Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 141 138
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Поразрових се малко да видя какво представлява тази диастаза, за която споменахте. До колкото разбирам, трябва да има дупка между мускулите. Аз не виждам да имам такава. На мен корема не ми се прибира след раждането има и кожа, която не се свива.. Дали абдоминопластиката ще е за мен?

# 91
  • София
Поразрових се малко да видя какво представлява тази диастаза, за която споменахте. До колкото разбирам, трябва да има дупка между мускулите. Аз не виждам да имам такава. На мен корема не ми се прибира след раждането има и кожа, която не се свива.. Дали абдоминопластиката ще е за мен?

Как да ти отговоря като не съм те виждала? Wink
Сигурно си го чела, ама за всеки случай. Simple Smile Peace

http://www.plastichna-hirurgia.bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82 … D0%B5%D0%BC%D0%B0

# 92
  • в 1001-та нощ
По такива теми човек се консултира с няколко хирурзи  Peace

# 93
a.l.e.n.a Благодаря много, поръчах  Mr. Green

Клементина При д-р Живкова от Jewel skin, като преди това обиколих 3-4 имена, набелязани от форума и само си изгубих времето с Exilis-a, никакъв ефект. В момента има промоция - 234лв. са четирите процедури  bouquet
Здравей, дали можеш да споделиш, има ли някаква промяна в околоочния контур след мезотерапията, защото аз все още се чудя дали да се впусна в това приключение.

И ако някой има отзиви в ИНканто за мезотерапията ще съм благодарна да сподели.

Аз съм на първа процедура, ако искаш, изчакай да мина четирите и ще пиша Simple Smile Иначе определено има освежаване, но не бързам със заключенията Simple Smile

Да попитам, поръчах ето тази ХК: http://www.inpharmacy.bg/solgar-hialyronova-kiselina-izpuvane-br … arch=solgar%20120 , а ми доставиха ето тази: http://www.inpharmacy.bg/solgar-hranitelni-dobavki-specializiran … arch=solgar%20120 . Да я връщам ли или да я пия?  Rolling Eyes

# 94
  • София
Момичета  bouquet

Имам въпрос за капилярите и разширените вени. Къде? Поне капилярите по краката да намаля?

Иначе, аз съм вече 19-ти ден след операция за увеличаване на бюста (425cc), общо взето, както момичетата тук ми писаха, болка нямаше. Първият ден изпих един аулин от страх да не ме заболи, но и от него нямаше нужда. На въпросът ми "Много ли ще боли?", Стоянов ме погледна и попита "Кой ти каза това?". Явно дренажите правят чудеса. Още ми е криво да шофирам, наложи се 2 пъти и хващам волана като хамстерче отдолу с две ръце и връткам. Спирам на кръстовището, въртя, въртя, въртя (х35) и тогава газ. После спирам, въртя, въртя, въртя, изправям волана и продължавам Grinning Grinning Grinning
За естетическия резултат не знам. Не са ми пълни гърдите, а аз исках пълнота отгоре, но нещо май недообмислено сложих анатомични импланти. Може би тряба да покажа снимки на някой, да си каже мнението, че аз хич нямам опит.

# 95
За капилярите - аз махах във "Вита" - много съм доволна! Беше преди 3 години. Деколте, рамене дооо лактите! Толкова капиляри имах, че приличах на рак -цялата червена. Стоях повече от 2 часа, един по един да ги махне лекарката, не боли въобще. От тогава до сега ми се появи отново 1 КАПИЛЯР Simple Smile ,а бяха стотици.. Трябваше да се върна и за краката, но не ми остана време. Цената беше около 100 лева ако помня добре. Успех! 
Момичета  bouquet

Имам въпрос за капилярите и разширените вени. Къде? Поне капилярите по краката да намаля?

Иначе, аз съм вече 19-ти ден след операция за увеличаване на бюста (425cc), общо взето, както момичетата тук ми писаха, болка нямаше. Първият ден изпих един аулин от страх да не ме заболи, но и от него нямаше нужда. На въпросът ми "Много ли ще боли?", Стоянов ме погледна и попита "Кой ти каза това?". Явно дренажите правят чудеса. Още ми е криво да шофирам, наложи се 2 пъти и хващам волана като хамстерче отдолу с две ръце и връткам. Спирам на кръстовището, въртя, въртя, въртя (х35) и тогава газ. После спирам, въртя, въртя, въртя, изправям волана и продължавам Grinning Grinning Grinning
За естетическия резултат не знам. Не са ми пълни гърдите, а аз исках пълнота отгоре, но нещо май недообмислено сложих анатомични импланти. Може би тряба да покажа снимки на някой, да си каже мнението, че аз хич нямам опит.

# 96
  • в 1001-та нощ
...
Да попитам, поръчах ето тази ХК: http://www.inpharmacy.bg/solgar-hialyronova-kiselina-izpuvane-br … arch=solgar%20120 , а ми доставиха ето тази: http://www.inpharmacy.bg/solgar-hranitelni-dobavki-specializiran … arch=solgar%20120 . Да я връщам ли или да я пия?  Rolling Eyes

И двете са за ОДА, не за кожа.

Киара*, за пълнота горе - кръгли.  Те са по-подходящи и за по-"дълги" гърди. Анатомичните са по-подходящи за момичета с нулев старт или харесващи по-плоски, кушовидни, увиснали ...В добрия смисъл го казвам  Peace

# 97
andreana12  аз все пак си записах часове от 26.05 през 1 седмица. Въпреки това ще съм ти благодарна ако споделяш впечатления след всяка процедура.
Иначе в момента съм след първи хидрафейшъл и наистина след самата процедура кожата видимо се освежи.
Аз съм и в чуденка дали да си сложа ботокс на чело, гневни и за бръчки под очите, моля за мнения, че съм набрала скорост и не знам дали накрая няма да катастрофирам🙄🤔

# 98
...

И двете са за ОДА, не за кожа.

А коя ХК на Солгар е за кожа.... Hug

# 99

Аз съм и в чуденка дали да си сложа ботокс на чело, гневни и за бръчки под очите, моля за мнения, че съм набрала скорост и не знам дали накрая няма да катастрофирам🙄🤔
Сложи си,ще ти хареса, а и да не ти,след 4-6 месеца ще му отмине действието.  Peace

# 100

Мен ме посъветваха да отложа максимално ботокса под очите, ако не искам след няколко години да правя блефаропластика.... Не съм запозната, предавам думите на докторката, затова първо ще се мъча с мезото.  Peace

# 101
  • В.Търново
Наистина трябва да се консултираш с лекар, ако не си много наясно с нещата.Аз знаех какво трябва да ми се направи още преди да съм ходила на консултации с хирурзи.Моята диастаза си беше голяма още след първото раждане и просто нямаше как да не разбера, че е такова.При някои е малка диастазата и разбират след години, някои пък въобще нямат.Някои жени имат нужда само от мини пластика на корем, но това ще го каже доктора.Ако разпъването на кожата е само в долната част под пъпа, ако няма нужда да се мести пъпа, и ако няма диастаза разбира се.Има много клипчета в Ютуб, в които се вижда как протича една такава операция.Това е може би най-тежката от пластичните операции.Изисква голяма прецизност на доктора и време.

# 102
  • София
Скрит текст:
andreana12  аз все пак си записах часове от 26.05 през 1 седмица. Въпреки това ще съм ти благодарна ако споделяш впечатления след всяка процедура.
Иначе в момента съм след първи хидрафейшъл и наистина след самата процедура кожата видимо се освежи.

Сложи си ботокс. Peace Но само ако имаш необходимост след хидрафейшъл. Само да те предупредя, че трябва да минат поне 10 дни след последната терапия с хидрафейшъл. То и затова се изчакват тези 10 дни./ и не само затова/ Peace

Скрит текст:

Мен ме посъветваха да отложа максимално ботокса под очите, ако не искам след няколко години да правя блефаропластика.... Не съм запозната, предавам думите на докторката, затова първо ще се мъча с мезото.  Peace

Това пък как да го разбирам. newsm78
"1. Операцията на горните клепачи или горна блефаропластика има за цел отстраняването на излишната кожа на горния клепач, която оформя гънка'
"2. Долната блефаропластика има за цел също премахване на излишната кожа и мастните торбички под кожата, причинили отпускането й. "

http://aestheclinic.com/project/blefaroplastika/

"Ботоксът е невротоксин, който блокира предаването на нервния импулс от неврона към мускулното влакно. Мускулите остават в състояние на релаксация, т.е. не се съкращават и така се възпрепятства образуването на нови и задълбочаването на вече съществуващи бръчки."

http://www.medica-aesthetica.com/bg/Proceduri/2/%D0%91%D0%BE%D1% … D0%BE%D0%BA%D1%81

Как релаксацията на мускулите ще доведе до преждевременно увеличение на мастните торбички?
 Rolling Eyes Peace

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 15:18 от MayyaI

# 103
Беше свързано с натоварването на съседните на обездвижените мускули. Ще разпитам подробно другия път, като отида.

# 104
  • София
Беше свързано с натоварването на съседните на обездвижените мускули. Ще разпитам подробно другия път, като отида.

Благодаря. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт