"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 246
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
А какво прави професорът на девойката? Останах с впечатление, че аборт в крайна сметка,пък после се обърках от думите му към Ромео.

Стилянова разчорли Пецито. Нищо чудно сега и лещи и с кецове и дънки да почне да младее. Тихата лисичка има едни такива  свенливи жестове, притеснителни, срамежливи. Пък каква хитруша излезе. Аз пък останах с впечатлението, че букетът беше за Стилянова, но нали Леля го пресрещна в асаньора и нямаше как да се измъкне... та й даде колата. Mr. Green
Генадив, Биляна, Калин - не ме впечатлиха, нещо не ми бяха интересни.

4-те ампули - Милошев не може да се възпре - тъпите вицове избиват.

# 106
Не проумявам изобщо как Стилянова дори си помисли да приеме колата  #Crazy Shocked Rolling Eyes

Ти сериозно ли питаш? Колко девойки на около 20 карат коли за по стотици хиляди левове. Да не са ги изкарали сами тези пари?
Тя не би трябвало да е на "около 20" И въобще не е девойка, а си е голяма жена. Само в университета има 6-7 години плюс години специализация и т.н. Това са 28-30г.
Според мен в промото се видя, че Захариев връчи някакви пари в плик на жена си, предполагам и дава парите за колата и тя не би трябвало да има никакви претенции какво той ще прави с колата. Като им гледам отношенията, бракът им е съвсем проформа и двамата се презират. Колкото и да съм консервативна не ми е неприятно че старият е хлътнал по Стилянова и й подарява кола. При такава отвратителна съпруга не съм изненадана. Естествено би било правилно да се разведе и да зареже Захариева, но някои мъже са @№$%€ и съответно неспособни на мъжествени постъпки... Артистът ми е изключително противен, толкова ли няма готини БГ артисти та са го взели такъв мазен, стар и зализан  Sick

# 107
Защо, на мен само те двамата са ми увлекателни и достоверни за гледане( тримата, със специализантката), с тях имам чувството че надничам през прозореца в живота им  Mr. Green  И Марта Вачкова ме кефи. Ролята й лепва чудно.
Всички останали са измъчени и изкуствени ( начело с Биляна и стария шеф )

# 108
и на мен са ми интересни и ролите им ми харесват. Самият артист ми е лично неприятен. Мъж на около 55 години не би трябвало да изглежда толкова подпухнал и разплут и мазен.

# 109
Професорът влезе за аборта, след което дадоха родителите отвън да се любуват на една майка с бебенце и по физиономиите им се четеше, че размислят по въпроса с аборта, след което бащата стана и се засили... нанякъде, напр. към операционната или някой от екипа, който да предаде на профито, че се отказват, междувременно в залата се забавиха, защото момичето имаше камерни екстрасистоли (whateva') и явно през туй време бащата е успял да каже на Жекова, че не искат вече аборт, Жекова се втурва притеснена в операционната, оглежда ситуацията и въздъхва облекчено, защото разбира, че още аборт не е извършен. Превод извън ефир: Бона.

А какво прави професорът на девойката? Останах с впечатление, че аборт в крайна сметка,пък после се обърках от думите му към Ромео.

# 110
Толкова ли е нямало готини артисти и аз питах още в първа тема. hahaha
Марта ми е адски антипатична като човек, но и на мен ми харесва как играе, мимиките, които прави. Стотици пъти по-добра е от Биляна и Василев. И най-важното - разбирам й всяка дума. Mr. Green

# 111
Бона, благодаря!
Аз се зачудих на влитането на Вачкова, а то за какво било.

Захариева може да я разгърнат - някак съжаляваше, че Пеци и казваше, че нея само пари я интересуват. Предполагам, че може Пеци да я е предал като е кръшнал и да се е пречупила. Бронята на хладнокръвието и меркантилността я пазят, като няма любящ и отдаден съпруг. Все пак той сега прави някакви жестове към нея, а дали не са плод на гузна съвест, можем само да гадаем.

# 112
  • София
Аз Емил Марков го свързвам единствено със сценария на Столичаните. Дори не знаех, че е актьор.
Дали ще има фиктивна сватба между Наталия и Василев? Нещо такова чух в промото.

# 113
Смятам, че лошата и безизразна игра на повечето актьори, се дължи на режисьора. Той трябва да изисква от тях да показват чувства и емоции.

# 114
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ама Захариева драпа да се сродява с  Генадиеви не заради финансовото им благосъстояние. Целта ѝ е благоразположението на шефа. Този дърт шеф, който може всеки момент да бъде сменен, загатнаха още в първите епизоди, че го недолюбват разни общинари и му кроят шапката.

Аз си мисля, че целта й е Захариев (или тя) да стане шеф на болницата.

Много се вглеждате в мониторите. Simple Smile

# 115
Артистът ми е изключително противен, толкова ли няма готини БГ артисти та са го взели такъв мазен, стар и зализан  Sick
Искаш млад артист за баща на 30-годишна, та да са в тон с "майка" ѝ?  Shocked За ролята си е идеален. И нищо противно не виждам в него. Е, въпрос на вкус е, на мен този ми харесва, лимбата даже не ми пречи. А като споменах Буковска - с Мария Каварджикова приличаха на майка и дъщеря една до друга.

Аз си мисля, че целта й е Захариев (или тя) да стане шеф на болницата.

Много се вглеждате в мониторите. Simple Smile
Аха, ще се сватосват с професора, та да му вземат местенцето. И как точно, той би назначил сина си, ако може, при което пак те печелят. Но те самите да се надяват да станат шефове, не ми звучи логично.

# 116
Режисьора...как е постигнал с едни ясна дикция и влизане в роля, а с други- не  Rolling Eyes

# 117
Смятам, че лошата и безизразна игра на повечето актьори, се дължи на режисьора. Той трябва да изисква от тях да показват чувства и емоции.

Е, да не би от Вачкова да изисква да показва емоции, а от другите - не. Толкова си умеят. Не може да си артист и да не ти идва отвътре как трябва да го изиграеш. В Сашко има живец, колкото в умряла хлебарка, а пък и като замънка, картинката става плачевна. Трябва да раздават слухови апаратчета преди излъчването на всяка серия.
Иначе, в този ред на мисли и режисьорът им не струва. Ма не може сценаристите ти да не ги бива, а режисьорът да е професионалист. Joy

# 118
Толкова ли е нямало готини артисти и аз питах още в първа тема. hahaha
Марта ми е адски антипатична като човек, но и на мен ми харесва как играе, мимиките, които прави. Стотици пъти по-добра е от Биляна и Василев. И най-важното - разбирам й всяка дума. Mr. Green
точно така мисля и аз, +1. Имам някaкво чувство, че кастингът е бил по приятелска и по партийна линия...
Не я разбирам Марта, толкова запусната и неподдържана, а не е като да няма възможности.

Биляна в роклята ми изглеждаше като някаква огромна камила. Това беше за да се подчертае, че майка й има лош вкус ли?? Нелогично...

# 119
Ами тя самата Биляна си каза, че прилича на торта и бих казала и аз, че съм съгласна с нея.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт