Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 132
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Включвам се за пигментните петна - майка ми имаше огромни по цялото лице, появиха и се още през м.май. И скоро ме кара да и упувам втора опаковка Мелабел ФОРТЕ. От първата има значително повлияване.

bouquet

Сега си мисля, че лицето ми има нужда от освежаваща мезотерапия - чудя се къде.

Eli_Ivanova70, би ли споделила за тази процедура в Хил - на ул. Московска ли се прави или на Пушкин? Лекар ли или кинезитерапевт я прави?

Благодаря! )

# 616
Здравейте,някой ползвал ли е така нар. Ексилис- апарат за радиочестотен лифтинг? Гледах го при Гала,на това момиче Деси което се преобразява на Ким кардашиян. Аз се интересувам по-скоро не от лифтинг ефект ами от това което и правиха на нея разбиване на мазнини в бузите с цел подчертаване скулите Simple Smile) и така не съм много Запозната прави го сестрата на Ильо Стоянов др. Денкова. Давайте инфо

# 617
Днес си направих първата Ексилис процедура,мисля да направя и още две в зоната на бричовете и задна част на бедрото под дупето.Попитах и за лице,но лекарката ми каза,че с накрайника за тяло е забранено да се работи лице,само при двойна брадичка се използва.А накрайника за лице е за лифтинг ефект и че не мога да очаквам отслабване на лицето от тази процедура...

# 618
А знае ли някой дали Ексилис не е за предпочитане при поставени филъри или мезоконци?
Дали е възможно да се съчетаят или има риск радиочестотата да разгради по-бързо филъра?
 newsm78

# 619
Само да ви предупредя момичета,че в тази жега Ексилис,явно не бива да се прави.Поне аз започнах да се колебая за другите две процедури,за които записах час.
След като излязох от кабинета се почувствах малко зле,но реших,че е защото последните дни съм все в движение и съм се уморила.В момента съм с 37,5 температура и всички симптоми на топлинен удар.Взех хладен душ,натърках бедрата с лед и съм малко по-добре,но преди това бедрата ми на третираните места направо горяха.
Пих много вода през деня,но явно тялото не успява да се охлади достатъчно,а процедурата загрява освен повърхностно и в дълбочина.

# 620
  • Пловдив
Момичета, а каква е разликата между Ексилис и HIFU newsm78? Като чета информация..., му звучат еднакви Rolling Eyes. Макар, че пишат, че усещането по време на процедурата при Ексилис е приятно, леко затоплящо, докато при HIFU си е откровено неприятно Rolling Eyes. Може би не са съвсем едно и също..

# 621
  • в 1001-та нощ
Mamaden, принципът е подобен  работи се с вълни, но имат раазлична дължина и достигат до различна дълбочина в тъканите. При Ексиис на режим топене на мазнини е с по-голяма дълбочина, а за стягане е по-повърхностно. А при Хай-Фу се стига до мускула. Не са взаимозаменящи се процедури  Peace

Патенце, ти в Белгия ли прави процедурата? Аз имам вече 3 процедури, 2 от които обхващаха по 2 зони - корем, бедра и дупе и не съм имала никакви проблеми. Да не е летен вирус?

# 622
Не,в Русе.Но доста ми пареше и въпреки,че виждам лек резултат,отказах другите две процедури ,за които бях записала час.Не е вирус,днес съм напълно здрава,а вчера веднага след процедурата,започна да ми се гади,премина,но вечерта вдигнах висока температура.Тук е доста горещо и предполагам,че тялото ми е прегряло и затова и процедурата не ми понесе.Но съм сигурна,че са свързани нещата.
Но се чудя-ти казваш,че ти е запарило един-два пъти,а при мен пареше почти непрекъснато newsm78
Честно казано имам и малко съмнения в лекарката,защото съм за 10-тина дни в Русе,а тя искаше да направим 3 процедури за това време,като четох в нета,че нормално се правят през седмица-две...
Ти обърна ли внимание на марката на апарата,с който ти правиха процедурата?

# 623
момичета, попадна ми пред очите и ми стана любопитно за разликата - Увеличаване на бюст с кръгли или с капковидни импланти. ясно, че е във връзка с формата, ама с какво се съобразява, кое е по-добро или пък по-предпочитано.. въобще, някой може да поразкаже?

# 624
  • Пловдив
Mamaden, принципът е подобен  работи се с вълни, но имат раазлична дължина и достигат до различна дълбочина в тъканите. При Ексиис на режим топене на мазнини е с по-голяма дълбочина, а за стягане е по-повърхностно. А при Хай-Фу се стига до мускула. Не са взаимозаменящи се процедури  Peace

Патенце, ти в Белгия ли прави процедурата? Аз имам вече 3 процедури, 2 от които обхващаха по 2 зони - корем, бедра и дупе и не съм имала никакви проблеми. Да не е летен вирус?

Да, сега разбрах Peace. Изненада ме и разликата в цената при двете процедури. Между другото..във вторник съм си запазила час пак за HIFU, отново околоочна зона. Доволна съм от първата процедура, но забързана в ежедневието не се оглеждах. Видя ме обаче докторката, която преди време ми слага ботокс и ми вика - " Ти пак ли си си слагали ботокс, при кой го прави?", а аз не съм слагала. И аз забелязах едно "отваряне" на окото последно време, но не го отдавах на процедурата.

# 625
Патенце, къде и при кого в Русе прави процедурата?
Благодаря!

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 14:17 от La Kamba

# 626
При д-р Мария Атанасова ,срещу руското консулство се намира.

# 627
Четох за MD-кодове, които имат лифтинг ефект, но се правели само с продукти на Juvederm Vycross. Някой правил ли е тази процедура?

Какво са тези MD кодове? За първи път чувам за такава процедура.

Само чета засега , лекарката ми е в отпуск. Било технология създадена от бразилски хирург, чиято цел е чрез инжектиране на филър и ботокс в строго определени точки да се постигне възстановяване на обем и лифтинг ефект.  newsm78
Ако някой си е правил да каже повече...

# 628
Момичета, знаете ли къде в София се предлага HIFU? Виждам, в Инфинити Клиник, но добри ли са? Апаратът дали е хубав? Боря околоочната зона, от Ексилиса нямаше никакъв ефект, от мезотерапията беше кратковременен, но все пак беше нещо и есента пак ще правя.

# 629
  • в 1001-та нощ
До колкото знам там е хубав, не съм проучвала други места  Peace

Patence, на мен ми казаха, че процедурите се правят през 7-10 дни, явно бърза да ти вземе парите  Stop По протокол загряването е до 40-50 градуса, но ми казаха, че поддържат малко над 40 гр и до 50 гр не стигат. При теб явно са прекалили. Предлагат вода преди, по време и след процедурата, аз и пия вода, рядко съм дехидратирана. Според мен операторът при теб е прекалил.

За апарата нямам съмнение, че е "истински", за марка не съм питала Simple Smile

момичета, попадна ми пред очите и ми стана любопитно за разликата - Увеличаване на бюст с кръгли или с капковидни импланти. ясно, че е във връзка с формата, ама с какво се съобразява, кое е по-добро или пък по-предпочитано.. въобще, някой може да поразкаже?

Зависи от индивидуалните особености на жената. Какъв старт има, т.е. какво е изходното положение - нолево ли е, има ли птоза, разстоянието от под гърдите до раменете, подгръдната обиколка, разстоянието между гърдите ... Трябва да има поне един преглед, с лекар да се обсъдят възможностите.

Аз избрах кръгли и не съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт