"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 378
  • 738
  •   1
Отговори
# 390

Сега в Новаплей видях на края на първия епизод пише д-р Пенев се играе от Никола Мутафов. Дано да е вашият човек Simple Smile

И сега остава да е син на умиращият от рак  - Михаил Мутафов Simple Smile И той нещо с Варна има.

# 391
  • Варна

Сега в Новаплей видях на края на първия епизод пише д-р Пенев се играе от Никола Мутафов. Дано да е вашият човек Simple Smile

И сега остава да е син на умиращият от рак  - Михаил Мутафов Simple Smile И той нещо с Варна има.
Точно той е човека, за когото си мислех, но нямам представа дали е син на Михаил Мутафов. Не сме се познавали толкова добре. Беше най-добрия приятел на едно мое мноооого бивше гадже. Виждали сме се всичко на всичко 5-6 пъти....

# 392

БИНГО!!! Simple Smile

Никола Мутафов – млад актьор, син на Дафинка и Михаил Мутафови – актьори от трупата на нашия театър през седемдесетте години.

# 393
  • София
Майка му беше и директор на варненския театър.

# 394
И тук май няма случайни актьори!!!

Момичета, смятате ли, че клошарката от снощи може да се окаже нещо повече и да се развие образът й?

# 395
То никъде няма случайни актьори почти (е, има и случайни таланти, но по-рядко), от време оно си е семейна професия...

# 396
  • Варна
Благодаря ви за идеите...  bouquet Намерих го, точно той е: http://theatre.art.bg/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%B … %D0%BE%D0%B2__500
Радвам се за него. Не е кой знае какво, но все пак...

Той е и син на Михаил Мутафов - този, който игра умиращия от рак.
Уф, сега видях, че вече сте писали...

# 397
  • Берлин
И аз да се разпиша.
Снощи не гледах, но нищо май не съм пропуснала.
Впечатленията ми досега накратко: слаб сценарий, слаба актьорска игра, безумно озвучаване. А 1та серия беше силна и ми създаде фалшиви очаквания

# 398
То без шефа не може. Той е на процент.
Очаквам скоро Ирина да си открадне бебето.
Дали участва и той? Може.. Thinking
А аз се зачудих дали майката се казва Ирина, щото нали се предполага, че по документите от раждането е вписано името на другата...

# 399
  • София
Дали? Thinking
А аз се зачудих дали майката се казва Ирина, щото нали се предполага, че по документите от раждането е вписано името на другата...
Раждането си е раждане и там си пише истинската майка

# 400
Дали? Thinking
Раждането си е раждане и там си пише истинската майка
Е, вписали са купувача като баща, пък ще впишат истинската майка, съмнява ме.

# 401
 Thinking Има какво да се желае още от филмчето , но явно се гледа /поне  участниците  тук  сме доста активни/ . На мен  ми е дошло  до гуша от  захаросаните и помпозни  американски  сериали , в които всичко е толкова идеално и на супер високо технологично ниво , че чак граничи с фантастиката .
Доколкото знам и там не всичко е наред , умират хора , има злоупотреби и то  космически в сравнение с нашите  "дяволъци" .
Аз по бих харесала  ако озвучаването беше направено от артистите , които озвучават  чуждите филми - гласовете им са  по-професионални , с ясна дикция , сега  на моменти  направо не им се разбира  какво  каканижат .
Какво стана с оперираното внуче на докторката ? Пропуснала ли съм нещо ?

# 402
  • София
По-назад са обяснили как се прави. За баща може да се пише всеки, ако е съгласен.

Чл. 60. (1) Произходът от майката се определя от раждането.

(2) Майка на детето е жената, която го е родила, включително при асистирана репродукция.

(3) Произходът от майката, установен с акт за раждане, може да бъде оспорен с иск, предявен от детето, от жената, посочена в акта като майка, от нейния съпруг, от жената, която претендира, че е майка на детето, и от мъжа, който претендира, че детето е родено от неговата съпруга.

# 403
А в анонса на следващият епизод, думите на Сашко към Наталия: На тебе не ти ли писна да си в ролята на секс играчката?  ooooh! Shocked Ужас!

# 404

По-назад са обяснили как се прави. За баща може да се пише всеки, ако е съгласен.

А коя майка ще запишат в акта за раждане? Как ще пише някъде името на истинската майка, така е много лесно после да ги изнудва. Не вярвам. Според мен при такива сделки би следвало да се впише направо майката-купувач като майка на бебето. Разбираш ли, ако са вписани в документите за раждането данните на истинската майка, тя много лесно ще докаже, че бебето е нейно.

Общи условия

Активация на акаунт