"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
След всяка серия се каня да похваля Йоанна Буковска - помня я само с някакви крясъци от Дунав мост, откъдето ми беше здраво неприятна, обаче в този сериал е перфектна - изражение, интонация, погледи, говор, без грешка.
Мъжът й също се справя много добре, а и вече се съобразяват с вас и не му мажат перчема  Mr. Green И на него му се получават терзанията, както и говорът му е отличен.
Изобщо забелязвам напредък с всяка серия, само Биляна ми е една мъка...

# 346
... само Биляна ми е една мъка...
И Сашко...

# 347

... Доста "изкуствено" ми стои, особено с това, че се обръщат едни към други на фамилия.
Точно така се обръщат.
Даже баба ми 60 години наричаше дядо ми, известен софийски лекар или по фамилия или Докторе! Всички колеги и сестри го наричаха така и тя по навик.

Йоана Буковска играе брилянтно!

Стига бе  Whistling Наистина ли към мъжа си някой се обръща по такъв начин само защото е доктор?
Имам приятели доктори. Аз не съм им пациентка и се обръщам към тях по първо име. Ако се наложи да ме лекуват и сме кабинетите им естествено, че ще се обръщам към тях с "д-р ....." но докато пием бира заедно сме приятели и си говорим на малко име!

# 348
Това  с обръщението в тези сфери е  доста трогателно , даже имаше виц , че  първото ми име е "доктор" .
Другите  , които учат не по-малко ,  не се фукат толкова  и не изискват  непременно  да има  "инженер", "даскале"  и т.н.

# 349
Това  с обръщението в тези сфери е  доста трогателно , даже имаше виц , че  първото ми име е "доктор" .
Другите  , които учат не по-малко ,  не се фукат толкова  и не изискват  непременно  да има  "инженер", "даскале"  и т.н.

Ами, трогателно..... Взели са се за богове и държат да са доктори 24 часа в денонощието..... На голяма част от тях заплатите им са смешни та ми се струва комплексарщина "докторуването им" и в кръчмата даже. Wink

# 350
  • София
И като стана въпрос за нея - много ми стои дървена в по-интимните моменти с Василев. Имам чувството, че се чуди къде да си дене ръцете, че дори не може да се целува както трябва. Някак са ми много фалшиви техните целувки, не е като когато той се целува с Наталия.
Това с дървеното целуване и прегръщане ми направи впечатление още като се награбиха в тоалетната. Тогава летяха крайници навсякъде. hahaha hahaha

# 351
  • Бургас
Само на мен ли сцените с умиращия от рак и жена му не ми се струват реални... по-точно, нямам нищо против играта, а не мога да проумея сценария .... "Не мога да ти простя, че ме напускаш и изоставяш.." и т.н. Сценаристите дали са виждали умиращ от рак човек, това ли е според тях нормалната реакция на близките... някак изсмукано от пръстите и нереално ми е. Говоря като човек, преживял същата драма по различен начин. Със сигурност приемам прекалено лично нещата и затова се издразних толкова, но ... не може да се обвинява умиращия, че умира  Mr. Green ужасно егоистично и абсурдно ми е.
Иначе нямам забележки, със сигурност има още много неща, които биха могли да бъдат и по-добре, но за убиване на време сериалчето ми е идеално, за разлика от турските, индийски и прочие бози, които така и не мога да понеса за повече от минута-две.

# 352
А на мен ми се струва, че ще е твърде елементарно това сестрата, с която Калин спа, да е забременяла. Ама предвид факта, че сценаристите смятат, че ядем доматите с колците...и това няма да ме изненада  Laughing

# 353
Сега откривам темата и се записвам да ви следя. Най сетне нещо българско на екрана, но ми се струва, че на младите артисти нещо им липсва в говора, все едно рецитират стихотворение.

# 354
  • Бургас
Пропуснах още нещо да кажа: продължавам да чувам много лошо на моменти, защо така много български филми имат проблеми с озвучаването  Thinking смея да твърдя, че не съм глуха, а на моменти наистина едва им разбирам /макар и това да се случва рядко/... не знам обаче дали в озвучаването или в артикулацията е по-големият проблем ...
п.п. Не съм чела назад, извинявам се ако сте го коментирали вече  Mr. Green

# 355
  • Там,където се събуждам щастлива.

... Доста "изкуствено" ми стои, особено с това, че се обръщат едни към други на фамилия.
Точно така се обръщат.
Даже баба ми 60 години наричаше дядо ми, известен софийски лекар или по фамилия или Докторе! Всички колеги и сестри го наричаха така и тя по навик.

Йоана Буковска играе брилянтно!

Стига бе  Whistling Наистина ли към мъжа си някой се обръща по такъв начин само защото е доктор?
Имам приятели доктори. Аз не съм им пациентка и се обръщам към тях по първо име. Ако се наложи да ме лекуват и сме кабинетите им естествено, че ще се обръщам към тях с "д-р ....." но докато пием бира заедно сме приятели и си говорим на малко име!

Да, наистина! И смея да твърдя, че са се взели малко по интерес от страна на баба ми, но не бяха се разделяли нито един ден в продължение на тези 60 години и не можеха един без друг.  В деня на погребението на баба ми,  дядо ми почина. Така ги погребахме и двамата за три дена. Гробарите се бяха трогнали от историята им.  Сега, като се замисля...странно звучи. Но ние винаги сме използвали други имена в семейството ( не баба, дядо, чичо , баща  и т.н.).

# 356
  • Sofia
... само Биляна ми е една мъка...
И Сашко...
А, моля моля, Сашко ми е от най-естествено играещите, на него изражение, очи, ситуации са му отлични, само говора понякога го спъва, но напоследък има подобрение. Биляна, обаче, емоции няма, с изключение на редки моменти.

# 357
  • Пловдив
Много тегава серия...удължена една такава...трябваше ли 2 серии с тоя човечец ...нищо съществено.Тая Биляна кат прай нещо поне да помисли ooooh!

Аз не схванах...Генадиев младши като сподели на тати,че Василев се противи за измамата...кво стана?Никва реакция-само каза-честен мъж или нещо подобно.

# 358
А дали Генадиев страши е наясно за продаването на бебета?
Какво имаше предвид Захариев като отиде в кабинета и му каза че иска да участва в бизнеса  Rolling Eyes

# 359
То без шефа не може. Той е на процент.
Очаквам скоро Ирина да си открадне бебето.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 09:08 от zoribori

Общи условия

Активация на акаунт