Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 134
  • 735
  •   1
Отговори
# 630

Patence, на мен ми казаха, че процедурите се правят през 7-10 дни, явно бърза да ти вземе парите  Stop По протокол загряването е до 40-50 градуса, но ми казаха, че поддържат малко над 40 гр и до 50 гр не стигат. При теб явно са прекалили. Предлагат вода преди, по време и след процедурата, аз и пия вода, рядко съм дехидратирана. Според мен операторът при теб е прекалил.

За апарата нямам съмнение, че е "истински", за марка не съм питала

И аз не попитах,но запомних марката и я проверих в нета,вдъхва доверие...
Проблема явно е в оператора,но за съжаление в Русе е единственото място,където се предлага процедурата.
Преди нея правих една стягаща мезотерапия в същата зона,обмислям още една и ще спра за момента.
Ексилис определено е ефективна ,дори и след една виждам лека промяна,но бих повторила през зимния период.

# 631
  • Бургас
Тази е процедурата  https://www.ataderma.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/ul … 0%B0%D1%82%D0%B0/
[/quote]

Интересна процедура, но предвид това, че и при нея и при HIFU, се стимулира производството на колаган...бих избрала HIFU. Заради цената Peace, доста по евтино е. Аз не съм много наясно, но ми звучат като една и съща процедура...,, но пак казвам, не съм много наясно Rolling Eyes.
[/quote]

Ултерата е по-старото поколение апарат от типа на Ултраформър. Принципът на действие е един и същ. Процедурата е болезнена, а ефектът е спорен - доста я коментират в руските сайтове, като недоволните са повече от доволните.

Алена питаше за Ултраформър - аз съм си правила на долната част на лицето, за отпуснат контур, при д-р Паскова, тази зима. Ефектът уж трябваше да се появи до 3-4 месеца, но не видях такъв. Опитвах се дори да си внуша, че има - ами няма Confused

# 632
момичета, попадна ми пред очите и ми стана любопитно за разликата - Увеличаване на бюст с кръгли или с капковидни импланти. ясно, че е във връзка с формата, ама с какво се съобразява, кое е по-добро или пък по-предпочитано.. въобще, някой може да поразкаже?

Зависи от индивидуалните особености на жената. Какъв старт има, т.е. какво е изходното положение - нолево ли е, има ли птоза, разстоянието от под гърдите до раменете, подгръдната обиколка, разстоянието между гърдите ... Трябва да има поне един преглед, с лекар да се обсъдят възможностите.

Аз избрах кръгли и не съжалявам.

аха, значи видимият резултат ще е еднакъв и при двата вида импланта, а не че при единия вид ще имаш съвсем кръгли гърди, а при другия по-капковидни, и че това е което трябва да си решиш какво искаш?

# 633
  • Никога на земята...
Здравейте момичета,
Следя темата и съм ви благодарна за полезната информация, която споделяте  bouquet. Предстои ми попълване на назолабиални гънки с филър Teosial и съм леко притеснена. На 32 години съм, полагам доста грижи за кожата си и бих казала, че състоянието и е добро. Това е единственото място, което към момента искам да коригирам. Притеснява ме дали след поставянето на филъра ще се промени контура на лицето, има ли вероятност да се появят топчета или да се подуят участъците, които са запълвани. Дерматоложката ми ми препоръча 1 мл./ имам Teosial в устните и съм доволна от резултата/. Другото, което ме разубеждава е, че ще живея в Англия след седмица и се надявам влажността там да се отрази благотворно на кожата ми Grinning. Накратко се колебая дали да слагам филъри, какво количество да сложа и дали след време няма да се повлияе негативно еластичността на кожата ми. Благодаря ви предварително за отзивите  bouquet

# 634
Anisia, филър  сложих в устните, топчета и неравности нямам, само първите дни бяха леко подпухнали, Ако всичко е съобразено със структурата на лицето ти, като количество и начин на работа, би трябвало да няма проблем и при назолабиалните бръчки.
На мен проблем ми е гневната бръчка, мислех с ботокс да я третирам, сега се замислям дали първо с мезотерапия да не пробвам, дали ще се повлияе... как мислите?

# 635
И на мен проблемът ми е гневната бръчка. Ще сложа ботокс, моята е много дълбока и ми предлагат да я запълнят с филър след това....но четох в темата че това може да е опасно.....та не зная какво да реша....

# 636
Скрит текст:
момичета, попадна ми пред очите и ми стана любопитно за разликата - Увеличаване на бюст с кръгли или с капковидни импланти. ясно, че е във връзка с формата, ама с какво се съобразява, кое е по-добро или пък по-предпочитано.. въобще, някой може да поразкаже?

Зависи от индивидуалните особености на жената. Какъв старт има, т.е. какво е изходното положение - нолево ли е, има ли птоза, разстоянието от под гърдите до раменете, подгръдната обиколка, разстоянието между гърдите ... Трябва да има поне един преглед, с лекар да се обсъдят възможностите.

Аз избрах кръгли и не съжалявам.

аха, значи видимият резултат ще е еднакъв и при двата вида импланта, а не че при единия вид ще имаш съвсем кръгли гърди, а при другия по-капковидни, и че това е което трябва да си решиш какво искаш?

