Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 139
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Милано
Имам нужда от препоръка. Търся доктор/клиника за поставяне на хиалуронова к-на в скулите. Целта ми не е да си направя скули, а цялостно повдигане на контура на лицето. Моля за препоръки. Дамата, при която ходя за назолабиалните б-ки и устните, каза, че не работи скули Rolling Eyes. Помагайте дами.
Преди време тук в темата Шайн беше споделяла, че ходи при д-р Сирма Коцева, но никъде не намирам телефон за контакт в нета newsm78...

Аз ще правя същото края на август....ще споделя след това.

# 571
  • Пловдив
Имам нужда от препоръка. Търся доктор/клиника за поставяне на хиалуронова к-на в скулите. Целта ми не е да си направя скули, а цялостно повдигане на контура на лицето. Моля за препоръки. Дамата, при която ходя за назолабиалните б-ки и устните, каза, че не работи скули Rolling Eyes. Помагайте дами.
Преди време тук в темата Шайн беше споделяла, че ходи при д-р Сирма Коцева, но никъде не намирам телефон за контакт в нета newsm78...

Аз ще правя същото края на август....ще споделя след това.

Сподели към кой си се насочила?

# 572

То конци, ясно, че могат да се сложат с цел повдигане, но не е ли по-скъпо Rolling Eyes? Аз се насочих към ХК, като по-бюджетен вариант.
Доколкото разбрах цената на конците зависи от  - какъв вид и колко броя ще ти слагат. Ама не съм запозната в детайли.
Иначе поставяне на хиалурон в скулите ще ми струва около 600лв., което пак не е малко.
Според моята козметичка мезоконците са следващата стъпка т.е. мезотерапия, хиалурон в скулите, мезоконци Simple Smile

Тези мезоконци и HAPPY LIFT една и съща процедура ли са?

# 573
  • Пловдив
Дали някой е използвал услугите на тази докторка - http://www.drdancheva.com/%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%82%D0%B8%D … D0%B8%D0%B5%D1%81 ? Отзиви?

# 574
mamaden , ти от Албена Чолакова не си ли доволна?
На мен ми се видя много приятна и компетентна.

# 575
Аз си имам скули, но д-р Денкова все пак ми препоръча ХК за средната част на лицето, за повдигане. Да не стана като булдог само ме е страх. Но нея няма да я има и ще ми ги прави Михайлова.

За назолабиални ме отказа, няма смисъл , поне при мен, аз съм с много дълбока мимика при усмивка и само ще похабя материала Simple Smile Нейното мнение за назолабиални съвпада с това на д-р Живкова. Та се отказах от назолабилани и ХК.

Съвсем случайно видях една жена направо обезобразена от мезокоци,че и устни от Росица Денчева. Беше ходила за "поправки" Нещо страшно. Каза ми, че 10 дни е била синя и подута, Имаше засегнат кръвоносен съд и имаше нещо страшно на лицето си - една съсисрена подутина. За да се премахне е трябвало да й бият нещо си, та и бяха правили тестове за алергия и някакви изследвания. Конецът единия е бил издърпан много силно и при усмивка от ефект се е получило дефект, набръчква се кожата.
Устните след поставяне на филър са били несъразмерни, сега уж и ги беше оправяла, но бяха сини и ужасно големи и подути. И отгоре на всичко, на целия този кошмар си е плащала и за оправяне на поразиите.

Денчева е добра, но по-скоро за бенки, и кожни болести. Явно обаче печалбарството е много важно и всеки поставя ХК и мезо  не  знам още какво. Но тази жена ме потресе. Видях е случайно в тоалетната на Хепи и я попитах буквално - "Кой Ви причини това?"

Трябва много да се внимава при кого и какво се прави. Гаранция няма за нищо, но да се хвърляме като невиждали срещу природата и да се подлагаме на излишни инвазивни прицедури, преди да им е дошло времето може да е и опасно и с обратен ефект. Аз също съм патила и затова сега съм със 100 наум за всичко, което ми се предлага независимо от кой дерматолог.

