Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 156
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте.
Понеже не съм много наясно с естетичните процедури, реших да попитам тук  bouquet
Кажете евентуално на есен какви процедури мога да направя на лицето за пигментни петна?

Пилинг или лазер. Нищо друго.

Аз сдобих с невероятни кафяви петна!! Ползвам 50 фактор още с първите лъчи на слънцето и като се прибрах в БГ след 2 седмици съм като географска карта! Кожата ми е станала по-бяла и свръх чувствителна на слънцето след 3 г в Норге без почти никакво слънце, а и като цяло е склонна към такива изцепки да получава петна и сега - аман! пак трябва да се боря с тях.

# 601
K.Lera , много пари ми се виждат за една година запазване на резултата.
На снимките дори не се вижда голяма разлика.
(То на тези снимки като гледам жените имат по-големи проблеми с кожата, отколкото с контура и според мен би трябвало на това да се наблегне, но явно не всеки, който има пари има добри съветници.)
По-добре HIFU да се направи, цената е по-приемлива

# 602
Здравейте.
Понеже не съм много наясно с естетичните процедури, реших да попитам тук  bouquet
Кажете евентуално на есен какви процедури мога да направя на лицето за пигментни петна?

Аз сдобих с невероятни кафяви петна!! Ползвам 50 фактор още с първите лъчи на слънцето и като се прибрах в БГ след 2 седмици съм като географска карта! Кожата ми е станала по-бяла и свръх чувствителна на слънцето след 3 г в Норге без почти никакво слънце, а и като цяло е склонна към такива изцепки да получава петна и сега - аман! пак трябва да се боря с тях.
"През месеците август и септември в клиника Дерма Вита, д-р Иванова, д-р Грунова и д-р Пожарашка ще провеждат безплатни консултации на пациенти с неравности на тена (кафяви петна с различен произход).
Прегледите ще се извършват след предварително записване
на тел.02/ 962 25 33(44); 0884 94 95 81"
Записах се за септември.

# 603
  • в 1001-та нощ
Здравейте.

Wow, много се е изнежила кожата на тема слънчеви ласки  Cry

# 604
Тя моята кожа е с проклет нрав по принцип, тънка, но е факт, че и се променя след такава драстична смяна на климата Sad

Сега се опитвам да намеря инфо за тази процедура - аквалис, която ми препоръчаха за брадичката. Но никава информация няма в нета  Tired

# 605
  • в 1001-та нощ
В Есте клиник ли ти я препоръчаха?

# 606
В Есте клиник ли ти я препоръчаха?

Да. Но даже не я виждам на сайта им. Някакви инжекции, които стопяват мазнини.

Но аз даже не съм убедена, че имам мазнини под брадичката си, по-скоро е структура и е само кожа, знам ли  Thinking

# 607
  • в 1001-та нощ
Доста има в нета Simple Smile търси по "Aqualyx – Fat Loss & Skin-Tightening Injections"

...Но аз даже не съм убедена, че имам мазнини под брадичката си, по-скоро е структура и е само кожа, знам ли  Thinking

Абсолютно  Peace

# 608
Доста има в нета Simple Smile търси по "Aqualyx – Fat Loss & Skin-Tightening Injections"
...Но аз даже не съм убедена, че имам мазнини под брадичката си, по-скоро е структура и е само кожа, знам ли  Thinking
Абсолютно  Peace

Благодаря  Hug

набързо прегледах, че се използва и за брадичка, но се колебая за мен колко е подходяща точно тази процедура? и колко са безопасни тези инжекции  Thinking

# 609
  • Милано
K.Lera , много пари ми се виждат за една година запазване на резултата.
На снимките дори не се вижда голяма разлика.
(То на тези снимки като гледам жените имат по-големи проблеми с кожата, отколкото с контура и според мен би трябвало на това да се наблегне, но явно не всеки, който има пари има добри съветници.)
По-добре HIFU да се направи, цената е по-приемлива
И аз мисля същото.Затова и отказах.

# 610
  • София
Момичета, привет!  bouquet

Това лято ми действа много мотивиращо! След имплантите в гърдите, реших че явно аз съм единствената дебела със силикон, та най - накрая се настроих да променя начина си на хранене и да се постопя до една заветна фигура, дето ми се е загнездила в съзнанието от тийнйджърските години Grinning
За сега успешно! С помоща на момчетата от фитнеса през блока, съм се вталила с 4 кг без драми.

Друго ми е питането обаче. На 32 имам много бръчки, и гневната ми взе да не може да се крие вече.

Много разнопосочни мнения четох за филърите там. Какви са вашите лични впечатления? При кого да отида? Есте клиник ок ли са? Хил клиник? Има ли момичета, които не са доволни от филъри на челото?
Всички мнения са добре дошли.

# 611
  • Пловдив
А, за 250-300 лв ставаше въпрос... newsm78

Ако за HIFU става въпрос, аз си правих около очите за 250лв., ако не ме лъже памета 450лв. беше цената в областа на бузките(с цел повдигане на контура). Знам ли ако се прави цяло лице със сигурност ще е поне 1000 - 1300лв. ....ама чак да стигне 2500лв Rolling Eyes. Може да е била друга процедура...
Тази е процедурата  https://www.ataderma.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/ul … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Интересна процедура, но предвид това, че и при нея и при HIFU, се стимулира производството на колаган...бих избрала HIFU. Заради цената Peace, доста по евтино е. Аз не съм много наясно, но ми звучат като една и съща процедура...,, но пак казвам, не съм много наясно Rolling Eyes.

# 612
  • София
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате салон, в който правят LPG на тяло с времетраене около 40-45минэ и сте доволни? Става въпрос за София -център, Зона Б-8, Зона Б-19.

Благодаря, преятен ден.  bouquet

# 613
Четох за MD-кодове, които имат лифтинг ефект, но се правели само с продукти на Juvederm Vycross. Някой правил ли е тази процедура?

Какво са тези MD кодове? За първи път чувам за такава процедура.

# 614
 Киара, не знаех, че филър се слага при гнебна бръчка, мен ме дразни много, след морето забелязах, че има изсветляване и съм решила с ботокс да я третирам.  newsm78

За момичето, което пита за пигментните петна, знам, че се повлияват от хим. пилинг.

Общи условия

Активация на акаунт