"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 237
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Тази серия бе разведряваща и отпускаща и мисля точно от това имахме нужда след много тежките предни две серии с драмите около бебетата, а и тук форума много се натовари, някои даже решиха да се отказват, че им е тежко да гледат такива неща. Определено сериала има нужда по-честичко от подобни епизоди, които да са по-ведри и оптимистични. Simple Smile
Не вярвам Стилянова да задържи колата, но доцент Захариев здраво е хлътнал по нея и ще има драми с жена му.
Но така да дава колата на свой служител пред очите на всички (все пак е паркирана пред болницата) е поредното недомислие на сценаристите ама нейсе.

# 91
Аз мисля, че ще каже на жена си, че й е продал колата, че някое нейно гадже я е купило за подарък. Все е успял да задели някой лев от рушвети и да даде парите на жена си.

# 92
Или да пробута теорията, че малката е карала колата пробно, щото има интерес да я купи  Laughing

Много грозно се отнесе Захариева с букета. Много грозно се отнесе и с цветята за годишнината- прие ги едва ли не заради традицията.  Rolling Eyes Не че оправдавам Пеци, ама явно затова търси внимание другаде. Странно как навремето са се взели...

От промото става ясно, че Алекс ще наследи апартамента на проф. Камбуров. Върти ми се въпросът в главата дали няма да реши да го ипотекира.  Rolling Eyes

# 93
То реално Захариеви са най интересни...

# 94
Две неща ме чоплят от предната серия още- дъщерята  на Романова не е може да не е била следена през бременността си в болницата на мама, абсурд   Naughty, защо но се потърси отговорност на акушер- гинеколозите?
Още един много грозен факт- Захариева услужливо предложи да доплатят разликата- един вид шефа на болницата е по- беден, много малоумно се издава  Rolling Eyes

Страхотни семейни отношения при Захариеви, чудесни просто  Mr. Green

4-те ампули, 100- годишен виц, някак нелепо изглеждаше тук

# 95
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм вече на 7-ми епизод....малко по малко ви настигам.Чета коментарите ви,не ми пречат спойлерите.
Казвате,че сериала върви мудно.

Още в първи епизод разбрахме кой е Сашко,във втори пък разбрахме,че Сашко и Боряна ще имат любовни трепети(целунаха се в 5-ти),разбра се и за болеста на Камбуров...прекалено форсират,като претупано ми е.

Има трима Алексиеви,да не се окажат роднини? Такова съвпадение..

# 96
И аз се замислих относно апартамента Камбуров, че Василев ще иска да го ипотекира. И ни показаха как Янко е ипотекирал своя заради борчове, за да има още повече контраст между двамата Peace

Това с колата на Захариев беше тъпо, явно двора на тази болница е някакво супер тайно и скришно място, където Никой освен нас не вижда какво се случва Laughing Sunglasses
В промото дадоха, че Стилиянова връща колата, но Захариева ги прекъсна, та ще видим дали ще я бъде....
 Но ми харесва това, че развиха някаква интрига между Захариев и Стилиянова, в началото помислих, че ще е поредната Пчеличка  Grinning

# 97
Аз като казах, че Генадиев е лошия, не, многопластов бил, многопластов - чушки. По-долен образ дори от Захариева, тя е някаква злобна клявка, но поне не се прави на светица. А професора ми ти Генадиевa, не стига, че изцяло оаква пейзажа, ами ходи да морализаторства. Лицемер.

Това с ампулите беше супер дебелашки хумор от брадясал виц. Но от школата на комиците - толкоз. Поне в тая серия смъртта на поредното "бебе" беше предотвратена. Беше по-жизнеутвърждаващ епизод. Wink

# 98
Някои моменти ги изтървах от снощи.Ше преговарям по някое време днес.
Вече сте писали за плода в 11 г.с.,но аз с второ дете отидох точно в 11 седмица на преглед и също ми казаха,че има сърдечен ритъм(чухме го),казаха и че плодът вече расте,тоест започва да се оформя.

Аз не мога да разбера Захариева защо се бута толкова да се сроди с Генадиев.Той не е чак толкова богат или поне не го демонстрира.Дори и Калин и Биляна да не са двойка,едва ли ще ги изгонят от лабораторията.И по облеклото и по автомобилите Захариеви демонстрират по-висок стандарт на живот.И тази кола не е купена само с парите от продаденото бебе.Захариева дори и да продава бебета,то тя не го прави всекидневно.Калин кара БМВ стара серия,а Захариева с нова кола,която на всичкото отгоре отиде при стажантката newsm78 #Crazy Laughing
Чудя се в семействата,където има гинеколог как ли гледат на изпълненията на Захариеви.Дано по-малко се разпознаят в схемата с любовницата.

# 99
Изгледах го и аз. Много свеж епизод, на фона на предишните. Захариев май ще си има неприятности в следващата серия  Mr. Green

# 100
Ама Захариева драпа да се сродява с  Генадиеви не заради финансовото им благосъстояние. Целта ѝ е благоразположението на шефа. Този дърт шеф, който може всеки момент да бъде сменен, загатнаха още в първите епизоди, че го недолюбват разни общинари и му кроят шапката.

# 101
Мъжът ми още хълца от смях...

Добра беше серията, ама с малко недомислици, чисто медицински. Плод в 11-та седмица има и ръце и крака, че и сърдечен ритъм, проф. Генадиев, ама нейсе.
О, има си и ръце и крака, че и нокти започват да му растат. Сърчицето бие силно и учестено. Между 11 и 13 г.с. е и първата ФМ, даваща възможност за откриване на генетични малфорации. Не се съмнявайте чак толкова в сценаристите. Всичко е проверено преди да се говори от актьрите.
Кое точно е прверено от сценаристите Laughing ? Професорът каза " Един прекрасен плоден сак с големина 18мм и наличие на ембрионална структура" .  Каза, че е в 11г.с. А в 11г.с. ембрионът е с дължина около 4см и доста оформен, както си писала и ти. Simple Smile Или се бъзикаш, че всичко е проверено? tooth

Joy Не съм го чула, Ензим, не знаех, че професорът е казал така, защото не гледах епизода. Хванах се за коментара на Нана77. Иначе наистина вярвах, че сценаристите са си проверили инфото, но ти сега ме опроверга Joy Явно наистина имат пропуски Mr. Green

# 102
Чудя се в семействата,където има гинеколог как ли гледат на изпълненията на Захариеви.
Любовница няма, бебешори не се продават  Laughing
Обаче изпълнението на Калин в шокова зала ме разсмя искрено. Картинката на монитора винаги беше една и съща, нищо че по едно време бай Калин гледаше десен бъбрек и намиращият се наблизо черен дроб... Чак толкова да си подценяват публиката...
Милошев, ако четеш- гледай ги тия епизоди, след като са сглобени в окончателен вид!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 09:26 от Инат до откат

# 103
И аз се надявам да взимат коментарите ни предвид при следващи епизоди/сезони...иначе за какво се напъваме да пишем изобщо  Tired Някои неща не струват и пари, да ги направят като хората.

# 104
Това с ампулите беше супер дебелашки хумор от брадясал виц. Но от школата на комиците - толкоз. Поне в тая серия смъртта на поредното "бебе" беше предотвратена. Беше по-жизнеутвърждаващ епизод. Wink

Да, начи, честно, ако и това бебе бяха затрили, щях да спра да го гледам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт