Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 449
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, някой беше споделял за процедури около коляното, за стягане на кожата, спомняте ли си нещо по темата?

Момичета, като става дума за стягане на кожата - някой знае ли нещо за стягане на кожата на шията зад брадичката?

# 211
  • София
Скрит текст:
Момичета, някой беше споделял за процедури около коляното, за стягане на кожата, спомняте ли си нещо по темата?

Момичета, като става дума за стягане на кожата - някой знае ли нещо за стягане на кожата на шията зад брадичката?

Аз бях копнала от друга тема някаква гимнастика за стягане на шия, ама даже аз не мога да си намеря писанията. Rolling Eyes
Едва ли при по-сериозно "нещо" би имало резултат. Мисля че, по-скоро е превантивен. Но нищо не пречи да се посъветваш с гугъл, примерно:
http://www.interpolezno.com/uprazhneniya-za-muskuli-na-shiyata/
 bouquet

# 212
Според мен жени, които казват, че си харесват бръчките, лъжат.

# 213
Според мен жени, които казват, че си харесват бръчките, лъжат.
Според мен няма такава жена.  Peace
Че то вече и мъжете си слагат ботокс, явно и при тях не може да се говори за харесване на бръчки, та при жена ли...  Laughing

# 214
  • Plovdiv, Bulgaria
Момичета, планирам ботокс на гневни бръчки в Хил клиник, при Валянова.
Не я харесвам много, била съм й пациентка преди време, ама ей на, днес пак при нея отидох, че ми е удобна клиниката. Беше категорична- ботокс и филър, ако се наложи. Та, въпросът ми е след процедурата мога ли да ходя на плаж? Не веднага, а след 10 дни.
Някой се чудеше дали може да подремне седнал след процедурата. Според мен-не.Целта е да не е неподвижно третираното място.
Чудя се дали не ми е рано-37 години,почти  newsm78. Ама пък се налага, очевидно...
Вие кога започнахте?
Да искам ли сертификат,паспорт за продукта? Хем да не съм много мнителна,хем да не съм небрежна  newsm78

При мен слънцето по никакъв начин не вреди на ефекта на ботокса, за филърите съм чувала, че се разграждат по-бързо, ама колко точно по-бързо...

# 215
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,искам да попитам,опасно ли е поставянето на филър в устните по време на бременност за бебето.Някой правил ли го е,моля споделете мнение и дайте съвет.Благодаря

Не се слага по време на бременност, противопоказно е.

ако е филър с хиалуронова киселина защо да е противопоказно?

# 216
Бях обещала тук да пиша,ако получа отговор от Аести клиник,където бях пратила онлайн запитване за ултразвукова липосукция....е получих отговор и той е:
Здравейте! Според мнението на Д-р Стоянов Вие нямате нужда от този тип интервенция. Вашият проблем може да бъде решен с правилна диета и спорт.
Поздрави! Shocked Shocked Shocked
Аз,че имам нужда имам...
Но явно няма да е при него!

# 217
  • Там, където ме обичат
Бях обещала тук да пиша,ако получа отговор от Аести клиник,където бях пратила онлайн запитване за ултразвукова липосукция....е получих отговор и той е:
Здравейте! Според мнението на Д-р Стоянов Вие нямате нужда от този тип интервенция. Вашият проблем може да бъде решен с правилна диета и спорт.
Поздрави! Shocked Shocked Shocked
Аз,че имам нужда имам...
Но явно няма да е при него!
Patence, щом лекарят е писал, че проблемът ти може да се реши с диета и спорт, защо не пробваш все пак.   Peace За мен това е по-лесен и безопасен вариант. 

# 218
Защото пробвах и не се получава.С възрастта женският организъм трупа най-вече в областта на корема и въпреки,че не съм пълна,излишните ми килограми са точно там.За мен това е избирателно отношение на лекаря-ако има възможност да избира да прави по-скъпи операции,което ми направи лошо впечатление.
Другата седмица ще отида на консултация в клиника в Брюксел и ще споделя,но съм сигурна,че отговорът няма да е същият.Та нали липосукцията е точно за моделиране на тялото,а не за отслабване с много килограми....

# 219
  • София
Аз си записах час за филъри  лице при д-р Ванеска,каза ми от 500 до 800лв Rolling Eyes Повече не ми обясни TiredАко някой е ходил при нея,моля да обясни по подробно Tired И да  уточня Laughing попитах я,каза че са различни цените от 500-800лв,това е Blush

# 220
Здравейте, дали някой е използвал услугите за ботокс и хиалуронов филър на доктор Александров от София - в квартал Иван Вазов и ако да, моля да сподели мнение!

# 221
Аз си записах час за филъри  лице при д-р Ванеска,каза ми от 500 до 800лв Rolling Eyes Повече не ми обясни TiredАко някой е ходил при нея,моля да обясни по подробно Tired И да  уточня Laughing попитах я,каза че са различни цените от 500-800лв,това е Blush
hahaha Като четеш в темата,  80% от пишещите са нейни клиенти.  Но 500 страници никой не казва колко аджеба струва  1 мл. едисикакъвси филър. Само отклончиви ламбардоси.  Явно се попълва и декларация за  конфиденсиалност  Joy
Волбела беше 600 лв до скоро.  Всичко друго е .....мииииииии зависи  bouquet

# 222
Здравейте,искам да попитам,опасно ли е поставянето на филър в устните по време на бременност за бебето.Някой правил ли го е,моля споделете мнение и дайте съвет.Благодаря

Не се слага по време на бременност, противопоказно е.

ако е филър с хиалуронова киселина защо да е противопоказно?

Защото няма как да се направи клинично проучване дали не вреди на плода.

# 223

Аз правих мезотерапия против целулит над коленете, комбинирана с масажи, доволна съм, целулита изчезна. Не знам дали имаш това предвид...

# 224
  • София
hahaha Като четеш в темата,  80% от пишещите са нейни клиенти.  Но 500 страници никой не казва колко аджеба струва  1 мл. едисикакъвси филър. Само отклончиви ламбардоси.  Явно се попълва и декларация за  конфиденсиалност  Joy
Волбела беше 600 лв до скоро.  Всичко друго е .....мииииииии зависи  bouquet

Благодаря bouquet  Да,точно така беше и нейното миииииии зависи Joy

Общи условия

Активация на акаунт