Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 168
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Plovdiv, Bulgaria
Току-що минах първа процедура за свръхзвуково отслабване, първо пробвам само зона корем. Измериха ме на място, изправена - обиколка около пъпа и 5 см. надолу и 5 см нагоре. Срам не срам нещата стоят така: талия 68, 5 см нагоре 71, 5 см надолу 89. Не се усеща нищо неприятно освен поносимо загряване. Сега ми е леко зачервено, но нищо друго.
Следващата ми процедура е на 12 август и ще пиша какви са резултатите Simple Smile
А след четвъртата ще дам снимка. Може би  Thinking

# 586
  • в 1001-та нощ
В Пловдив ли ходиш? Каква е цената?

# 587
  • Plovdiv, Bulgaria
В Пловдив ли ходиш? Каква е цената?

В София, Хил в центъра, 150 лв. е процедурата за корема, ще я правя 4 пъти и след това съм решила 2 процедури за стягане, че и от това имам нужда

# 588
  • в 1001-та нощ
Е, супер - тъкмо да имаме прясна информация и от там  Hug bouquet

# 589
a.l.e.n.a за стриите съм решила първо с мезотерапия да пробвам. Може и аз да имам вина защото по време на бременността се мажех със зехтин, но не редовно. Имам белег, но не там е проблема, а по нагоре от двете страни на пъпа, на плажа само с цял бански ходя Sad

# 590
mamaden , пиши после какво е станало.
Тя ми говореше и някаква процедура за стягане на овал, но аз тогава имах свекър с инсулт и не я слушах внимателно.

# 591
  • Пловдив
Тя ми говореше и някаква процедура за стягане на овал, но аз тогава имах свекър с инсулт и не я слушах внимателно.

Може и да е ставало дума за HIFU, защото А.Чолакова работи заедно с Мая Радулова Peace. Аз ще попитам пак разбира се. Само разбрах, че сега освен в Пловдив, работи и на морето. На мен ми се искаше процедурата да я направя август, но знам ли. Някои казват, че не било хубаво като е мн.топло, макар, че защо да пречи Rolling Eyes. Може да изчакам и септември...

# 592
Лятото се потиш повече, ако има открити рани не е добре.
Но пък един месец не е фатално да се изчака.
И аз четох, че Албена Чолакова ходи и в Бургас в някаква клиника.
Нека да трупа опит!

# 593
  • Милано
И на мен ми каза за тази процедура за овал,но цената е около 2500.

# 594
А, за 250-300 лв ставаше въпрос... newsm78

# 595
  • Пловдив

Ако за HIFU става въпрос, аз си правих около очите за 250лв., ако не ме лъже памета 450лв. беше цената в областа на бузките(с цел повдигане на контура). Знам ли ако се прави цяло лице със сигурност ще е поне 1000 - 1300лв. ....ама чак да стигне 2500лв Rolling Eyes. Може да е била друга процедура...

# 596
Току-що минах първа процедура за свръхзвуково отслабване, първо пробвам само зона корем. Измериха ме на място, изправена - обиколка около пъпа и 5 см. надолу и 5 см нагоре. Срам не срам нещата стоят така: талия 68, 5 см нагоре 71, 5 см надолу 89. Не се усеща нищо неприятно освен поносимо загряване. Сега ми е леко зачервено, но нищо друго.
Следващата ми процедура е на 12 август и ще пиша какви са резултатите Simple Smile
А след четвъртата ще дам снимка. Може би  Thinking

Какъв срам, ако съм разбрала правилно талията ти е 68 см, ханша 89, зависи колко си висока, но на мен ми се виждат идеални мерките, мога само да си мечтая за тях. Simple Smile

a.l.e.n.a, ти си направо като модел, ако изглеждах и наполовина добре като теб, щях да съм доволна. Simple Smile

# 597
Да ви питам, след като оправих устните и останах доволна се реших и за ботокс. Отдавна си имам гневна бръчка, но след морето забелязах даже, че там е по-светла кожата и се чудя ако сложа сега ботокс, няма ли по-светлото да изкочи!?

# 598
Здравейте.
Понеже не съм много наясно с естетичните процедури, реших да попитам тук  bouquet
Кажете евентуално на есен какви процедури мога да направя на лицето за пигментни петна?

# 599
  • Милано

Ако за HIFU става въпрос, аз си правих около очите за 250лв., ако не ме лъже памета 450лв. беше цената в областа на бузките(с цел повдигане на контура). Знам ли ако се прави цяло лице със сигурност ще е поне 1000 - 1300лв. ....ама чак да стигне 2500лв Rolling Eyes. Може да е била друга процедура...
Тази е процедурата  https://www.ataderma.com/%D1%83%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B3%D0%B8/ul … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт