"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 289
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Ензим - не писах "трябва да са красиви", писах "трябва да са поддържани", виждаш ли разлика?

# 151
  • Тра-ла-ла
....... Не се сещам за дърт "секс символ"....май дъртите са прекалено дърти вече за тази работа
това е щото си млада, аз се сещам  Joy
Не чак толкова, че да не ги знам едновремешните. Все пак съм фен на старото българско кино Heart Eyes...

Стефан Данаилов, Иван Иванов... вече са отвъд секса  Laughing Трябва да е някой актьор около 50те +-- Единствено се сещам, че ми харесва Владо Пенев, но той не е секси в класическия сладника в смисъл.

# 152
Ензим - не писах "трябва да са красиви", писах "трябва да са поддържани", виждаш ли разлика?
Да, виждам я. Но ти явно не осъзнаваш, че не всеки може да изглежда по изискванията ти. Толкова, явно не го схващаш.

# 153
На мен много ми харесваха актьорите, които бяха подбрали в "Къде е Маги".
И много по-добре биха ми изглеждали в "Откраднат живот"
Евелин Костова като Биляна /но тя май сега играе в "Столичаните"/
София Кузева като Захариева
Атанас Сребрев като Захариев

# 154
На мен би ми харесала Аня Пенчева в ролята на Захариева. Буковска много добре си играе ролята, та се примирявам с неподходящата й възраст.  Flutter

# 155
Алиска, много добър каст. И на мен ми допадна, макар че този сериал за Маги е може би единствения бг. сериал, от който и един епизод не съм гледала.
П.П. Този доФтор, Калоян... какъв беше, в скрития текст, не участва ли в момента в Мастър Шеф?

# 156
  • гр. Варна
На мен много ми харесваха актьорите, които бяха подбрали в "Къде е Маги".
И много по-добре биха ми изглеждали в "Откраднат живот"
Евелин Костова като Биляна /но тя май сега играе в "Столичаните"/
София Кузева като Захариева
Атанас Сребрев като Захариев

Мисля, че Йоана Буковска много добре играе Захариева.
Атанас Сребрев щеше да е перфектния Захариев
А Биляна...всяка актриса ще е по - добре  Rolling Eyes

# 157
  • ту тук, ту там
Кузева има твърде благ вид, за да играе Захариева според мен.  hahaha

# 158
Добре играе Буковска, но аз не я харесвам по принцип, та затова бих я сменила.  Joy
И сценария ни е по-добър, и каста на актьорите. Направо Милошев да не се занимава с глупости, ами да взима бг мамите да му направят сериала.  hahaha
elleni, ами поне нещо хубаво да може да намери човек и у Захариева. Laughing

# 159
П.П. Този доФтор, Калоян... какъв беше, в скрития текст, не участва ли в момента в Мастър Шеф?

Да,аз оттам го знам Simple Smile

# 160
София Кузева ми е много изкуствена и не ми харесва като актриса, вОПще.
Янина Кашева повече ми харесва.
Светлана Янчева много харесвам аз, но тя по сериали нещо цъ.

# 161
И за мен Кузева е твърде благ образ за да играе Захариева. Мисля, че ролите на Буковска и Вачкова са им паснали като ръкавица. Даже тя Вачкова почти не играе, просто е себе си. Laughing
Преди да започне сериала бях гледала интервю с нея и там се оплакваше, че не играела никъде, все нямало роли за нея... и после каза, че много се зарадвала, когато Милошев ѝ дал роля, която била специално създадена за нея.

# 162
  • Ню Йорк

Това не е ли доктора от Мастършеф  newsm78

# 163
  • Разпиляна във въображението
Той е. Представям си го отива към операционната и вика "Мачкай" и размахва ръце като борец Laughing Но пък готви момчето.

# 164
Аз пък чакам Захариева да се усмихне, ама наистина. Сигурно с чакането ще си остана. Буковска е прекрасна в тази роля, харесвам я. Наистина можеше да я направят мааалко по-възрастна, но както каза някой по-горе-тунинговала се е.
Много харесах Атанас Сребрев в "Къде е Маги". Щеше да е много секси доктор тук  Simple Smile Но и Емил Марков се справя чудесно.
Продължавам да чакам Биляна малко да живне, а на Калин да му светне, че нещо около годеницата и "приятеля" му не е наред.
Казусът с продаденото бебе май ще има развитие в следващата серия. Нали се опитвахме да прогнозираме какви са мотивите на майката да търси инфо. Миро добрякът е готов да се върже на всякаква история, която му пробута, а като е гарнирана със сълзи, ще мине при всяко положение.

Общи условия

Активация на акаунт