"Част от мен" тема 3

• 76 432
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Бризче  Hug

стоп кадри с репликите  на Кахраман от момента в кой  излива душата си пред Джелял.....

И Кахраман никога не прие, че Елиф е мъртва.....въпреки, че изпълни волята на баща си......

# 706
  • Варна
Аниии, много ги обичам тези твои снимкиии!

Ozcan Deniz Tatlim
https://youtu.be/pErHk27j610

# 707

Съпругът Бариш и дъщерята Бахар на Мелек Дениз

# 708

Йозджан ни поздравява с изписването на темата!

# 709
  • Варна
Лу, Hug Hug Hug Hug
Поздравява ни и дори ни пее:

# 710
Знам Бризче - и момичетата в другата тема много ги харесват....

Лъжата се възприема по-лесно от истината....Нормалния човек повече прилича на Луд, от истински лудия.....

# 711
Вейсел поне има достатъчно мозък да разбере,че Елиф не обича Максут.
Де да можеше и Дефне някой да има да ѝ обясни,че Кахраман не я обича  Rolling Eyes

# 712

Йозджан:
"Скъпи мой приятелю, винаги помни, че ти можеш да ме събудиш и през нощта, ако се случи нещо! И, да, аз наистина обичам да спя, но ти за мен си много по-специален!"

# 713

Двама професионални лъжци - Дафа и Максут...Ако си бяха впрегнали мозъците за нещо добро, сигурно щяха да сътворят чудеса - но те с лъжите си наистина правят чудеса.....

# 714
Вейсел поне има достатъчно мозък да разбере,че Елиф не обича Максут.
Де да можеше и Дефне някой да има да ѝ обясни,че Кахраман не я обича  Rolling Eyes

Нима Максут повярва на Вейсел....За дафа, тя е още по тежък случай....Тя казва на Зия бей "Кахраман обича само мен, но не може да го разбере".....

# 715
# 716
# 717
# 718
# 719
Анил Алтан сделал предложение Пелин Акыл и она ответила "ДА"💗💑💍💐
(Пелин коллега Озджана по фильму «Вода и огонь», а Анил по сериалу «День, когда написана моя судьба» )

Общи условия

Активация на акаунт