Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 149
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ

a.l.e.n.a, колко плащаш на процедурите. Аз гледах нещо от 180 лв и ми до свидя. Embarassed

Една процедура е 200 лв на редовна цена. Аз взех един промо пакет - 3+1 процедури общо за 500 лв и сега в момента има друга промоция - 1 процедура - 130 лв. С ваучери на други места се намират по стотина лева. И на мен ми "без пари", но реших да пробвам и за сега не съжалявам Simple Smile Ще видим след като приключа и мине време - как ще е Simple Smile

В сериозните клиники купуват сертифицирани апарати. В повечето салончета се въртят китайски - втора употреба - и от там разликата в цените Simple Smile

# 541
Здравейте мили мами  Simple Smile

Събирам актуална информация относно специалисти и цени за повдигане (евентуално импланти) на бюста. На 26 години съм и поради дръстична промяна в килограмите, имам сериозна нужда от пластична интервенция. Спортувам много и имам доста стегнато тяло, но гърдите ми са в много лошо състояние  Cry Може ли някой, който си е правил операция скоро, да сподели опит и съвети?

Благодаря предварително  Hug

# 542
  • в 1001-та нощ
Тук една мацка беше споделила за такъв случай - обмисляла е повдигане и импланти, но остава много доволна само от повдигането и не прави втора операция за импланти. Мисля, че при Тепавичарова беше.

Трябва да отидеш на преглед - да се измерят опр. разстояния - да ти се предложат варианти  Peace

# 543
Здравейте мили мами  Simple Smile

Събирам актуална информация относно специалисти и цени за повдигане (евентуално импланти) на бюста. На 26 години съм и поради дръстична промяна в килограмите, имам сериозна нужда от пластична интервенция. Спортувам много и имам доста стегнато тяло, но гърдите ми са в много лошо състояние  Cry Може ли някой, който си е правил операция скоро, да сподели опит и съвети?

Благодаря предварително  Hug

Аз все хвърлям по едно око за разни ваучери и по твоята тема намирам това за импланти с бонус друга процедура и това за повдигане

# 544
  • Пловдив
Здравейте и предварително се извинявам ако темата не е за тук. Търсих в интернет за клиника в Пловдив, в която правят лабиопластика, но нищо не намирам и искам да попитам - има ли момичета, които са си правили, къде, колко струваше, доволни ли сте от резултата? Дори да не е в Пловдив ще се радвам ако препоръчате.
Аз си правих лабиопластика април месец в клиника Торакс, при д-р Главчев Peace. Доволна съм...много Peace.

# 545
  • Пловдив
Имам нужда от препоръка. Търся доктор/клиника за поставяне на хиалуронова к-на в скулите. Целта ми не е да си направя скули, а цялостно повдигане на контура на лицето. Моля за препоръки. Дамата, при която ходя за назолабиалните б-ки и устните, каза, че не работи скули Rolling Eyes. Помагайте дами.
Преди време тук в темата Шайн беше споделяла, че ходи при д-р Сирма Коцева, но никъде не намирам телефон за контакт в нета newsm78...

# 546
Търся доктор/клиника за поставяне на хиалуронова к-на в скулите. Целта ми не е да си направя скули, а цялостно повдигане на контура на лицето. Моля за препоръки. Дамата, при която ходя за назолабиалните б-ки и устните, каза, че не работи скули Rolling Eyes. Помагайте дами.

Ако си в София, мога да ти препоръчам моята дерматоложка, това е нейна статия по темата.
http://www.drkaliasheva.com/services/oformyane-kontura-na-litseto, работи с качествени материали и има лека ръка.

# 547
Vespova, благодаря, доста подробна информация има в сайта!  bouquet

Аз сега съм си решиила, че трябва да си направя стягаща мезотерапия на бедрата. Като цяло съм слаба, но в тази област си имам 1-2см мазнинка.
Първо оидох в един салон за криотерапия - момчето, вероятно кинезитерапевт, каза, че не съм подходяща - кожата ми била отпусната и няма да се повлияе от криотерапията. Препоръча  ми спорт за стягане  Flutter
После отидох в дерматологичната клиника "Св. София" за Exillis - и двете дерматоложки ме гледаха и казаха, че не съм подходяща за тази процедура. А аз си виждам, че имам за изчистване по бедрата...

Затова сега съм се насочила към стягаща мезотерапия на тяло. Някой правил ли е, може ли да сподели ефект?
Явно ще трябва и спорт  Embarassed

bouquet

# 548
  • в 1001-та нощ
В Дерма Вита има различни апарати, консултирай се и там, сега са и на промоция. Еxilis и топи и стяга, аз спортувам редовно и съм доволна.

# 549
  • София
Vespova, благодаря, доста подробна информация има в сайта!  bouquet

Аз сега съм си решиила, че трябва да си направя стягаща мезотерапия на бедрата. Като цяло съм слаба, но в тази област си имам 1-2см мазнинка.
Първо оидох в един салон за криотерапия - момчето, вероятно кинезитерапевт, каза, че не съм подходяща - кожата ми била отпусната и няма да се повлияе от криотерапията. Препоръча  ми спорт за стягане  Flutter
После отидох в дерматологичната клиника "Св. София" за Exillis - и двете дерматоложки ме гледаха и казаха, че не съм подходяща за тази процедура. А аз си виждам, че имам за изчистване по бедрата...

Затова сега съм се насочила към стягаща мезотерапия на тяло. Някой правил ли е, може ли да сподели ефект?

bouquet

И аз съм така... hahaha hahaha hahaha
Прочети алена,тя е писала много за стягане, ама с тези цени аз лично не си падам. Peace Не съм забелязала разлика в отношенията ми с др хора, ако съм 4-5 кг /даже/ от горе.
Не, че те разколебавам. Hug bouquet

# 550
Чудя се тая процедура Ехillis дали има нещо общо с кавитацията,( и криолиполизата)която вече е забранена във Франция, като описание звучи сходно,но доста се различава като цена newsm78
Ако някои може да ми обясни разликата ще се радвам,защото все още не мога да се престраша-искам добри пропорции,но не на цената на здравето ми newsm78

# 551
Имам нужда от препоръка. Търся доктор/клиника за поставяне на хиалуронова к-на в скулите. Целта ми не е да си направя скули, а цялостно повдигане на контура на лицето. Моля за препоръки. Дамата, при която ходя за назолабиалните б-ки и устните, каза, че не работи скули Rolling Eyes. Помагайте дами.
Преди време тук в темата Шайн беше споделяла, че ходи при д-р Сирма Коцева, но никъде не намирам телефон за контакт в нета newsm78...

Поставяла съм хиалурон в скулите в опит да повдигна контура на лицето,честно казано далеч по-доволна съм от стягаща мезотерапия.Моята дерматоложка ми го постави под формата на триъгълник (като го инжектира в скули,перпендикулярно на ухото и около/под ъгъла на устните),което леко промени обема на лицето,което не търсех като ефект...
Включих се ,за да дам различна гледна точка,съжелявам но не мога да препоръчам лекар,тъй като сме от различни краища на България...

# 552
  • в 1001-та нощ
Чудя се тая процедура Ехillis дали има нещо общо с кавитацията,( и криолиполизата)която вече е забранена във Франция, като описание звучи сходно,но доста се различава като цена newsm78
Ако някои може да ми обясни разликата ще се радвам,защото все още не мога да се престраша-искам добри пропорции,но не на цената на здравето ми newsm78

Като усещане - нямат общо. Според мен са различни  Peace

# 553

bouquet
Миналата година доста сериозно се бях хванала с мезотерапия за тяло ( 2 пъти месечно) + вакуумен масаж ( 2 пъти седмично), целта ми беше най- вече премахване на целулита по бедрата и дупето. Постигнах доста добри резултати, като се има предвид, че изобщо не спортувам, обиколките ми видимо намаляха. За съжаление ми се наложи да преустановя и всичко се върна в изходна позиция.

# 554
Чудя се тая процедура Ехillis дали има нещо общо с кавитацията,( и криолиполизата)която вече е забранена във Франция.....
Защо са забранени? Някой може ли да даде инфо, че ми стана много интересно!

Общи условия

Активация на акаунт