Сподели таланта на твоето мъниче и спечели чудесна награда от Philips Avent

• 12 209
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
Моята малка принцеса все още е много мъничка и затова не мога да кажа какъв точно ще е нейният талант, но какъвто и да е той, ще я насърчавам и ще й помагам безусловно. Смятам, че родителите трябва да оставят децата си сами да направят своя избор, а не да им налагат своето мнение и стереотипи. Всеки човек има пълното право да избере призванието си, за да може да се чувства щастлив и да живее пълноценен живот. В кръга на шегата ще кажа сега, че моята бебка явно ще е модел, защото е много фотогенична и прави много интересни физиономии.

# 31
Слага "инжекции" на всички подред. Може пък да дстане доктор;))

# 32
Моето дете много обича музиката, танцува винаги когато чуе любима песен. Другите му занимания са катеренето, тичането,игра с топка ,  като всяко момче . Аз бих искала да е спортист или архитект, но той сам ще си избере професията.😊

# 33
  • гр. Варна
Моята дъщеричка е мъничка, но от бебе обича да слуша музика, да й се пее, след като проходи започна при всяка една мелодия и да танцува Simple Smile

# 34
  • София
Двете ми деца са доста различни, сина е по-затворен, но щерката обича да се изявява от съвсем мъничка. Обича музика, танци, искам много да я насърчавам в тази насока.
Пъпчетата не сме ги хвърлили още никъде, не сме решили, май ще ги пазим.

# 35
Нашето мъниче е все още в коремчето на жена ми, но го очакваме идния месец! Нямам претенции относно това с какво ще се занимава детето ни. Искам да е здраво и да расте щастливо. Ще го подкрепяме независимо от това какъв избор ще направи.
Говорили сме, че искаме да хвърлим пъпчето в библиотека, за да е отворена към книгите, тъй като по мое мнение са прозорец към света.
До прощапулника имаме доста време и не знам какви точно предмети бихме сложили. Ще се доверя изцяло на жена ми в този избор, а и на бабите. Все пак за къде сме без бабите, които от сега ни помагат в подготовката за новия член на семейството.
Наградите са прекрасни, като бъдещи родители биха ни били от полза наистина много.

# 36
Моят син е още малък, такива са и талантите му - да затанцува веднага щом чуе музика... да имитира звуци - предимно бръмчене на коли и рев на мечки...да яде всякакъв вид хартия. Laughing

# 37
Голямото ми бебе има талант да рита топка. Без никой да го е учил той подава, с пета, рита всичкооо Simple Smile за ужас на таткото волейболист Mr. Green
Малката госпожица ще става певица, по цял ден си гука и пищи  Mr. Green

# 38
Мойта маймунка,въпреки че е прекалено малка,седне ли в баща си зад волана,хваща кормилото и забравя за всичко.А за прощапулник ни е още раничко,но определено една част от предметите ще бъдат-Автомобил - монтьор,шофьор /Книга - учен,учител,писател /Микрофон - певец /Гребен - фризьор / Черпак,вилица,лъжица- готвач,кулинар.А пъпчето е все още в мен...

# 39
  • Пазарджик
Моята принцеса е на 8 месеца.Тя е много будно и енергично дете.Всяка секунда тя преоткрива света.Насърчавам я да може да общува с жестове.За възрастта си казва и доста думи-тате,Деде,баба,ела,хайде,бу(кола),ало и по цял ден си дърдори.Най-любимото и нещо е да има покрай ней много дечица и тя да им "озвучава" игрите.

# 40
Смятам, че големият ми син ще стане артист - изключително емоционален, експресивен, увлича се от музикални инструменти. Обича да си измисля приказки и да ги разиграва с играчките си.
Малкото ми момче, което е на почти 2 месеца, засега блести най-вече със заложбите на гласовия си апарат и с това, че постоянно е гладен  Simple Smile Пъпчето, смятам наивно по майчински да го хвърля в медицински университет, едва ли ще повлияе на интересите и избора му в далечното бъдеще, но пък нищо не ми пречи да се надявам

# 41
Таланта на моето момченце е да се катери и да да прави всякакви акробатични номера.Като майка с амбиции е записан в танцов състав нищо ,че е още малък.

# 42
Имам две дъщери- каката е на 4г и много обича да пее и танцува. Дори я записахме на пеене:)Отделно за възрастта и е се отдава да се катери по стени, стълбове, катерушки:)
Бебка е на почти година и засега основен талант е и да се буди с рев през нощта:)Изклюаем това- е много активна и музикална.

# 43
Здравейте!  Simple Smile
Много сме ви благодарни за активното участие, както и за това, че ни правите съпричастни с едни от най-съкровените си моменти!  Simple Smile
Как мислите – оказва ли наистина влияние изборът, който мъниците правят по време на прощъпулника?  Simple Smile

# 44
Здравейте! Пиша през телефон и ще бъда кратка. Все още не съм открила скритите заложби на бебка, защото  е още малка. Каката хвана отверката на прощапулника и все нещо майстори и поправя. Баща й е техник и разбира от всичко, май на него ще се метне!

Общи условия

Активация на акаунт