Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря достъпна клиника за лицеви филъри и най-вече доволни майки?
Какви процедури и лечения бих препоръчал за предотвратяване и лечение на мимически бръчки?
Какви са страничните ефекти на HydraFacial и колко процедури се препоръчват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря достъпна клиника за лицеви филъри и най-вече доволни майки?
-
Какви процедури и лечения бих препоръчал за предотвратяване и лечение на мимически бръчки?
За предотвратяване на мимически бръчки могат да се използват ботулин, мезотерапия или химичен пилинг, в зависимост от дълбочината на бръчките. Ботоксът е подходящ за бърз ефект, докато мезотерапията и химичният пилинг могат да помогнат в зависимост от дълбочината на бръчките. Важно е да се консултират със специалист, който да определи най-подходящата процедура за вас. Най-ефективното лечение за мимически бръчки е ботулинът. Кремовете обикновено не са достатъчни за упорит мимически бръчки. Инжекциите се поставят така, че да не блокират напълно мускула, запазвайки естествената изразителност на лицето.
-
Какви са страничните ефекти на HydraFacial и колко процедури се препоръчват?
-
Нормално ли е коремът ми все още да изглежда като на шестмесечна бременна година и половина след това?
-
Какви процедури са подходящи за стягане и тонизиране на кожата на лицето?
По протокол загряването е до 40-50 градуса, но ми казаха, че поддържат малко над 40 гр и до 50 гр не стигат. При теб явно са прекалили. Предлагат вода преди, по време и след процедурата, аз и пия вода, рядко съм дехидратирана. Според мен операторът при теб е прекалил.
, доста по евтино е. Аз не съм много наясно, но ми звучат като една и съща процедура...,, но пак казвам, не съм много наясно
. Предстои ми попълване на назолабиални гънки с филър Teosial и съм леко притеснена. На 32 години съм, полагам доста грижи за кожата си и бих казала, че състоянието и е добро. Това е единственото място, което към момента искам да коригирам. Притеснява ме дали след поставянето на филъра ще се промени контура на лицето, има ли вероятност да се появят топчета или да се подуят участъците, които са запълвани. Дерматоложката ми ми препоръча 1 мл./ имам Teosial в устните и съм доволна от резултата/. Другото, което ме разубеждава е, че ще живея в Англия след седмица и се надявам влажността там да се отрази благотворно на кожата ми
. Накратко се колебая дали да слагам филъри, какво количество да сложа и дали след време няма да се повлияе негативно еластичността на кожата ми. Благодаря ви предварително за отзивите
благодаря за споделеното
))