"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
В сапунените сериали главните герои винаги са красиви.
Тук нали пресъздават реалния живот в една болница и съдбите на докторите.Та си мислих,че в крайна сметка не всички доктори са с черти на Мис и Мистър,затова са така подбрани.Мен не ме дразнят,приемам ги такива каквито са.

# 121

Не я разбирам Марта, толкова запусната и неподдържана, а не е като да няма възможности.

Защото е дебела ли? Има хора, които не могат да бъдат слаби.  Stop
Тя е на 56, почти 57г., как точно очакваш да изглежда?

# 122
  • София
Вчера беше безумно тъпа серия! Имаше хубави моменти, разбира се, но  адски недомислици се показаха. Ще си подаряваш колата на стажанстката си пред цялата болница! А жената си иска парите от нея... Абе... да видим следващия.
Иначе ролята на стария Генадиев и много обширна и той си я играе добре. Познавам го и в театъра, според мен е добър актьор. Захариев също е многопластов, харесва ми.

# 123
Мен пък не ме подразни това, все пак него си го знаят и колегите, и жена му, нито някой му обръща внимание, нито би се учудил( не е като бебето, дето го предадоха в двора, това вече беше глупост на квадрат)
По-скоро ме изуми факта, че дава точно тази кола на бъдещата си любовница, но знам ли, по-натам ще има някаква развръзка така или иначе

# 124
Захариева е родила много млада, пък Генадиева дълго е чакала детето и затова е по-възрастна, горе-долу така си обяснявам разликата, но в действителност, Буковска може да бъде дъщеря на Каварджикова (20 г. разлика), докато Думанян на Буковска, едва ли (13 г. разлика).

# 125
Някой друг не чу ли, че Джулиана-Жулиета е на 13 като я сваляха от линейката и после стана на 17 из другите сцени?

# 126
Не съм чула, че е на 13 Жулиета  Joy . Сега ще си го пусна и ще чуя. Laughing
Да, така се чува - 13-годишно.  hahaha
Боне, права си за майките на бъдещите младоженци. Като беше синът ми детскоградинец, осъзнах, че сме доста възрастни родители спрямо някои, макар да не ни личеше, и още не ни личи, а сме дъртички. Wink  Mr. Green . Абе, 10г. не са малко. Wink

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 11:08 от Ензим

# 127
И аз чух, че е на 13, но реших, че съм недочула. Mr. Green

# 128
И аз чух, че е на 13, но реших, че съм недочула. Mr. Green
А така, нали, и после майка и и казва - "ти на абитуриентския бал ли ще раждаш" и аз си викам егати бременността 5 години newsm78
Иначе аз си го пусках преди малко, 13 пак чувам на свалянето от линейката.

# 129
  • София
Бъдещите свати е нормално да имат 20-тина години разлика, предвид фабулата.
Но Биляна просто няма вид на момиченце, не е от младеещите, което прави още по-фрапиращо несъответствието с майка й.

# 130
Аз пък заради външния й вид не мога да повярвам, че е специалист анестезиолог. Недостоверно изглежда. На 28 /според сценария/ е по-реалистично да е специализантка.

# 131
  • гр. Варна
Аз съм вече на 7-ми епизод....малко по малко ви настигам.Чета коментарите ви,не ми пречат спойлерите.
Казвате,че сериала върви мудно.

Още в първи епизод разбрахме кой е Сашко,във втори пък разбрахме,че Сашко и Боряна ще имат любовни трепети(целунаха се в 5-ти),разбра се и за болеста на Камбуров...прекалено форсират,като претупано ми е.

Има трима Алексиеви,да не се окажат роднини? Такова съвпадение..
Коментирали сме го в темата - Александър Алексиев и Стоян Алексиев и в живота са баща и син и героинята се казва  Биляна   Simple Smile

# 132
  • Тра-ла-ла
Не се оплаквайте какви и кои актьори са били избрани да играят, че можеше да гледаме "Стъклен дом" 3  Joy На мен ми хареса, че са вкарали не много употребявани физиономии. Голяма работа, че не са красавци. Това да не е е латино сериал с мачовци  Grinning Героите си изглеждат съвсем нормално като всички нас.

А може би палавият Захариев трябваше да е Асен Блатечки за по-голяма достоверност hahaha

# 133
  • София
А може би палавият Захариев трябваше да е Асен Блатечки за по-голяма достоверност hahaha

Не става за баща на такава голяма дъщеря, трябва да е някой по-дърт пръч
Оплакваме се не от визията им изобщо, а от очевадни несъответствия.
В Пирогов преди години съм виждала едни травматолози...леле, не ми се тръгваше от кабинета  Grinning И то двама

# 134
Има докторя, дето не са за изхвърляне, ама аз и Сашето мога да си го гледам нон-стоп  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт