"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 275
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
И аз покрай сериала разбрах,че Емил Марков е актьор , но пък ми допада играта му.
Стоян Алексиев също ми харесва как играе, скоро го гледах в 199 -отлично изпълнение. Но и двата героя са ми отвратителни и те го постигат.
За кастинга е ясно ,че е по приятелска линия. Доста второстепенни от Столичаните сега пак са тук. Специално за Васил Банов ми беше кофти,че умря в 1 епизод на Столичаните, но тук са му дали шанс.

# 136
  • Тра-ла-ла
А може би палавият Захариев трябваше да е Асен Блатечки за по-голяма достоверност hahaha
Не става за баща на такава голяма дъщеря, трябва да е някой по-дърт пръч
Ами Йоана Буковска е на 39г Grinning Никой не ти гледа реалните години на актьора, а как ще те издокарат на екрана. Пускат му една посивяла лимба на Блатечки и ще е готов да гони мед. сестрите по кабинетите hahaha Не се сещам за дърт "секс символ"....май дъртите са прекалено дърти вече за тази работа

# 137
  • София
Ами Йоана Буковска е на 39г Grinning Никой не ти гледа реалните години на актьора, а как ще те издокарат на екрана. Пускат му една посивяла лимба на Блатечки и ще е готов да гони мед. сестрите по кабинетите hahaha Не се сещам за дърт "секс символ"....май дъртите са прекалено дърти вече за тази работа
Нали това коментирахме....недомислицата Буковска - Думанян като майка и щерка
Как да не гледат реалните години? И защо тогава Буковска не са я издокарали по-възрастна?

# 138
Има докторя, дето не са за изхвърляне, ама аз и Сашето мога да си го гледам нон-стоп  Heart Eyes

Скрит текст:

Йоана Буковска си ми е ок на мен, не ми изглежда никак млада. А при положение, че Захариеви са и заможни - тунинговала се е и толкова.

# 139
  • Тра-ла-ла
На мен Буковска не ми изглежда като 40 годишна Wink Съвсем нормално минава за петдесетак

# 140
Аз този Калоян бих го изхвърлила  Mr. Green (от скрития текст не е грозен, ама нещо ne valja...), но има и други дет' не са за изхвърляне, даже бая ги има, според моите скромни наблюдения. Харесвам мъже в "бели престилки"  Blush

# 141
И мен не ме впечатли  Embarassed Държа си на Сашето и твай  Laughing

# 142
  • ES
Виж уролога беше готин тип. Кой играе неговата роля, знаете ли?

# 143
  • Разпиляна във въображението
Безумно беше снощното изпълнение на Генадиев в операционната. Момичето получи някакъв проблем и той след като се пули малко каза на онези да се справят, че нямал цяла ден Shocked Ще стоиш там между краката докато не оправиш нещата, идиот!

Сега си представете следното - Стилянова е специализантка, но под прикритие и затова държи да остане на работа Laughing Като заложи онзи телефон или ще си връзва гащите с доктора, или ще прави клопка Simple Smile

Калин на моменти изглежда много хубав, в други моменти е страшен Whistling

И аз чух, че е на 13, но реших, че съм недочула. Mr. Green
А така, нали, и после майка и и казва - "ти на абитуриентския бал ли ще раждаш" и аз си викам егати бременността 5 години newsm78
Иначе аз си го пусках преди малко, 13 пак чувам на свалянето от линейката.
и аз се изненадах със споменаването на бала, но какво да очакваме от този сериал.

# 144
Има докторя, дето не са за изхвърляне, ама аз и Сашето мога да си го гледам нон-стоп  Heart Eyes

И аз така.

# 145
На мен Буковска ми изглежда на колкото си е. Никак не ѝ отива да има 28-годишна дъщеря. А онзи уролог, който се споменава пак - него не бих го забелязала избщо, много невзрачен. Както невзрачен е и тоя в скртития текст на ПтицаСпружина.

# 146
....... Не се сещам за дърт "секс символ"....май дъртите са прекалено дърти вече за тази работа
това е щото си млада, аз се сещам  Joy

Не е нужно да си секссимвол или бомба, но е отвратително да ти висят месата по лицето и по тялото и да ти е оттекъл носа и да си с големи торбички под очите  Stop - независимо дали от болест, алкохолизъм или немарливост, това е неуважение към зрителите. И не, не мисля, че средностатистическата 55г. българска жена изглежда като Марта. Имаме и красиви и запазени БГ актриси и актьори, не всички са алкохолици и клоуни.

# 147
Не знам, Марта си ми е добре, А Йоана в никакъв случай не изглежда 17 г. по-млада от нея в сериала. newsm78

# 148

Не е нужно да си секссимвол или бомба, но е отвратително да ти висят месата по лицето и по тялото и да ти е оттекъл носа и да си с големи торбички под очите  Stop - независимо дали от болест, алкохолизъм или немарливост, това е неуважение към зрителите. И не, не мисля, че средностатистическата 55г. българска жена изглежда като Марта. Имаме и красиви и запазени БГ актриси и актьори, не всички са алкохолици и клоуни.
Добре, бе, възмущава се на воля. Явно не можеш да осъзнаеш, че хората са различни. Марта си е дебела, откак я помня, не е спортен тип, а лелковски, не младеят този тип. Ти в момента се оплакваш, че хората са различни, така изглежда отстрани, смешно. За всеки типаж си има роли. Стояна не е ли от лелковски тип? Само красиви ли трябва да са артистите? Смешно, много смешно.

# 149
  • Разпиляна във въображението
Буковска вярно ли е на 39 Shocked

Общи условия

Активация на акаунт