Не, няма да е еднакъв.
Има значение твоето стартово състояние и за естетичния вид. Заради него едните ще стоят по-добре при теб, отколкото другите. Лекарят ще препоръча по-добрите за твоето състояние, като предполагам ще те насочи и към кубици и там ще имаш по-голяма възможност да избираш. Миналите през това винаги съветват да се избират по-големите кубици.  Peace

Да отбележа, че аз още не съм слагала, но бях на косъм и доста добре проучих вариантите. Бях се насочила към капковидни заради по-естествения вид /държа на големината, дори и по-виснали/, но пък при тях има опция случайно да се завъртят, което не е желателно и после ще трябва наново да се наместят. Заради това наместване пациентките наново посещават лекаря си. При кръглите това не се получава, а аз основно спя по корем. Но пък мисля, че Алена най-вече заради това сложи кръгли.

При кръглите мисля обемът е основно горе, докато аз търся пълнота надолу.  Grinning Ама как се изразих... дано ме разбрахте.
Моля, ако има неточности, да ме извините и поправите. Засега се отказах и може вече да има новости.  Peace

# 637
И на мен проблемът ми е гневната бръчка. Ще сложа ботокс, моята е много дълбока и ми предлагат да я запълнят с филър след това....но четох в темата че това може да е опасно.....та не зная какво да реша....
Ами щом като е "след това", не пречи да сложиш ботокс и да си прецениш... може пък да ти хареса без запълване.
Според мен ботоксът е най-удачен, предвид, че после няма да има допълнителното задълбочаване на бръчката. Докато при запълването, отново ще има съкращаването на мускулите и пак ще се бръчкате и ще я задълбавате.  Rolling Eyes

# 638
Ами щом като е "след това", не пречи да сложиш ботокс и да си прецениш... може пък да ти хареса без запълване.
Според мен ботоксът е най-удачен, предвид, че после няма да има допълнителното задълбочаване на бръчката. Докато при запълването, отново ще има съкращаването на мускулите и пак ще се бръчкате и ще я задълбавате.  Rolling Eyes
Ако направя първо мезотерапия, да отложа малко ботокса, няма ли да е по-добрия вариант  newsm78

# 639

Ако направя първо мезотерапия, да отложа малко ботокса, няма ли да е по-добрия вариант  newsm78
Не,по-добрият е първо ботокс и после мезо.Аз съм така,филър не сложих,по-точно лекарката предпочете да е мезо,а не филър,а аз я слушам много,явно мястото е рисково.След ботокса слагам от мезото за околоочния контур и на челото и гневната,и са ми много добре изгладени.

п.п. отлагането на ботокса води до по-дълбоки бръчки,които после и с мезо,и с филър се заличават трудно и дори и напълнени,линиите пак си личат,защото структурата вече се е променила

# 640
Навсякъде пише, че чрез мезотерапия се повлияват начални и фини бръчици. За дълбока такава се съмнявам да даде ефект. Иначе не пречи да направиш освежаване на лицето с мезото, но до толкова. Не очаквай прекалено голям ефект относно бръчките.

Още повече при по-голяма възраст ефектът от освежаващи терапии трае по-малко, ако не се стопират мускулите, бръчкането си го има и се получава задълбаване на старите бръчки. Ако се стопира с ботокс, няма допълнително задълбаване, а тя си стои в старата позиция.

И другото, което е примамващо, ето при Маяал мисля беше, че веднъж е сложила ботокс на гневна бръчка и вече 2 години няма нужда. Какво по-хубаво от това - с една процедура = оправено лице без бръчка и нездълбаването й. Ако не беше сложила, със сигурност щеше да е по-дълбока.  Peace

# 641
Аз  преди време заложих на мезотерапия, но сгреших. При това повече от 10 процедури. Освежаване някакво има, но е незначително. Едва забележимо дори. Кожата е по - мекичка, но дори и начални бръчки при мен не повлия. Аз също боря гневна бръчка, като сутрин след сън я няма, но вечер се появява. Изобщо не се повлия, както и наченките на линии около очите. Като решение и аз съм се спряла на малко ботокс само в тази зона, но не ми е оставало време да проуча на кого да се доверя.

# 642
  • в 1001-та нощ
...аха, значи видимият резултат ще е еднакъв и при двата вида импланта, а не че при единия вид ще имаш съвсем кръгли гърди, а при другия по-капковидни, и че това е което трябва да си решиш какво искаш?

О, не, напротив, ако си имаш бюст и сложиш кръгли, но с правилно подбрани параметри - стоят капковидно. Вече, ако нямаш никакви гърди  кръглите ще стоят кръгли.

Ще ти покажа снимка със сутиен на лични, като се прибера  в София  Peace

Tintina  Hug благодаря за споделеното  bouquet А колко плати за тази зона?

6tastliva, при доста голям процент - капковидните се завъртат. Ако имаш птоза и добре подберете имплантите - кръглите ще стоят добре  Peace

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 23:46 от a.l.e.n.a

# 643
  • в 1001-та нощ
Ако направя първо мезотерапия, да отложа малко ботокса, няма ли да е по-добрия вариант  newsm78

Не  Peace

# 644
  • София
Здравейте,някой знае ли колко струва плазмолифтинга в Хил Клиник?Интересува ме и цената на ботокса там?По тел.не дават тскава инф-я,а този месец имат 20% намаление на всички процедури и ми се иска да се възползвам...Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт