Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 418
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Абдоминопластика (наложителна след тежка бременност с 30кг +) преди 2 години както писах по горе и блефаропластика направена тази година март и двете са  при др.Георгиев.

# 286
Знаете ли кой работи с филъри на Restylane? Навремето ги пробвах в Париж и ефектът е по-добър отколкото на другите филъри - Аllergan не са лоши, но ефектът не издържа толкова време.
Моят дерматолог работи с филъри на  Restilane, Juvederm, Princess, но аз предпочитам Juvederm и съм доволна от резултата.

А, кой е твоят дерматолог? Интересувам се специфично от Restilane?

# 287
  • в 1001-та нощ
Аз попаднах на този сайт - съвсем без да търся Simple Smile Някой дали има опит и наблюдения? http://www.veselinmolov.com/index.php/body

Patence  Blush можеш да се зачетеш, има хубаво обяснение и също с ултразвук Simple Smile

# 288
Здравейте дами. По моя проблем с корема, дето не ми се прибира - от прегледите не личи да имам диастаза, така че почвам да проучвам въпроса с абдоминопластиката.

# 289
  • в 1001-та нощ
На какви прегледи ходи?

# 290
  • София
Здравейте.... 
Новобранка съм в темата и се интересувам от мнения свързани с ринопластика.Прегледах назад,но не видях нищо ......интересувам се от д-р. Иван Йорданов по точно.Ако някой има информация  моля да сподели.

# 291
  • В.Търново
Здравейте дами. По моя проблем с корема, дето не ми се прибира - от прегледите не личи да имам диастаза, така че почвам да проучвам въпроса с абдоминопластиката.
И аз се интересувам на какъв преглед ходи? Предполагам на хирург? Само че е по-добре да се прегледаш за диастаза направо при пластичен хирург.

# 292
a.l.e.n.a , rusalka1
Да, при хирург. Първо с опипване - трябваше да легна все едно ще правя коремна преса и  проверяваше дали при стягане на корема се образува луфт. Не се усети нищо. После минах и на рентген и нямаше признаци на диастаза. Така че, за това поне не трябва да се притеснявам.
Нещата остават естетически и следващата стъпка явно трябва да е вече при пластичен, ако искам да се прибере тази торбичка.

# 293
Здравейте.... 
Новобранка съм в темата и се интересувам от мнения свързани с ринопластика.Прегледах назад,но не видях нищо ......интересувам се от д-р. Иван Йорданов по точно.Ако някой има информация  моля да сподели.
Аз преди два месеца си правих, но при Асенов. За Йорданов нямам информация, но ако те интересува друго, питай.

# 294
Хм, аз имам диастаза вследствие на бремеността, а корема ми е залепен за гърба. Никога съм нямала проблеми с прибирането му. Диастазата е разделяна на напречните мускули вследствие на слабост на съед. тъкан, доколкото знам. Аз имах голям корем, а съм много слаба и миниатюрна и от това се е получила диаsтазата при мен. Усложнениeто може да бъде херния.

Аз пак да си попитам, може пък някой да знаe и да има впечатление - мога ли да се доверя на Денкова за устни? Хм, или пък мезоконци за брадичка?  Thinking

Имам опит с Валянова, и с Живкова с ХК. При Хил няма да се върна никога! А Живкова също  не се справи добре, набоде ми контур и направи голяма грешка.  Слава Богу, че никога не слагам повече от 0,5 мл, че щеше да стане голям резил. Направи ми "ръбчета" на устните с този контур  ooooh!

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 14:24 от Самсара

# 295
  • София
Цитат
Здравейте.... 
Аз преди два месеца си правих, но при Асенов. За Йорданов нямам информация, но ако те интересува друго, питай.

Доволна ли сте от резултата,колко струваше операцията,ще съм благодарна за всяка информация.Много изчетох,но искам да проуча всички.Джамбазов отпадна,защото познавам доста момичета правили ринопластика при него,но резултата  е един и същ-топчести носове.Видях и носле правено от Цветков-може би най хубавия нос,който лично аз съм виждала след операция,но за Асенов нищо не знам

# 296
Здравейте, имам питане, дали слънцето и водата влияят на филър в устните, че сега имам възможност да ги оправя, но ще заминаваме на море.  newsm78

# 297
Цитат
Здравейте.... 

Доволна ли сте от резултата,колко струваше операцията,ще съм благодарна за всяка информация.Много изчетох,но искам да проуча всички.Джамбазов отпадна,защото познавам доста момичета правили ринопластика при него,но резултата  е един и същ-топчести носове.Видях и носле правено от Цветков-може би най хубавия нос,който лично аз съм виждала след операция,но за Асенов нищо не знам
За резултат още не мога да кажа, защото още имам оток от едната страна където е работено повече. Ако спадне ще стане идеално  Laughing Аз като цяло много трудно  се възстанових, един месец имах отоци и синини, но организма си ми е такъв. Болка няма никаква. По здравна каса струва 2400лв и включва изследванията преди това, както и махането на конците.

# 298
  • София
Здравейте, имам питане, дали слънцето и водата влияят на филър в устните, че сега имам възможност да ги оправя, но ще заминаваме на море.  newsm78

Влияят Peace Ама как точно никой не знае. Нали е на база ХК?
Направи си, след като искаш. Ако филърите спаддат бързо и много, не е от слънцето и водата. От дерматолога е. Wink

# 299
  • София
Здравейте,от доста време се каня да си премахна с лазер капиляри по краката.Гледах в Инканто офертите.Някой ходил ли е там?Не съм чувала много добри отзиви за лазарната им епилация....цената им е 290.00лв за множествени капиляри по бедрата.Някой знае ли дали си заслужава и достатъчна ли е една процедура?

Общи условия

Активация на акаунт