Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 141 072
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте момичета,
за пръв път попадам в подобна тема и сигурно ще задам обсъждани въпроси вече, но моля да ме извините!
_ вече съм над 40 и вече ми е поотпуснат контура на лицето, имам неприятни тъмни петна от бременност от преди 4г. Моля да ми препоръчате клиника където има добри специалисти и процедури и техника, първо да ме консултират и препоръчат подходяща за мен терапия и второ да я изпълнят качествено! Не ме притесняват цени, само да има професионализъм.
- по време на бременността много напълнях и бюста ми и без това голям безумно се отпусна. Склонна съм вече на някаква корекция за повдигане/ не искам импланти, дори напротив мечтая за по малък бюст Simple Smile/, можете ли да ми препоръчате добър лекар/най добрия Wink/ за подобна процедура. Дали можете да споделите белезите притеснително големи ли са или се преживяват за сметка на самочувствието
Благодаря ви предварително!

# 61
  • в 1001-та нощ
Пак съм аз - с белезите...
Много благодаря на тези,които ме посъветваха! Предполагам юли месец ще съм в София и ще посетя специалистите,които споменахте.
Междувременно ..  Sad от вчера съм с нов белег - отдясно на брадичката, 2мм широк и около половин сантиметър дълъг...Реве ми се и не знам до юли месец какво да правя...
Ще съм благодарна за всякакви съвети.

Съжалявам да го прочета, но аз от самото начало съм с идеята, че това, което описваш няма общо с интервенциите, които са ти правили. Някакво заболяване на кожата, подкожие ...

Ако имаш възможност да постиш дерматолог, би било добре. Не пластичен хирург.

# 62
Пак съм аз - с белезите...
Много благодаря на тези,които ме посъветваха! Предполагам юли месец ще съм в София и ще посетя специалистите,които споменахте.
Междувременно ..  Sad от вчера съм с нов белег - отдясно на брадичката, 2мм широк и около половин сантиметър дълъг...Реве ми се и не знам до юли месец какво да правя...
Ще съм благодарна за всякакви съвети.

Ако е такова положението, защо ще чакаш месец юли чак? Където и да си, намирай веднага консултация при специалист или идвай в София още сега - за здравето ти става дума.

# 63
  • София
Здравйте и от мен,
преди седмица ми мина риното при проф. Джамбазов.Вчера успях да си видя нослето ,макар и отекло ,станало  е чудесно. След 10 дни ми махат лонгетата.

Пиша,тъй като четох тук и доста негативни коментари за него,но аз останах изключително впечатлена от професора и целият му екип.Изключителни професионалисти и най-вече с прекрасно отношение към пациента.

Поздрави Wink)))))

Честито!  bouquet Hug Аз съм запомнила, че много се чака за него,  не си спомням да е имало негативни коментари. Ти колко време чака за операцията?

# 64
  • София
Здравейте момичета,
за пръв път попадам в подобна тема и сигурно ще задам обсъждани въпроси вече, но моля да ме извините!
_ вече съм над 40 и вече ми е поотпуснат контура на лицето, имам неприятни тъмни петна от бременност от преди 4г. Моля да ми препоръчате клиника където има добри специалисти и процедури и техника, първо да ме консултират и препоръчат подходяща за мен терапия и второ да я изпълнят качествено! Не ме притесняват цени, само да има професионализъм.
Скрит текст:
- по време на бременността много напълнях и бюста ми и без това голям безумно се отпусна. Склонна съм вече на някаква корекция за повдигане/ не искам импланти, дори напротив мечтая за по малък бюст Simple Smile/, можете ли да ми препоръчате добър лекар/най добрия Wink/ за подобна процедура. Дали можете да споделите белезите притеснително големи ли са или се преживяват за сметка на самочувствието
Благодаря ви предварително!

Хил клиник. Peace

За второто - Тепавичарова или Николай Георгиев. Peace

За всеки случай погледни и тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=890283.msg32960468&u … Mails#msg32960468

# 65
  • в 1001-та нощ
Niki Bataklieva   Hug  честито! Колко ти струваше?

# 66
Ходих на мезотерапията около очите, след като ги подлудих по телефона дали няма да имам видими следи на другия ден  Mr. Green Много, много съм доволна, имаше ухапванията от комар буквално за около два часа, след това до вечерта постепенно се смаляваха и изчезнаха. Докторката има много лека ръка и е страшно разбрана, сега умирам от срам като се сетя как още с влизането се разревах  Embarassed но това ми е първия досег с такива процедури. Сега единствено си мисля дали това бързо резорбиране на Скинкото, което е голям процент хиалуронова киселина, не е, защото кожата ми е изключително суха, не пия вода и въобще, трябва да започна по-сериозно с грижите. Но пък, ако трябва, ще направя два курса.  Mr. Green

# 67
  • в 1001-та нощ
Е, браво Simple Smile

Вземи си и ХК на дражета и пий вода, за да може ХК да се разгърне, да се напомпа. Представи си, че е гъба, която трябва да се напои, а не да се свива, като стафида  Blush

# 68
Е, браво Simple Smile

Вземи си и ХК на дражета и пий вода, за да може ХК да се разгърне, да се напомпа. Представи си, че е гъба, която трябва да се напои, а не да се свива, като стафида  Blush

Може ли да ми препоръчаш хубави дражета ХК, хич не съм запозната  bouquet Четох, че се обсъждат в предишните теми, но не си ги записах тогава  Rolling Eyes

# 69
Включвам се с един малко тъп въпрос... Защо след слагането на ботокс не трябва да се спи няколко часа? За лягането разбрах - целта е да не се разсее където не трябва, но в един сайт прочетох, че освен да не се лежи, не трябва и да се заспива. След нощна и преди нощна смяна съм и се чудя може ли да ми навреди ако подремна седнала  Crazy

# 70
  • в 1001-та нощ
Е, браво Simple Smile

Може ли да ми препоръчаш хубави дражета ХК, хич не съм запозната  bouquet Четох, че се обсъждат в предишните теми, но не си ги записах тогава  Rolling Eyes

Тези, които ползвам - са по метода инджув - http://www.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg-60-Softgels/1468

Тук на място - евентуално на Солгар  Peace Търси да са за кожа, не за ОДА  Peace

# 71
Ходих на мезотерапията около очите, след като ги подлудих по телефона дали няма да имам видими следи на другия ден  Mr. Green Много, много съм доволна, имаше ухапванията от комар буквално за около два часа, след това до вечерта постепенно се смаляваха и изчезнаха. Докторката има много лека ръка и е страшно разбрана, сега умирам от срам като се сетя как още с влизането се разревах  Embarassed но това ми е първия досег с такива процедури. Сега единствено си мисля дали това бързо резорбиране на Скинкото, което е голям процент хиалуронова киселина, не е, защото кожата ми е изключително суха, не пия вода и въобще, трябва да започна по-сериозно с грижите. Но пък, ако трябва, ще направя два курса.  Mr. Green

Здравейте , бихте ли споделила при кого направихте процедурата и колко пари струваше  bouquet

# 72
Здравйте и от мен,
преди седмица ми мина риното при проф. Джамбазов.Вчера успях да си видя нослето ,макар и отекло ,станало  е чудесно. След 10 дни ми махат лонгетата.

Пиша,тъй като четох тук и доста негативни коментари за него,но аз останах изключително впечатлена от професора и целият му екип.Изключителни професионалисти и най-вече с прекрасно отношение към пациента.

Поздрави Wink)))))

Честито!  bouquet Hug Аз съм запомнила, че много се чака за него,  не си спомням да е имало негативни коментари. Ти колко време чака за операцията?

Аз лично чаках 4 месеца за операцията. И  не съжалявам и за
ден.Прекрасен е и той и целият му екип!

# 73
Niki Bataklieva   Hug  честито! Колко ти струваше?

Аленка, 2500 с всичките му превръзки,махания и тн.Дори антибиотиците са ми дадени от болницата Wink

# 74
  • в 1001-та нощ
Чудесно Simple Smile Ти от каква корекция имаше нужда?

Общи условия

Активация на акаунт