"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 386
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
А дали Генадиев страши е наясно за продаването на бебета?
Какво имаше предвид Захариев като отиде в кабинета и му каза че иска да участва в бизнеса  Rolling Eyes
Аз лично не смятам, че е наясно!!!
Това и аз не го разбрах, но може би за съдружието да става дума?!

# 376
  • ту тук, ту там
Ако съпругата беше толкова нестандартна - би изпълнила молбата му. Това бих разбрала, а не да се тръшка че мъжът й е упоен и неадекватен
Не съм сигурна, че разбирам какво искаш са кажеш! Тя (а и той самият) не искаха да е упоен с морфин и неадекватен, искаха да сложат край на живота му, за да спрат мъките му. Съпругата му няма как да го направи това нито вкъщи, нито в реанимацията.

# 377
На мен ми е странно това, че заможното семейство, което си плати за бебе, не си е закупило някоя по-модерна количка, а ползва триколка ТСМ.
И аз това загледах. Очаквах поне с една Мима да го возят бебето  hahaha

И за мен това "За мен беше чест" беше супер странно. Не беше ли това репликата на Слави като му свършва шоуто? newsm78 Не че съм го гледала от десет години насам.  Laughing

# 378
  • Варна
Не съм забелязала тома на Достоевски, ама да не би да беше "Престъпление и наказание"? Wink

А някой има ли идея, как да разбера името на един от много второстепенните актьори? Ства въпрос за Д-р Пенев (мисля, че така му беше името), онзи русия, с опашката и тъпите вицове. Почти съм сигурна, че го познавам този човек и ако се окаже, че първото му име е Никола и е от Варна, бих се радвала много, че е успял да пробие поне до там...

# 379

п.п.Тоя заможен баща си оставил истинския адрес в регистъра,нали  Mr. Green
[/quote]

И като пуснеш молба по официалния ред можеш да разбереш адреса на всички, които са раждали в болницата... newsm78

# 380
  • в 1001-та нощ
Не съм забелязала тома на Достоевски, ама да не би да беше "Престъпление и наказание"? Wink

А някой има ли идея, как да разбера името на един от много второстепенните актьори? Ства въпрос за Д-р Пенев (мисля, че така му беше името), онзи русия, с опашката и тъпите вицове. Почти съм сигурна, че го познавам този човек и ако се окаже, че първото му име е Никола и е от Варна, бих се радвала много, че е успял да пробие поне до там...
В края на сериите не изписват ли и второстепенните герои?

# 381
  • Варна
Ми аз не успявам да ги гледам в реалното време и после ги тегля от Арената, та там няма надписи накрая, не знам...

# 382
На мен ми е странно това, че заможното семейство, което си плати за бебе, не си е закупило някоя по-модерна количка, а ползва триколка ТСМ.
И аз това загледах. Очаквах поне с една Мима да го возят бебето  hahaha

Аз познавам семейство, което даде 7 000 евро за мерцедес, но като им се роди първото дете количка взеха от комшиите, защото не им се дават пари за преходни неща!!!

# 383
Ми аз не успявам да ги гледам в реалното време и после ги тегля от Арената, та там няма надписи накрая, не знам...
Можеш ли от Нова Плей? Там ги дават надписите. Мога да пробвам да ти го изровя Simple Smile

# 384

Намери епизод с д-р Пенев на края на серията има в епизода участваха там трябва да е изписано кой го играе. По този начин буквите са кратки.

# 385
  • sf
Не успях да гледам снощи. Може ли някой да ми преразкаже кратко и ясно?

# 386
  • Варна
Благодаря ви за идеите...  bouquet Намерих го, точно той е: http://theatre.art.bg/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B … %D0%BE%D0%B2__500
Радвам се за него. Не е кой знае какво, но все пак...

# 387
Пациентът на Биляна с рак на стомаха нали искаше да умре. Биляна го направи, но остави улики /шишенцето от лекарството/ и Калин разбра. Ирина /родилката/ излъга Миро да й даде адреса на новото семейство на бебето и отиде да ги гледа отдалеч. Миро все още си мисли, че това е мъжът на Ирина с любовницата си. Биляна и Сашко се прегърнаха отново доста дървено. Калин си направи втора проба и се оказа, че няма проблеми и може да има деца.  Захариев се опита да изпроси пари от жена си, за да заведе специализантката на симпозиум в Берлин. Захариева обаче се запъна и се скараха. Той поиска да й стане съдружник в бизнеса, тя отказа. Той се пробва да става съдружник и на Генадиев, но и там не успя. Май това беше общо взето. Ако съм пропуснала нещо, някой да ме допълни.

# 388

Сега в Новаплей видях на края на първия епизод пише д-р Пенев се играе от Никола Мутафов. Дано да е вашият човек Simple Smile

# 389
  • София
....

п.п.Тоя заможен баща си оставил истинския адрес в регистъра,нали  Mr. Green
Не съм сигурна, но за да стане схемата на Захариеви с бебето, то майката е обявила за баща мъжа, той си представя личната карта и от там се записва и адреса. Майката би трябвало да е подписала и документ за отказ от бебето и така жена му го осиновява.

Общи условия

Активация на акаунт