Случайност е, че аз бях при Денчева по друг повод, дни преди да срещна жената. Когато попитах Денчева какво би препоръчала за мен и тя заяви - ботокс - навсякъде  Crazy  и мезо. Избрах мезо, но през цялото време до процедурата нещо ме глождеше от вътре, не ми даваше мира. И ден преди процедурата отказах часа. Три по-късно срещнах обезобразената от същата докторка жена. Явно интуицията ме е спасила Simple Smile Много ме разочарвова отношението й на Денчева също така. Имах други впечатления, защото съм била и преди при нея.

Целия този ферман е - Внимавайте! Не се хвърляйте на всяко "лъскаво" предложение. И ако нещо Ви тревожи дори без причина слушайте вътрешния си глас Simple Smile

Аз сега ще си направя само мезо и то безиглена, микродембразио и евентуално ХК за средна част на лицето.

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 22:58 от Самсара

# 576
  • в 1001-та нощ
Самсара  Hug благодаря, че сподели и  Heart Eyes радвам се за теб  bowuu

# 577
Д-р Албена Чожлакова също ме предупреди за конците, че аз много се бях настроила за такива.
Имала пациенти обезобразени, освен това не се знае за дългосрочният ефект от тях.

# 578
  • в 1001-та нощ
За лифтинг на лице аз бих се консултирала за HIFU или Ultraformer. Някой правил ли е?

# 579
Четох за MD-кодове, които имат лифтинг ефект, но се правели само с продукти на Juvederm Vycross. Някой правил ли е тази процедура?

# 580
  • Пловдив
За лифтинг на лице аз бих се консултирала за HIFU или Ultraformer. Някой правил ли е?

HIFU, си направих на зоната около очите, края на април месец. Предупредиха ме, че ефекта от процедурата е след 3-тият месец. Би трябвало да започна да виждам вече нещо, но предполагам, то ще е постепенно, и едва ли ще го усетя Laughing. Не помня вече дали беше 200 или 250лв., някъде съм писала по-напред в темите. Спомням си, че тогава питах и за средната част на лицето, ама колко беше цената ....нещо ми се върти около 450лв. май Rolling Eyes, забравила съм.

# 581
  • Пловдив
mamaden , ти от Албена Чолакова не си ли доволна?
На мен ми се видя много приятна и компетентна.

Доволна съм, и аз много я харесвам Peace. Мисля, че тя не прави скули обаче newsm78, но не пречи да я питам де Simple Smile. Добра идея ми даде Wink

# 582
  • в 1001-та нощ

HIFU, си направих на зоната около очите, края на април месец. Предупредиха ме, че ефекта от процедурата е след 3-тият месец. Би трябвало да започна да виждам вече нещо, но предполагам, то ще е постепенно, и едва ли ще го усетя Laughing. Не помня вече дали беше 200 или 250лв., някъде съм писала по-напред в темите. Спомням си, че тогава питах и за средната част на лицето, ама колко беше цената ....нещо ми се върти около 450лв. май Rolling Eyes, забравила съм.

Пише, че загряването е до 65-70 градуса - не мога да си представя, като знам при над 40 гр как ми пари от Ексилиса. То сигурно зависи и как точно става, но .....

Ти къде го прави?

# 583
  • Пловдив

Пише, че загряването е до 65-70 градуса - не мога да си представя, като знам при над 40 гр как ми пари от Ексилиса. То сигурно зависи и как точно става, но .....

Ти къде го прави?

В Пловдив, при Мая Радулова Peace. Да си призная усещането е доста кофти наистина Rolling Eyes. Не се усеща точно парене, а сякаш някой те натиска много много силно с тъп предмет направо под кожата ти. За кратко е, докато трае процедурата, издържа се, но е доста неприятно, да Rolling Eyes. Мацката каза, че някои клиентки не издържат, налага се да спрат за почивка, и след малко пак да продължат.  Като се замисля.....най-неприятната като усещане процедура за лице, която съм правила е, но се издържа Peace

# 584
  • в 1001-та нощ
Благодаря, ще се радвам да споделиш и за ефекта  Hug bouquet

Последна редакция: чт, 28 юли 2016, 12:38 от a.l.e.n.a

Общи условия

Активация на акаунт