Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 105
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Аз  преди време заложих на мезотерапия, но сгреших. При това повече от 10 процедури. Освежаване някакво има, но е незначително. Едва забележимо дори. Кожата е по - мекичка, но дори и начални бръчки при мен не повлия. Аз също боря гневна бръчка, като сутрин след сън я няма, но вечер се появява. Изобщо не се повлия, както и наченките на линии около очите. Като решение и аз съм се спряла на малко ботокс само в тази зона, но не ми е оставало време да проуча на кого да се доверя.

офф: слънчеви очила - задължително
налага ми се нося по други прични и откакто не излизам дори за минута на балкона без тях, въпросната бръчка е станала по-плитка /не си въобразявам, нямам никакви корекции, за да е повлияна от тях/

# 646
  • София
 bubanka съгласна съм с теб,при мен също се повлия от постоянното носене на сл.очила тип маска,демоде не демоде нося си ги.

# 647
Имам бръчици на горната устна. Слагам мезоконци, но не съм убедена доколко помагат, защото те се влияят и от това, колко вода съм изпила. И винаги се чудя ефектът от мезоконците ли е или защото съм се напила нарочно с много вода.
Сега отново е време да слагам, но да ви питам и вас : мислите ли, че ако сложа филър по контура на устните, ще се изгладят и пушаческите бръчки?

# 648
...аха, значи видимият резултат ще е еднакъв и при двата вида импланта, а не че при единия вид ще имаш съвсем кръгли гърди, а при другия по-капковидни, и че това е което трябва да си решиш какво искаш?

О, не, напротив, ако си имаш бюст и сложиш кръгли, но с правилно подбрани параметри - стоят капковидно. Вече, ако нямаш никакви гърди  кръглите ще стоят кръгли.

Ще ти покажа снимка със сутиен на лични, като се прибера  в София  Peace

Може и да бъркам, ама май единия вид бяха по-подходящи, ако се търси резултат с размер по- XXL ?

# 649
  • в 1001-та нощ
И капковидните могат да а с различен профил - степен на изтумбване по овала, но могат да стоят по-виснало и празно в горната част - особено за по-ниски жени е добре да не изглеждат качени на раменете. Докато кръглите дават обем и по-горе, като пълен балкон.

Много зависи какви са индивидуалните особености на жената. Който има желание  ще покажа снимки с кръгли, но не тук в темата.

# 650
Имам бръчици на горната устна. Слагам мезоконци, но не съм убедена доколко помагат, защото те се влияят и от това, колко вода съм изпила. И винаги се чудя ефектът от мезоконците ли е или защото съм се напила нарочно с много вода.
Сега отново е време да слагам, но да ви питам и вас : мислите ли, че ако сложа филър по контура на устните, ще се изгладят и пушаческите бръчки?

Преди 3-4 години и аз забелязах наченки на бръчка на горна устна. Помогна ми тайм филър на филорга + спиране на цигарите. Просто ми се наложи да ги спра. Преди година пак пропуших, но значително по - малко. Все още не се е появила.

# 651

Ще ти помогне, бях писала  за такива бръчки, даже и снимка пуснах. Приятелката ми казваше, че са се появили след раждането, но тя е пушачка, може да е комбинация и от двете, не змам. Оправи ги с попълване на горната устна и мезотерапия.
Ето я снимката
http://prikachi.com/images.php?images/894/8822894L.jpg

# 652
При мен гневната бръчка изчезна след като ми откриха астигматизъм и започнах да нося коригиращи очила при четене.

# 653
Има логика носенето на слънчеви очила или такива които коригират зрението ни да помогне, защото се променя мимиката на лицето.
Интересуваме има ли друг вариант освен ботокс за бръчките около очите, тъй наречените пачи крак.
Ако някой е правил моля да сподели. Simple Smile

# 654
Errica,
Моите са си истински, не са наченки. Освен това не пуша Grinning А и съм ползвала Тайм-филър. За по-тежка артилерия съм. Аз съм на 51 години.
Vespova, ще ме посъветваш ли какво и колко да поискам, (извинявам си, но около три месеца не съм следила форума), хем искам да има резултат, хем ми е неудобно да ме забележат познатите, че съм с напомпани устни.
Много ви благодаря, за отговорите bouquet

# 655
  • България-Швейцария
Моите гневни са много неприятни, защото освен основните между веждите на челото се образуват и 2 двойки други под тях, които отиват към носа, все едно са 3 триъгълника без основа такива - /\ - един в друг. Не знам дали го обясних добре, но снимка на подобно нещо в нета не намирам.
Всичко е много индивидуално, на мен лицето ми е с по-особена форма, разположението на носа също не е стандартно (основата му е точно един пръст по-навътре от челото) и нямам друг вариант освен ботокс, филър ще ми натежи.
Снимка с бръчки нямам Wink, но на тази много добре се вижда къде между веждите се разполагат въпросните триъгълници, ако ги 'изпусна'.
Слънчеви очила нося от тийнейджърка, не помага при мен, мимически от друг тип са.

# 656
Здравейте момичета.Искам да ви попитам за мнения на пластичен хирург.Стойко Спиридонов "Хигия" Пазарджик или Ильо Стоянов?След уголемяване на бюст при Енчев ми се налага да се оперирам пак...той буквално се изгаври с мен.Моля някоя ако е чувала отзиви или е била при един от двамата за мнение?Благодаря ви предварително 😊😊😊

# 657
Имам бръчици на горната устна.  мислите ли, че ако сложа филър по контура на устните, ще се изгладят и пушаческите бръчки?
Моята лекарка ми предлага същото,съвсем малко количество по контура,но аз все още не се решавам,не мисля,че ще стои добре.Например на снимката на приятелката на Веспова на мен тези устни не ми харесват,личи си,че са правени,личи и контурът,а и дисбалансът горна и долна устна е голям.

# 658
Момичета, някой преборил ли е успешно белези по лицето от акне и финни линии на усмивката?? Благодаря

# 659
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета.Искам да ви попитам за мнения на пластичен хирург.Стойко Спиридонов "Хигия" Пазарджик или Ильо Стоянов?След уголемяване на бюст при Енчев ми се налага да се оперирам пак...той буквално се изгаври с мен.Моля някоя ако е чувала отзиви или е била при един от двамата за мнение?Благодаря ви предварително 😊😊😊

Доц. д-р Тепавичарова прави реоперации по вече допуснати грешки. Какъв е проблемът?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт