Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Интересуваме има ли друг вариант освен ботокс за бръчките около очите, тъй наречените пачи крак.
Ако някой е правил моля да сподели. Simple Smile
И мен това ме интересува. Засега изчаквам с ботокса, защото съм по-особен случай, но мисля че това е единственото успешно решение за тях. В скоро време пак ще се консултирам и вече ще действам, защото колкото повече се чака и те се задълбават, толкова по-трудно се коригират после.
Ако и ти имаш инфо, пиши. Simple Smile

# 661
За импланти - нали имаше два начина на поставяне - под и над мускулно? Обаче преди 2 години като бях при Стоянов ми каза, че единия метод вече почти никой не го прави, но не помня кой  Crazy

Аз искам да похваля Есте Клиник на Оборище - правих микродермаабразио ( любима процедура!) и колагенова мезотерапия. Момичето, което ми прави процедурите беше невероятно - изключителен професионализъм и невероятно отношение.

За съжаление не успях да направя филър и аквалис, но се надявам скоро пак да ги посетя и да дам отзиви Simple Smile

За ботокс много се колебая - едно ме притеснява основно - има вероятност да стане отпускане на клепачите надолу, и лекарите ми обясниха тази вероятност и опасност при поставяне на ботокс. Само това ме спира да не стана като онези кученца с тъжните очи, забравих им името Simple Smile

# 662
Цитат
Аз искам да похваля Есте Клиник на Оборище - правих микродермаабразио ( любима процедура!) и колагенова мезотерапия. Момичето, което ми прави процедурите беше невероятно - изключителен професионализъм и невероятно отношение.

Би ли споделила какъв е ефектът и каква е цената?

# 663
Здравейте момичета.Искам да ви попитам за мнения на пластичен хирург.Стойко Спиридонов "Хигия" Пазарджик или Ильо Стоянов?След уголемяване на бюст при Енчев ми се налага да се оперирам пак...той буквално се изгаври с мен.Моля някоя ако е чувала отзиви или е била при един от двамата за мнение?Благодаря ви предварително 😊😊😊

Доц. д-р Тепавичарова прави реоперации по вече допуснати грешки. Какъв е проблемът?  Rolling Eyes

Peace
Моя позната е страшно доволна от Тепавичарова

# 664
  • Бургас
Момичета, някой преборил ли е успешно белези по лицето от акне и финни линии на усмивката?? Благодаря

При д-р Юлиян Пенев във Варна видях момиче, което лекуваше такива белези с лазерните му процедури. Почти не личаха, а първите й снимки бяха ужасни.

# 665
  • в 1001-та нощ
За импланти - нали имаше два начина на поставяне - под и над мускулно? Обаче преди 2 години като бях при Стоянов ми каза, че единия метод вече почти никой не го прави, но не помня кой  Crazy

...

Честито  PeaceАз се въздържам от такава процедура лятото.

А импланти вече не слагат над мускула, макар, че една мацка се похвали ту, че са я убедили да го направи. Учудена съм, но факт  Peace

# 666

...

А импланти вече не слагат над мускула, макар, че една мацка се похвали ту, че са я убедили да го направи. Учудена съм, но факт  Peace

От личен опит:най-подходящото време е есен или пролет, зимата съм слагала - март по-точно, беше кучи студ, а при подмускулните, когато ти е студено мускула се свива,импланта все едно бива избутан надолу и е много неприятно, дори в началото болезнено...

# 667

От кава процедура - увеличаване на бюста ли?
Аз съм ходила само на консултация, не съм събрака парите и смелостта още  Mr. Green

Значи само ПОД мускула вече се слагат! Благодаря  Crazy bouquet

Цитат

Би ли споделила какъв е ефектът и каква е цената?

Цена на процедура 80 лв. Ефектът  - може да прочетеш за процедурите в сайта на клиниката. Много добре са описани  Peace

Аз усях да напарвя само една. За по-добър ефект, разбира се са необходими повече Simple Smile

# 668
Аз питам за ефекта според теб, според сайтовете всичко ми е ясно Mr. Green

# 669
Аз питам за ефекта според теб, според сайтовете всичко ми е ясно Mr. Green

Хихи, с една процедура ефекта е почти незабележим. Но ако знаеш как изглеждаше кожата ми веднага след процедурата. Невероятно! Ако можех да направя поне още две, шеще да е напълно забележимо. Кожата се изглажда, излющва се горния дермален слой,  светва и се хидратира от мезото. Моята беше безиглена с колаген.

Микродемраабразието е една прекрасна неиванзивна процедура и се съчетава чудесно с мезотерапия.

# 670
  • София
Хайде и аз да се запиша тук, че от много време само чета...
Решила съм да слагам импланти при Тепавичарова, но като отидох на консултация ми предложи много скорошна дата, а аз не исках лятото ( а и съм  сдете на 1,5г. и не можах да се организирам толкова бързо) и сега я чакам да си дойде. Сложила съм си краен срок до 05.10. (малко преди рождения ми ден), да свърша тази работа. Спряла съм се на кръгли, среден профил, до 350сс., но да видим какво ще каже тя, все пак тя е специалиста.  Всеки ден звъня по 10пъти в болницата,да питам дали знаят кога се връща, но никой не вдига на нито един от 5те телефона,които открих, а не искам да я безпокоя на мобилния, че нали не е в страната.
Покрай писанията тук за  Excilis съм набелязала и него, че са ми малко пълни бедрата, но първо трябва та започна да спортувам, че след раждането съм занемарила тази дейност.

# 671
Самсара, ти в какъв времеви диапазон ги прави двете процедури. Аз съм правила диамантено микродермаабразио 4-5  пъти - есенно време. Напълно отговаря на описанието ти. Но за съжаление само веднъж на година само през този сезон. Моментално светва лицето и съм много доволна, няма нужда да си въобразяваш, че има подобрение. За скъпите мезотерапии обаче не съм съгласна. Моето впечатление е, че само се чудят как да си ги пробутат, тъй като в пакет от 10 процедури излизат по - скъпи от ботокс или филъри, а уж тогава ще има видим ефект, ама някой друг път. Явно печалбата от тях е по - голяма и се възползват от доверието. Никой не искам да убеждавам, просто личен опит и мнение.

# 672
  • в 1001-та нощ
Хайде и аз да се запиша тук, че от много време само чета...
Решила съм да слагам импланти при Тепавичарова, но като отидох на консултация ми предложи много скорошна дата, а аз не исках лятото ( а и съм  сдете на 1,5г. и не можах да се организирам толкова бързо) и сега я чакам да си дойде. Сложила съм си краен срок до 05.10. (малко преди рождения ми ден), да свърша тази работа. Спряла съм се на кръгли, среден профил, до 350сс., но да видим какво ще каже тя, все пак тя е специалиста.  Всеки ден звъня по 10пъти в болницата,да питам дали знаят кога се връща, но никой не вдига на нито един от 5те телефона,които открих, а не искам да я безпокоя на мобилния, че нали не е в страната.
Покрай писанията тук за  Excilis съм набелязала и него, че са ми малко пълни бедрата, но първо трябва та започна да спортувам, че след раждането съм занемарила тази дейност.

Миналата година - тя и екипът й почиваха август и до 15 септември.

# 673
Самсара, ти в какъв времеви диапазон ги прави двете процедури. Аз съм правила диамантено микродермаабразио 4-5  пъти - есенно време. Напълно отговаря на описанието ти. Но за съжаление само веднъж на година само през този сезон. Моментално светва лицето и съм много доволна, няма нужда да си въобразяваш, че има подобрение. За скъпите мезотерапии обаче не съм съгласна. Моето впечатление е, че само се чудят как да си ги пробутат, тъй като в пакет от 10 процедури излизат по - скъпи от ботокс или филъри, а уж тогава ще има видим ефект, ама някой друг път. Явно печалбата от тях е по - голяма и се възползват от доверието. Никой не искам да убеждавам, просто личен опит и мнение. 

Веднага една след друга. Моята мезотерапия не беше скъпа, защото беше безиглена - 80 лв.
Правила съм и иглена на Филорга цена около 250, обещаха мигновен ефект и резултат, който аз, разбира се не видях Simple Smile

И тъй като не водях резултат, а цялото боцкане на лицето много кратно, макар и повърхностно, съм дала една стъпка анзад относно иглените мезотерапии.
Макар, честно казано, да  би трябвало да е една наистина ефикасна процедура. Защото всички знаем,че всичко, което слагаме на кожата си достига само до първия слой - епидермиса и до най-дълбокия подслой на епидермиса  - роговия, но няма как да постигнем по -голяма дълбочина, има естествени бариери. Мезото с иглите преодолява тези бариери и дефакто вкарва до дермата сътветно колаген, ХК, витамини и т.н.

Не съм правила две или три мезотерапии, за да мога реално да преценя има ли ефект или не. Защото с мезото според мен ефекта не е толкова забележим както с филъри и ботокс, защото работи на едно по-дълбоко ниво.

Но както казах, аз съм от тези, които подхождат към всяка една процедура с леко повдигната вежда и една въпросителна, никога не се предоверявам, и винаги се консултирам с поне двама доктори за сравнение. Факт е обаче, че различие в мненията винаги има! Предлагат едни и същи процедури, говорим за едно също лице - т.е. моето и относно поддръжката и козметиката, какво да се ползва, какво е препоръчително отново много различни мнения Simple Smile

Относн вит. С например за кожата и маслата. Тук се сблъсках с две крайно притиворечииви препоръки. За ботокса също. Една докторка отказа да ми слага втората шеще да ме наблъска навсякъде кеъдето може, третата определеи само една област  Crazy  Laughing
 Не се предоверявайте! Наистина и на най-добрите. Мислете и преценяйте с главите си, защото става въпрос за вашето здраве и красота.

Аз видях какво се случи, когато ми изгориха лицето с пилинг. И да и пиша и да и звъня всеки ден, и да питам  Ами сега какво? - Ами, кожата Ви е много тънка, не се е случвало преди на друга пациентка, не би трябвало, НО знаете, че риск винаги има...бля, бля. Изгрянето е на моето лице, моето! Не нейното! При това съм била в клиника и доктор съвсем не случайни. Но наистина гаранция нямаш за нищо.

Дано не досаждам и да не звуча много поучително, но наистина бих искала да споделя опит. Защото тук чета от много време и съм прочела такива невероятни неща и такива нелепи, неграмотни и безобразни въпроси, и виждам как хората за да спестят 100 или 50 лв са склонни да отидат в някое съмнително студио със съмнителна техника, качество на услугите, хигиена и най-важното - неквалифицирани хора, които да правят процедури, в компетентността само на доктори...че ми се изправят косите. С една дума, блаженно е невежеството, дори за да отидеш да си набодеш един филър  Mr. Green

# 674
Самсара, благодаря ти за отговора. Моите мезотерапии бяха иглени. От Филорга не видях абсолютно никакъв резултат, само две направих. След първата нищо не забелязах, реших да повторя уж за да видя  ефект, но пак нищо и се отказах. При мен също обещаваха едва ли не мигновен резултат, но поне не болеше. Не разбирам как е възможно да обещаваш видим резултат, а той въобще да не се появи. При това не бях със ваучер, а на редовна цена. Доста мислих по въпроса дали е сложено цялото количество, или пък продукта е с изтекъл срок?...Колагеновата серия която направих беше доста болезнена. Да не говорим, че с един фриматор  който имам в къщи и малко колагенов гел резултата е кратковременен, но  поне  видим.
Пилинг правих и аз, нямах изгаряне, но добре ме окепазиха. Почти веднага след това ми излезнаха петна, защото процедурите ми бяха април - май. Нищо, че се доверих на доктор. Вдигнала съм ръце вече.

Общи условия

Активация на акаунт