"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
А може би съжалява за това което е столил и искаше да каже,че сега никога не би го направил. Rolling Eyes

# 76
  • Разпиляна във въображението
Генадиев каза, че няма да си изостави детето. Е, и? Какво последва? Хвърли едни думи, за които може би трябва да му съчувстваме, но нямаше никакви последствия. Както и в случая с бебетата не се показа никакъв вътрешен конфликт или страдание. Мъка ми е да гледам тази флегма. Артистът може да е добър, но тук просто не го възприемам. Мишка. Спрямо Камбуров е просто нищо. Камбуров излъчва сила, дори, когато е болен и пред умиране. Онзи нищо - сив мрънковец.

# 77
Гледах серията малко разсеяно, но все пак...

Много истинска сцена между Сашо и Биляна при задния вход на болницата (изповедалнята Simple Smile ) Хареса ми как игра Александър Алексиев - много изразителни очи, направо невероятни. И как се държа с нея, разумно, премерено, без да я притиска, но някак надделя усещането, че всичко е вече предопределено. Може би затова разговорът им ми се стори повече приятелски, съвсем не като на хора, които се обичат и биха направили всичко, за да бъдат заедно. Щях да кажа, че сватба все пак ще има, ако не бях чула репликата от анонса, че Биляна е готова да стигне със Сашо докрай...
Чудя се дали и кога  newsm78

А старият Генадиев ми се стори, че се поразплака, когато казваше на Ромео/Румен онези думи за детето и изоставянето. Предполагам сценаристите предвиждат в някой момент чувството за вина да го завладее напълно, но очевидно не сега е моментът.  Застова и сцената остана някак незавършена. Лично на мен ми липсваше кадър с лицето на Генадиев след този разговор - една мимика, един жест поне ...

# 78
  • Там,където се събуждам щастлива.
Генадиев каза, че няма да си изостави детето. Е, и? Какво последва? Хвърли едни думи, за които може би трябва да му съчувстваме, но нямаше никакви последствия. Както и в случая с бебетата не се показа никакъв вътрешен конфликт или страдание. Мъка ми е да гледам тази флегма. Артистът може да е добър, но тук просто не го възприемам. Мишка. Спрямо Камбуров е просто нищо. Камбуров излъчва сила, дори, когато е болен и пред умиране. Онзи нищо - сив мрънковец.

Това е и целта на режисьорите. Генадиев е много слаб мъж, като характер. Изпитва някакъв страх от хората с власт. И в тази серия не тръгна убедително да говори на богатите родителите, ами...хък мък и подаде формуляра. И е точно такава флегма в говоренето , за да е в контраст с Камбуров, който казва в две изречения много истина. И  показва, че го мисли.

Имах едно гажде, което казваше: "Пусни този, който обичаш и ако е истинска любовта, той ще се върне." Много се гневях на тези думи, защото аз ги изпитвах, като "не искаш да се бориш за мен". Минаха години и осъзнах, че е бил прав. Така постъпва и Сашо.  Само дето нерешителната и лесно манипулирана Биляна , ще има да се мотка, докато порастне. (Е, и на мен ми трябваха 10 години...Simple Smile)

# 79
Въпреки, че е недоизпипан откъм сценарий и игра и на моменти много ме дразни, продължавам да го следя тоя сериал. Много мудно върви, като при дръзките и красивите. Тая сватба, дали ще я видим след 30-тина серии?   Rolling Eyes

# 80
  • ту тук, ту там
Генадиев каза, че няма да си изостави детето. Е, и? Какво последва? Хвърли едни думи, за които може би трябва да му съчувстваме, но нямаше никакви последствия. Както и в случая с бебетата не се показа никакъв вътрешен конфликт или страдание.

Ей това е, което ми направи впечатление. Това е, което ми липсва в сценария. Не знам дали е от слабата игра на Стоян Алексиев, или по-скоро е пропуск на сценаристите. Струва ми се второто. Опитвам се да харесам проф. Генадиев като образ, но ми става все по-трудно с всеки изминал казус!

# 81
А защо трябва да го харесваме Генадиев? За мен е отрицателен образ и с тези сини очи...направо демонски.

# 82
  • ту тук, ту там
Чак да трябва... Все пак си мисля, че идеята на сценаристите е била да внуши, че е повече положителен образ, но не успяват да го разгърнат както трябва...
Ей тази вътрешна борба и чувство на вина и разкаяние ми липсват много, а още с анонса на филма се опитаха точно това да ни внушат. Но това са моите лични усещания, не е нужно всеки да ги възприема така нещата.

# 83
  • София
Това с ампулите беше тъпо. Не вярвам да има човек, който не е виждал как изглеждат ампули за инжекция. И как ще се "стопи" стъклото ако беше вагинална глобула. Но нищо де, поне беше забавен и не натоварващ епизод.
А Калин защо изтърси просто така, че Биляна щяла да се избяга от сватбата? Странно беше.

# 84
Аз не мисля, че целта на сценаристите е да го представят в положителна светлина.
Мисля, че човек извършил подобно нещо (Генадиев), много трудно ще стигне до разкаяние. Трябва нещо много разтърсващо да му се случи и да премине през катарзис (болест на любимата, син?)

# 85
Мъжът ми още хълца от смях...

Добра беше серията, ама с малко недомислици, чисто медицински. Плод в 11-та седмица има и ръце и крака, че и сърдечен ритъм, проф. Генадиев, ама нейсе.
О, има си и ръце и крака, че и нокти започват да му растат. Сърчицето бие силно и учестено. Между 11 и 13 г.с. е и първата ФМ, даваща възможност за откриване на генетични малфорации. Не се съмнявайте чак толкова в сценаристите. Всичко е проверено преди да се говори от актьрите.

# 86
  • в 1001-та нощ
Не проумявам изобщо как Стилянова дори си помисли да приеме колата  #Crazy Shocked Rolling Eyes

# 87
  • София
Това с ампулите беше тъпо и изобщо не беше смешно. Клозетен хумор за трети клас. Чак пък да се споглеждат и кикотят лекарите и то пред пациента! Грозна работа.

# 88
Не проумявам изобщо как Стилянова дори си помисли да приеме колата  #Crazy Shocked Rolling Eyes

Ти сериозно ли питаш? Колко девойки на около 20 карат коли за по стотици хиляди левове. Да не са ги изкарали сами тези пари?

# 89
Мъжът ми още хълца от смях...

Добра беше серията, ама с малко недомислици, чисто медицински. Плод в 11-та седмица има и ръце и крака, че и сърдечен ритъм, проф. Генадиев, ама нейсе.
О, има си и ръце и крака, че и нокти започват да му растат. Сърчицето бие силно и учестено. Между 11 и 13 г.с. е и първата ФМ, даваща възможност за откриване на генетични малфорации. Не се съмнявайте чак толкова в сценаристите. Всичко е проверено преди да се говори от актьрите.
Кое точно е прверено от сценаристите Laughing ? Професорът каза " Един прекрасен плоден сак с големина 18мм и наличие на ембрионална структура" .  Каза, че е в 11г.с. А в 11г.с. ембрионът е с дължина около 4см и доста оформен, както си писала и ти. Simple Smile Или се бъзикаш, че всичко е проверено? tooth

Общи условия

Активация на акаунт