Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 366
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • ВАРНА
Има ли някакви противопоказания процедури като Хидрофейшъл и ботокс да се правят сега (лятото) ? За пилингите знам,е е по-подходящ есенно-зимния сезон... Rolling Eyes

# 346
Искам да попитам за липофилинга, дали попълва успешно гънките около носа?

Аз продължавам да обмислям вариантите за прибирането на корема. Чета нещата, които се споделят тук, гледам  из нета. Сега си намерих една добра оферта, която предлага и подарък липофилинг и си мислех, ако може да се съчетаят и двете неща, от които имам нужда.

# 347
Аз спортувам всеки ден, не забелязвам бързо стапяне.

a.l.e.n.a, интересувам се ако си сложа края на този месец филър, дали ще издържи до септември?

# 348
a.l.e.n.a, интересувам се ако си сложа края на този месец филър, дали ще издържи до септември?
Що за въпроси задавате!
Как може Алена да ти даде отговор на този въпрос?? Simple Smile
Всеки организъм резорбира и разгражда филърите по различен начин, зависи  и от филъра.

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 17:44 от Самсара

# 349
  • в 1001-та нощ
Точно така - при мен гарантирано издържа, но аз от време на време приемам и ХК за кожа пер ос.

Последно слагах миналото лято - според мен все още си е ОК:

Скрит текст:

Преди това съм слагала през 2012г. Не съм "рецидивист"  Simple Smile

# 350
  • някъде
Здравейте.
Искам да попитам- някой правил ли е заличаване на белези с фракционен лазер? Какъв е ефекта, колко процедури са нужни, каква е цената, болезнено ли е?

# 351
  • Somewhere far away
Здравейте.
Искам да попитам- някой правил ли е заличаване на белези с фракционен лазер? Какъв е ефекта, колко процедури са нужни, каква е цената, болезнено ли е?
Ами точно и аз това питах преди две страници, но никой не ме отрази. явно  отговор в тази тема няма да намеря. Иначе това което аз знам им ога да ти кажа със сигурност е , че не боли процедурата, трябва да не е лятото , защото кожата става фоточувствителна и могат да се получат петна и че една процедура не е достатъчна, особено за стари белези.

# 352

Може би е индивидуално, но по-бързият метаболизъм при някои хора също е предпоставка да филърите им да се резорбират по-бързо отколкото при други.
От друга страна, може би има значение дали човека пие ежедневно достатъчно вода. Нали хиалурона задържа молекули вода и така добива плътност. Ако на тялото му лисва вода, вероятно черпи и от там.

# 353
Благодаря  a.l.e.n.a, устните ти изглеждат страхотно  естествено, дано и при мен така се получи.
Интересувам се още дали след слагането на филър има период на адаптация,   влияе ли на говора по някакъв начин?

# 354
  • в 1001-та нощ
На говора не Simple Smile Устните са по-твърди в началото. Сега втория път - около месец ги усещах по-плътни, когато се опитвам да ги  "прехапя". Но това не пречи нито на говорене, нито при хранене.

Може би е индивидуално, но по-бързият метаболизъм при някои хора също е предпоставка да филърите им да се резорбират по-бързо отколкото при други.
От друга страна, може би има значение дали човека пие ежедневно достатъчно вода. Нали хиалурона задържа молекули вода и така добива плътност. Ако на тялото му лисва вода, вероятно черпи и от там.

Съгласна съм, аз пия вода и то не малко, и е така от над 15г  Peace Деняъ ми започва с две големи чаши вода с по един цитрус и после до обед само вода Simple Smile

# 355
a.l.e.n.a Голямо БРАВО! Значи си намерила идеалната среда за себе си!

А за това, което казваш за устните, за по-твърдото около месец. След този месец само омекват на усещане или тогава е и началото на бавното "намаляване" на ефекта?
На мен отдавна ми се иска да пробвам и аз с малко филър, но още не се решавам Simple Smile

# 356
  • в 1001-та нощ
Тогава омекват напълно, но филърът си е там, просто тъканта вече се е отпуснала напълно.

Слагах юли, малко преди да заминем на море. Имах опасения, че това може да способства за по-бързото разграждане и питах Ванеска - дали да не изчакам - след мрето да е, но тя ме успкои и беше права - морето не стопи филъра Simple Smile

Важни са и приема на ХК пер ос, за да може организмът да си попълва дефицитите от там, а не да посяга на филъра, както и приемът на вода Simple Smile

# 357
Не се бях замислила, че липсата на ХК се увеличава с годините. Това означава ли, че при по младите филърите се абсорбират по-бавно, ако си по-възрастен съответно по-бързо?

# 358
Здравейте ,прочетох по на зад за лазарна махане на мрежа от венички /капиляри и аз имам по целите крака ,ясно е че вече е късно за процедурата ,аз съм от Варна и съм се ориентирала към Инканто ,някой да каже с 1 процедура ли се махат или няколко,Хилклиник във Варна няма,а ми се иска да ми е под носа,в Инканто процедурата е 280 лв ,но ако трябва да се прави няколко пъти ще ми дойде финансово множко.В др салон ми казаха за фото премахване на с 5-6 процедури и 1-2 поддържащи през годината за резултат от 2год .,но като платиш цената пак си идва 300-400лв.С лазар премахват ли са за постоянно ,аз в Инканто преди седмица си махнах нещо от вида на бенките и стана една рана ,та да видим след падане на коричката дали няма да има белег и да е вдлъбнато,че доста дълбоко ми се вижда,след 1 месец съм на контролен,та имам и един стар белег на лицето, малък сантим на сантим ,но дълбок и казаха ,че може да се заличи с 3 процедури ,но не напълно за около 10 лв на процедура което ме устройва и ще го направя успоредно с капилярите ,ако става от 1 път

# 359
Имам и друг въпрос коя процедура бихте ми препоръчали като то добра между радиоч. лифтинг и фото подмладяване,за общо подобрение на лицето и намаляване на фините бръчки и естествено по дълбоките защото имам доста  Weary

Общи условия

Активация на акаунт