Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 141 094
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Ами аз имах инцидент зимата и доста ми се развали нослето,но правих преграда и оформяне. Мисля само това;))))

# 76
a.l.e.n.a Благодаря много, поръчах  Mr. Green

Клементина При д-р Живкова от Jewel skin, като преди това обиколих 3-4 имена, набелязани от форума и само си изгубих времето с Exilis-a, никакъв ефект. В момента има промоция - 234лв. са четирите процедури  bouquet

# 77
Пак съм аз - с белезите...
Много благодаря на тези,които ме посъветваха! Предполагам юли месец ще съм в София и ще посетя специалистите,които споменахте.
Междувременно ..  Sad от вчера съм с нов белег - отдясно на брадичката, 2мм широк и около половин сантиметър дълъг...Реве ми се и не знам до юли месец какво да правя...
Ще съм благодарна за всякакви съвети.

На твое място не бих отлагала, веднага отивай на дерматолог, самият факт, че продължават да се появяват белези е обезпокоителен. Както знаем поставят ли ни правилна диагноза сме наполовина излекувани!

# 78
  • София
Скрит текст:
Здравйте и от мен,
преди седмица ми мина риното при проф. Джамбазов.Вчера успях да си видя нослето ,макар и отекло ,станало  е чудесно. След 10 дни ми махат лонгетата.

Пиша,тъй като четох тук и доста негативни коментари за него,но аз останах изключително впечатлена от професора и целият му екип.Изключителни професионалисти и най-вече с прекрасно отношение към пациента.

Поздрави Wink)))))

Честито!  bouquet Hug Аз съм запомнила, че много се чака за него,  не си спомням да е имало негативни коментари. Ти колко време чака за операцията?

Аз лично чаках 4 месеца за операцията. И  не съжалявам и за
ден.Прекрасен е и той и целият му екип!

Значи не е чак толкова дълго. Wink
Честито още веднъж. bouquet
И аз съм правила рино при Евстатиев, не съм много доволна, даже самият той искаше да ме реоперира, ама аз се запънах Laughing, викам си :"ай, стига толкоз' Wink

# 79
  • София
Включвам се с един малко тъп въпрос... Защо след слагането на ботокс не трябва да се спи няколко часа? За лягането разбрах - целта е да не се разсее където не трябва, но в един сайт прочетох, че освен да не се лежи, не трябва и да се заспива. След нощна и преди нощна смяна съм и се чудя може ли да ми навреди ако подремна седнала  Crazy

Аз съм правила ботокс на пачи крак и пушачески бръчки, ама такова нещо моята дерматоложка не ми е казвала. То, верно че беше следобяд и вероятността да си легна е малка. То и какво толкова има да се разтича? newsm78 Те са няколко бодвания (при мен бяха 6 ), та знам ли?
Хубаво е да се вкл. ЛУСИ. bouquet
Ама за всеки случай питай и лекаря, който ще ти прави ботокса. Hug

# 80
  • и тук и там :)

Клементина При д-р Живкова от Jewel skin, като преди това обиколих 3-4 имена, набелязани от форума и само си изгубих времето с Exilis-a, никакъв ефект. В момента има промоция - 234лв. са четирите процедури  bouquet

Хубаво е, че си останала доволна от Живкова.
Миналата година и аз правих мезотерапия там, на промоция  и се оказа, че заради промоцията слагат половин доза е ефекта разбира се не се получава.
Дано да ти слагат цялата доза необходима за една процедира Simple Smile

# 81

Хубаво е, че си останала доволна от Живкова.
Миналата година и аз правих мезотерапия там, на промоция  и се оказа, че заради промоцията слагат половин доза е ефекта разбира се не се получава.
Дано да ти слагат цялата доза необходима за една процедира Simple Smile

Напълно е възможно, нямам представа, за мен е важно и че преодолях страха си от подобни манипулации  Simple Smile ММ преброи около 30-ина "комара" на око, като при мен се работеше само под очите и много малко към пачия крак. Докторката каза, че с Филоргата ще бъдат около 100-ина убождания на око, да се подготвя.  Shocked

# 82
Виждам, че обсъждате мезотерапията, аз смятам също да се подложа. При мен проблема са стриите на корема. Все още кърмя и я отлагам във времето, но ако някой се е подлагал на такава терапия, моля да сподели какъв е ефекта.

