за да помогне на една безпомощна жена, която страда за детето си. В болницата чакаха дълго и можеше да се измъкне от погледите на Максут и да се обади на Кахраман. но не го направи. Нали Мутрата й плаща....По-късно нещата ще се променят....

Зия бей ще изпие горчивата чаша на Дафа. Няма ненаказано добро.....

Аз мисля, че пърнаначално Мюжгян не повярва на Елиф! Тя е наета от Масруд да се грижи за любимата му жена. Видяла е, какво е направил той за Елиф - болница, после превръща стаята в болница и закупува необходимото оборудване. Не щади финансови средства за Елиф, само и само тя да оздравее. И не можеше да си представи, че Масруд не казва истината, и че държи Елиф насила. После 2 месеца и половина Елиф беше в кома и Мюжгян не е разговаряла с никой, освен с Масруд. На по-късен етап тя разбра, че това, което казва Елиф е истина и по всякакъв начин искаше да я подкрепи, и да и помогне. Но и Мюжгян не е по-малък инат от Елиф. Страхуваше се за живота си! newsm78

# 703
Лу, Мюжгян е много дръпната...Елиф е къде, къде по добродушна...
Но както доктора, така и Мюжгян си заслужаваше да си понесат наказанието за това, което правят. Това е криминално деяние. Да укриваш и лекуваш тайно човек,  който полицията търси цял месец....Можеха да си направят каре за карти в затвора, като приберат Максут и Вейсел....И четиримата извършиха престъпление....Не, че Дафа не е , но тя  можеше да им носи кафето....

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 14:59 от MAMA-AN

# 704
  • Варна
Една от принцесите на "тати" на екрана:

И принцесата на тати в живота:  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт