Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 458
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, бихте ли препоръчали лекар, който се занимава с премахване на белези от операция. Става въпрос за ръката от лакътя почти до мишницата. Пресен е и искам да използвам момента, за да го махна.

# 166
Здравейте,искам да попитам,опасно ли е поставянето на филър в устните по време на бременност за бебето.Някой правил ли го е,моля споделете мнение и дайте съвет.Благодаря

# 167
Здравейте, ходих на консултация при д-р Валянова за уголемяване на устни. Предложи ми Teosyal kiss 1ml. Притеснявам се , че с 1 мл ще станат твърде големи и ще седят неестествено. Вие какво мислите?
http://dox.bg/files/dw?a=dbb1ebe146

# 168
  • при Arctic Monkeys
1 ml. според мен е много, все пак зависи каква е сегашната форма.

# 169
Здравейте,искам да попитам,опасно ли е поставянето на филър в устните по време на бременност за бебето.Някой правил ли го е,моля споделете мнение и дайте съвет.Благодаря

Аз сложих филър в устните си бременна в 3-4 месец и чак след това разбрах, че е противопоказано! На бебето му няма нищо, но не слагат на бременни жени по принцип поради доста причини.

Anna Petrova, Според мен НЕ е много! Аз имам 2мл.  KISS поставен на 4 пъти през 2 седмици и устните ми изглеждат перфектно  Wink  но милилитрите не значат много, всяка кожа различно ги "поглъща", по различен начин изглеждат и за различно време се разграждат Peace
Щом си избрала този дерматолог, довери се на преценката му  Thinking все пак тя вижда големината и формата на устните ти и съобразявайки се с желанието ти би трябвало да е преценила правилно  Peace

# 170
  • в 1001-та нощ
И според мен не е много, изобщо даже  Peace

# 171
И според мен зависи от устните, както и от това какъв резултат искаш да постигнеш. Аз първият път сложих 1 мл. и бях потресена от резултата Laughing /в друга клиника, не в хил клиник/
Сега вторият път, бях при д-р Ванеска и сложихме половин ампула - ами супер доволна съм. Но аз искам съвсем естествен резултат, само да са малко по-пухкави, хидратирани и оформени. Дори колежките не забелязаха, че съм правила нещо.

# 172
  • Пловдив
Здравейте, ходих на консултация при д-р Валянова за уголемяване на устни. Предложи ми Teosyal kiss 1ml. Притеснявам се , че с 1 мл ще станат твърде големи и ще седят неестествено. Вие какво мислите?
http://dox.bg/files/dw?a=dbb1ebe146
Много е индивидуално. Зависи от състоянието на устните в момента, зависи и от това какво искаш да постигнеш като краен резултат Peace.
Аз в момента имам сложен повече от 1мл., не знам точно колко е, загубих му края Laughing. Но е слаган много по-малко и постепенно. Всеки път по 0,3 или 0,4 мл., през няколко месеца. Крайният резултат е много естествени, сочни и чувствени устни. Малцина са тези, които разбраха, че съм си правила нещо по устата. Хора, с които се запознавам сега не биха допуснали, че съм слагала нещо в устните. Точно такъв ефект търсих Peace.
Важно е да имаш доверие на този който го поставя Peace., а и той да знае какво прави Wink

# 173
Благодаря много за мненията. В крайна сметка реших да сложа първоначално 0.5 и ако преценя ,че искам още обем да сложа и другата половинка. Надявам се да се получи добър ефект.

# 174

Не се слага по време на бременност, противопоказно е.

# 175
  • Под люляка
mamaden , би ли споделила кой ти е слагал филъра?

# 176
Момичета, ползвали ли сте Дерматикс ултра гел за следоперативни белези? С първото намазване кожата се зачерви и където е бил шева ме заболя. Чудя се, ако продължа да го ползвам, да не стане по-зле, отколкото е.

ползвала съм, без никакви проблеми,
пробвай на друго място, което е без шев,  може да имаш някаква алергия към силиконите в Дерматикса

# 177
  • в 1001-та нощ
И аз го ползвах без проблеми  Peace

# 178
  • София
Благодаря много за мненията. В крайна сметка реших да сложа първоначално 0.5 и ако преценя ,че искам още обем да сложа и другата половинка. Надявам се да се получи добър ефект.

Бъди сигурна, че ще е повече от добър резултат. bouquet
На място трябва да прецениш. Но ако гледаш веднага след момента на слагането, ще ти се стори много. На около 10-я ден се вижда истинският резултат. bouquet

# 179
  • Пловдив
mamaden , би ли споделила кой ти е слагал филъра?
Пепина Власева, зъболекар е Peace

Общи условия

Активация на акаунт