# 83
Връщам се от дерматолог...Отново никаква идея какво е това.. Не е раково,не е автоимунно,но какво е - няма идея! Да седя и да чакам какво ще стане и ако се появят нови - да отида пак...Реве ми се вече и съм ужасно уплашена.
Да уточня,че съм била в еднаот най-добрите болници,където живея,а не някоя клиника.
В България ще си бъда юли месец и тогава ще тичам при предложените специалисти, но до тогава??? Моля ако някой има някаква идея какво може да е това и какво да изследвам евентуално - ще съм много благодарна!
Пак съм аз - с белезите...
Много благодаря на тези,които ме посъветваха! Предполагам юли месец ще съм в София и ще посетя специалистите,които споменахте.
Междувременно ..  Sad от вчера съм с нов белег - отдясно на брадичката, 2мм широк и около половин сантиметър дълъг...Реве ми се и не знам до юли месец какво да правя...
Ще съм благодарна за всякакви съвети.

На твое място не бих отлагала, веднага отивай на дерматолог, самият факт, че продължават да се появяват белези е обезпокоителен. Както знаем поставят ли ни правилна диагноза сме наполовина излекувани!

# 84
  • в 1001-та нощ
А ти нищо ли не си изследвала до сега? ПКК, чернодробни ензими ... На интернист ходи ли? Може заболяването да е другаде, а по кожата да има външна само проява. Зная, че при проблеми с черния дроб може има такива следи, като белези.

# 85
Ама само пък по лицето... Виж и за паразити също, токсините им много променят кожата.

# 86
Здравйте и от мен,
преди седмица ми мина риното при проф. Джамбазов.Вчера успях да си видя нослето ,макар и отекло ,станало  е чудесно. След 10 дни ми махат лонгетата.

Пиша,тъй като четох тук и доста негативни коментари за него,но аз останах изключително впечатлена от професора и целият му екип.Изключителни професионалисти и най-вече с прекрасно отношение към пациента.

Поздрави Wink)))))

Честито!  bouquet Hug Аз съм запомнила, че много се чака за него,  не си спомням да е имало негативни коментари. Ти колко време чака за операцията?

Аз бях на 1 април, обаче при Асенов.  И аз за сега съм доволна. Още имам по голям оток от лявата страна на носа, но там е работено повече и каза, че е нормално. Сутрин като стана имам отоци и по лицето Sad

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 17:13 от El_83

# 87
Записвам се да ви следя. Преди време слагах филър в устните, но малко количество, което бързо се резорбира. Разликата беше видима само за мен, но аз и така исках - без фрапантни резултати.

Напоследък отново се замислям, дали да не сложа малко, но се колебая за специалист, когото да посетя.

# 88
  • София
Скрит текст:
Здравйте и от мен,

Поздрави Wink)))))

Аз бях на 1 април, обаче при Асенов.  И аз за сега съм доволна. Още имам по голям оток от лявата страна на носа, но там е работено повече и каза, че е нормално. Сутрин като стана имам отоци и по лицето Sad

Честито и на теб! bouquet Hug
Аз имах синини един месец след операцията, а ти отоци... Wink и се жалваш. Laughing

# 89
a.l.e.n.a Благодаря много, поръчах  Mr. Green

Клементина При д-р Живкова от Jewel skin, като преди това обиколих 3-4 имена, набелязани от форума и само си изгубих времето с Exilis-a, никакъв ефект. В момента има промоция - 234лв. са четирите процедури  bouquet
Здравей, дали можеш да споделиш, има ли някаква промяна в околоочния контур след мезотерапията, защото аз все още се чудя дали да се впусна в това приключение.

И ако някой има отзиви в ИНканто за мезотерапията ще съм благодарна да сподели.

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 11:58 от Златина Морякова

Общи условия

Активация на акаунт