"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 269
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
А ясно, имали са предвид младия Алексиев.

# 541
Е, да де, точно там е проблема, че тя не е 1,60 и 50 кг. ама Сашко е тамън толкова. Главата й е 2 пъти по-голяма от неговата. Не си отиват и това е, затова и не им вярвам на любовта, а това е проблем. Който е правил кастинга да бъде уволнен немедленно.

Слава богу, значи не само аз съм забелязала. Много е дразнещо.

# 542
Гледах Марта Вачкова, беше гост в Комбина /ако не греша?/ и каза че има няколко сценаристи. В един ден снимат различни серии от филма, разработени от различни сценаристи. Може би от там идва и това разминаване, знам ли?  newsm78

# 543
Гледах Марта Вачкова, беше гост в Комбина /ако не греша?/ и каза че има няколко сценаристи. В един ден снимат различни серии от филма, разработени от различни сценаристи. Може би от там идва и това разминаване, знам ли?  newsm78
Ами хубаво би било да си четат сценариите един другиму!  Mr. Green
Мен ръста, както казах, не ми е проблем, на една височина са си, изключвам случаите, в които се налага да ползват токчета.. Party Обаче снощи ми направи впечатление различната физиономия на Сашко при затворена и отворена уста! Ужасни зъби, просто ужасни! За човек, който се цели и в чужди продукции, това е недопустимо! Няма как да го вземат в значима роля с подобен дефект/извън България де, където татко не е име/!

# 544
Като снимат с различни сценаристи и не се знае кой какво е написал, да снимат и с различни артисти, та да е пълен хаосът.

П.П. В сцената между Генадиев и Сашко и аз му забелязах зъбите. Наистина са ужасни, направо погледа ти бяга от тях.

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 16:11 от Dara888

# 545
  • Разпиляна във въображението
Е, да де, точно там е проблема, че тя не е 1,60 и 50 кг. ама Сашко е тамън толкова. Главата й е 2 пъти по-голяма от неговата. Не си отиват и това е, затова и не им вярвам на любовта, а това е проблем. Който е правил кастинга да бъде уволнен немедленно.

Слава богу, значи не само аз съм забелязала. Много е дразнещо.

Според мъжа ми и косата й предава впечатление, че е с по-голяма глава Laughing

# 546
Тия сценаристи и режисьори скриха топките на индийските сериали по продължителност на пулене в едър план! Между Биляна и Сашко еротика - нула, повече има между Биляна и Калин, които физически си подхождат много повече, а и емоционално - той е дързък и експанзивен, а тя - флегматична. А Сашко и той флегма и тоя сех...нищо, просто нищо. А помните ли във "Всичко е любов", сетих се, защото Янина Кашева е тук, потресаващи интимни сцени. Защо сега не се получава, не ми е ясно

# 547
  • Берлин
Не само,че не се получава, Сагитта....то направо бълвоч стана работата. Прилича на аматьорско видео за кандидатстване в ТВ риалити. Снощи поне се посмяхме с ММ - забавляваме се да имитираме мимики, жестове и погледи. Какви артисти само, хвалА!!!  Joy  Joy  Joy ММ уточни,че ще се въздържим от имитация на сексуването, че...мъка  Joy  Joy  Joy

# 548
Прословутата секс-сцена я гледах по диагонал, но от коментарите по-горе разбирам, че и толкова внимание и е много Wink

Обаче нещо друго не мога да си обясня - става въпрос за казуса проф.Захариев и парите. Значи откъде изнамери солидната сума пари, за да ги върне на жена си с лъжата, че е продал колата, а епизод напред отиде да и реве да му отпусне повече "джобни"?!!  newsm78 newsm78 newsm78

# 549
След като този секс мина от ред, време е за секса между Стилянова и Захариев! Е там нещата ще са  Sick На мен Емил Марков ми е много гнусен!

# 550
  • София
Обаче нещо друго не мога да си обясня - става въпрос за казуса проф.Захариев и парите. Значи откъде изнамери солидната сума пари, за да ги върне на жена си с лъжата, че е продал колата, а епизод напред отиде да и реве да му отпусне повече "джобни"?!!  newsm78 newsm78 newsm78
Е, това са някакви незначителни подробности. Че и 20 бона джобни за 3-4 дни, като че ли отиват на Малдивите, не в Берлин.  Outta Joint

# 551
  • Берлин
Обаче нещо друго не мога да си обясня - става въпрос за казуса проф.Захариев и парите. Значи откъде изнамери солидната сума пари, за да ги върне на жена си с лъжата, че е продал колата, а епизод напред отиде да и реве да му отпусне повече "джобни"?!!  newsm78 newsm78 newsm78
Е, това са някакви незначителни подробности. Че и 20 бона джобни за 3-4 дни, като че ли отиват на Малдивите, не в Берлин.  Outta Joint

Ааа, в Берлин излиза на моменти по-скъп от Малдивите  Peace 10 хил.евро са 3-4 дни тук с лекота се харчат  Wink

# 552
  • София

Обаче нещо друго не мога да си обясня - става въпрос за казуса проф.Захариев и парите. Значи откъде изнамери солидната сума пари, за да ги върне на жена си с лъжата, че е продал колата, а епизод напред отиде да и реве да му отпусне повече "джобни"?!!  newsm78 newsm78 newsm78

и аз това се чудих...

а докторката С все още не мога да разбера добра или лоша ще излезе... но този запис на телефончето ще изкочи в най неподходящия момент, и не се съмнявам, че тя хладнокръвно ще го използва.

На мен сценария ми е реалистичен, да, като изключим страстта между Б и А, но ако и визуално не си пасват, душевно са на една вълна, говорят си, и той я слуша. Калин не я разбира, тя му говори, той се ядосва, защото са се изчерпали.
Героите не реагират праволинейно, по модел, а са многопластови, както е в живота.
Харесва ми.

# 553
  • София

Ааа, в Берлин излиза на моменти по-скъп от Малдивите  Peace 10 хил.евро са 3-4 дни тук с лекота се харчат  Wink

ми разноските за конгреса, една регистрация може да е около 2К евро.. пък хотел, подаръци..

# 554
Е,как да не я подкрепя Калин?!Каза и да забрави и да продължи напред,прегърна я,успокои я.Аз не чух А. да и казва нещо кой знае колко по - различно,когато бяха в мазето и тя истерясваше.

Странна беше и реакцията,тоест липсата на реакция,когато Калин ги завари да излизат двамата от стаичката. Tired

Общи условия

Активация на акаунт