Не разбираш, Зизу, за много мъже и жени плащането на сметката в ресторанта е жест. Както е жест да отстъпиш място на бременна жена или да дръпнеш стола, когато сяда дама. Това не е "да получаваш всичко наготово". Всичкото не се изчерпва с ресторанта. Ако дъщеря ти случи на мъж, който да е кавалер - радвай се за нея. Сигурна съм, че и точно това ще направиш, просто сега не го осъзнаваш.
Примера с цигарите пак не го разбра, а изпадна в ненужни конкретики. Пак ти казвам - млада си, като попреминеш през повече неща ще разбереш за какво говоря.

Според мен , никой нормален мъж не се държи по този начин .. може да направиш жест, ако нещо те изкефи .. ако искаш да зарадваш жената , ако искаш да се почувства някак специална, но веднъж дваж .. в смисъл нещо с повод и по изключение , но винаги и постоянно ... пълни глупости. Говорил съм с жени на които това отношение им идва ту мач .. идва им задължаващо и в един момент даже почва да ги товари .. но това се случва с нормалните жени, а тези, които са смотли ... изглеждат така нелепо когато някой ги обгрижва така, че просто не е истина ... то не е стойки, чупки ..... смешно смешно ....... и за ко ? Ми ти си нула бе .. ко се пънеш толкова ...