"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 293
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък сега се замислих... Всъщност защо е необходимо ролята на Захариев да се играе от някой супер секс символ на 55? Всъщност външния му вид много точно отговаря на героя му- застаряващ мачо. Те и в живота този тип мъже често не са първи Убавци ,(особено след определена възраст). Да не говорим, че често са си гнуснички (справка: разгонения професор и адреналинката).

# 166
Аз пък сега се замислих... Всъщност защо е необходимо ролята на Захариев да се играе от някой супер секс символ на 55? Всъщност външния му вид много точно отговаря на героя му- застаряващ мачо. Те и в живота този тип мъже често не са първи Убавци ,(особено след определена възраст). Да не говорим, че често са си гнуснички (справка: разгонения професор и адреналинката).

+1 Peace По-скоро Калин трябваше да е готин доктор, защото се чудят дали да е сваляч и женкар или любящ съпруг. Та ако решат да го правят сваляч, можеше по-готин артист да изберат. А Сашето си е баш за Билянка. И двамата са апатични, мрънкащи и депресирани.

# 167
  • ту тук, ту там
Аз продължавам да твърдя, че Ралица Паскалева (Стилянова) щеше да е по-добра Биляна! Радина щеше да е супер като ПР (Наталия), а Дария - специализантката Стилянова.  Laughing

# 168
На мен пък Емил Марков ми харесва външно  Flutter , а за ролята си е идеален даже. Ама всеки вижда нещата различно. Димо Алексиев например изобщо не ми харесва външно, ама никак. Лицето му ми прилича на трансформър, толку ръбато и сбръчкано, точно роботите от Трансформърс tooth (играта му ми харесва и ми е симпатичен, но по начина, по който са ми симпатични мопсовете примерно ). Дори Сашко повече ми допада външно от него. Ама сигурно имам извратени схващания, щом харесвам Евгени Будинов, сладък ми е. tooth
Да, Ралица и аз бих предпочела да е в ролята на Биляна, най-малко защото е красива(а Радина не я приевам за красива в никой случай), ама става и така, даже е екстра в ролята на Стилиянова.

# 169
  • София
Аз продължавам да твърдя, че Ралица Паскалева (Стилянова) щеше да е по-добра Биляна! Радина щеше да е супер като ПР (Наталия), а Дария - специализантката Стилянова.  Laughing

О, и аз мисля, че "Стилиянова" щеше да е много по-добра "Биляна". Поне изразява някакви емоции.

# 170
Мрънкащата Радина да е отракан ПР... Stop

# 171
Започнах по - късно да гледам сериала, първите няколко серии не съм ги гледала. Съответно по нищо не разбрах, че Сашо и Биляна се харесват, обичат ... По нищо. Биляна се държи все едно му е сърдита. Няма никаква искрица, плам или нещо поне подобно на вълнение, когато го види. Не знам как е приета в НАТФИЗ. И аз винаги съм искала да играя във филм, детска мечта ми е, но знам че не бих могла да се отпусна пред камера и бих играла точно като нея.

Може с времето и опита да си оправи играта. Peace

# 172
Ами героинята Биляна си е момиче без емоции, с тази маман... мисля си, че актрисата се справя твърде добре, най-малкото предизвиква най-много дискусии тук... bouquet

# 173
Ралица и Дария се справяха чудесно и в "11а".
Много красиви  и можещи млади актриси, много им се радвам. И дикцията им е хубава, тях чудесно ги чувам.
Вчера си пуснах отново серията с болното бебче, което оперираха, защото вечерта като има хора в къщи се измъчвам. Много лоша игра на майката на бебето, дъщерята на Романова, защо изобщо говори като на моменти нищо не и се разбираше...болка ясно, ама толкова слабо изиграна та чак....

# 174
Ее, как без емоции ще е Бибето, просто не може да ги показва, а и не знае какво точно иска. Или знае, ама не й стиска, де, засега. tooth

# 175
Ами героинята Биляна си е момиче без емоции, с тази маман... мисля си, че актрисата се справя твърде добре, най-малкото предизвиква най-много дискусии тук... bouquet

Предизвиква най - много дискусии, защото дразни. На хубавата игра казваш просто - браво, чудесно. И сякаш изглежда толкова лесно. Другото си е мъка ...както е и с другия ми любимец - Миро. Ох, не обичам да критикувам хората по принцип, дано си подобрят играта.

# 176
  • Тра-ла-ла
Много бъркате героите с актьорите  Grinning В крайна сметка актьорите играят ролята, която им е поверена.

# 177
Добра серия беше. Обаче на бебето на Ромео и Жулиета му разказаха играта - първо майката се трови с хапчета, после пълна упойка за аборт, ужас....

# 178
На Биляна повече й подхожда да бъде педиатър. Най-истинска и лъчезарна е, когато наоколо има деца. Да не говорим, че Кръстева би могла да й бъде добър ментор, защото е добър специалист и откровен човек. Щяха да са хубава "двойка", нещо подобно на тандема Камбуров - Сашо.

Но явно за сценария е било най-удачно да "назначат"  Биляна за анестезиолог. Това й дава възможност винаги да е в центъра на събитията - или до Калин, или до Сашо Grinning.

# 179
  • Там,където се събуждам щастлива.
Вчера си пуснах отново серията с болното бебче, което оперираха, защото вечерта като има хора в къщи се измъчвам. Много лоша игра на майката на бебето, дъщерята на Романова, защо изобщо говори като на моменти нищо не и се разбираше...болка ясно, ама толкова слабо изиграна та чак....
Ами, тя съвсем за кратко проведе разговор, когато обвини майка си, че не е била майка. В другото време си говореше сама, както поболелите се от мъка си мърморят неразбрано.
Йоана Буковска каза в интервю, че всички са били наясно,  че е по-млада и са заложили на това с игра да показва Захариева. Моя приятелка много младее и редовно я мислят за по-голямата сестра на децата й.
Като външност са си ок артистите. Нереалните красоти в чуждите сериали са ужасни.  А и ние сме си точно такива.
Според мен има проблем с гледащите на телевизионен екран. С изключение на две реплики, всичко се чува ок през Интернет
И   наистина ли някои не разбират някои сцени? Не може всичко ня тепсия...

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 19:36 от Kalinka

Общи условия

Активация на акаунт