"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 293
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Стига сте се чудили. Като ѝ върна парите от колата, сценарият го е писал Гошо. А га рива за джобни го е писал Митьо. Като дойде ред пак на Гошо, ще намери джобни за конгреса. Mr. Green

# 556

Обаче нещо друго не мога да си обясня - става въпрос за казуса проф.Захариев и парите. Значи откъде изнамери солидната сума пари, за да ги върне на жена си с лъжата, че е продал колата, а епизод напред отиде да и реве да му отпусне повече "джобни"?!!  newsm78 newsm78 newsm78

и аз това се чудих...

а докторката С все още не мога да разбера добра или лоша ще излезе... но този запис на телефончето ще изкочи в най неподходящия момент, и не се съмнявам, че тя хладнокръвно ще го използва.

На мен сценария ми е реалистичен, да, като изключим страстта между Б и А, но ако и визуално не си пасват, душевно са на една вълна, говорят си, и той я слуша. Калин не я разбира, тя му говори, той се ядосва, защото са се изчерпали.
Героите не реагират праволинейно, по модел, а са многопластови, както е в живота.
Харесва ми.

Peace Съгласна съм.

# 557
Стига сте се чудили. Като ѝ върна парите от колата, сценарият го е писал Гошо. А га рива за джобни го е писал Митьо. Като дойде ред пак на Гошо, ще намери джобни за конгреса. Mr. Green
Или това... или това бяха всичките спестявания на доц. Захариев събирани от благодарни пациенти. Събрал, събрал, па решил да се изрепчи пред младата Стилянова като й купи кола. Криза на средната възраст. После осъзнава, че се е ошушкал и почва да цирика на жена си и на шефа си да го включат в "семейния бизнес". Баси, точно като мафия са.

# 558
  • София
Е,как да не я подкрепя Калин?!Каза и да забрави и да продължи напред,прегърна я,успокои я.Аз не чух А. да и казва нещо кой знае колко по - различно,когато бяха в мазето и тя истерясваше.

Странна беше и реакцията,тоест липсата на реакция,когато Калин ги завари да излизат двамата от стаичката. Tired
да, ама тя не иска това да чуе, иска някой да й каже че правилно е постъпила...
На калин беше по стандартно: пази се, не се въвличай, не се привързвай ... по студено един вид

# 559
  • Бургас
Я, то голямо обсъждане се е заформило!!!  Wink
Чета, чета и не разбирам някои защо изобщо го гледат. То едно нещо няма дето да им харесва! Ами не гледай, или не пиши........ ooooh!

# 560
  • София
Или това... или това бяха всичките спестявания на доц. Захариев събирани от благодарни пациенти. Събрал, събрал, па решил да се изрепчи пред младата Стилянова като й купи кола. Криза на средната възраст. После осъзнава, че се е ошушкал и почва да цирика на жена си и на шефа си да го включат в "семейния бизнес". Баси, точно като мафия са.

ама колата е подарък от жена му, а те всички работят на едно място. На него сериозно му е писнало, но е като муха в паяжина, няма измъкване и затова прави глупости.. като да подариш колата на жена дето не ти е и любовница даже.. а тя и прие...

# 561
  • София
Малко (хубави!!!) снимки от снимачната площадка: Flutter Flutter

Скрит текст:

# 562
Много хубави снимки.
Ама защо не я виждам тая емоция на Радина и на екран в образа на Биляна.

# 563
Я, Радина каква е хубава усмихната!

# 564
Чета, чета и не разбирам някои защо изобщо го гледат. То едно нещо няма дето да им харесва! Ами не гледай, или не пиши........ ooooh!
Темата е за писане, макар че след като общото мнение е негативно, и всички виждам едни и същи елементарни пропуски, явно проблема не е в лошите зрители, нали Wink
Отделно, много хора гледат бозата, пардон сериала, само защото е български, тоест склонни сме да преглътнем много...
Трето- снощи не гледах, само ви чета, и май така ще продължа- за 2 минутки разбрах и сюжета, и пропуските, без да си губя времето.

# 565
  • Там,където се събуждам щастлива.
Започвам да се чудя дали повечето списващи гледат сериала (като това за парите). Ако нямате възможност да се съсредоточите, не си го изкарвайте на сценаристите.
Според мен Генадиева се обади веднага на Камбуров, защото се зарадва за лечението и все още си мисля, че е имало нещо между тях.

# 566
Ама кажи си ни го! Друго си е някой да ти каже да пишеш или не, да гледаш или не, да си критичен или...как беше, да смениш канала!  Laughing Laughing

# 567
Ама кажи си ни го! Друго си е някой да ти каже да пишеш или не, да гледаш или не, да си критичен или...как беше, да смениш канала!  Laughing Laughing
Нали, ментори да искаш!
Е, защо толкова много чете, чете...  Mr. Green, Tonnybs

# 568
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не е лошо човек да има градивна критика. Плюнчестата идва в повече..

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 17:39 от Kalinka

# 569
  • София
Е,как да не я подкрепя Калин?!Каза и да забрави и да продължи напред,прегърна я,успокои я.Аз не чух А. да и казва нещо кой знае колко по - различно,когато бяха в мазето и тя истерясваше.
Тя има нужда да го поразнищят, да убеди сама себе си, че е свършила правилно нещо, все пак са с една професия и той би трябвало най-добре да я разбере. Или поне да си поплаче на рамото му.
А Калин - само си повтаря: забрави, недей, успокой се...
Не са на една вълна по въпроса за смъртта и той просто претупва утешението, колкото да му се зачете точка. Разбирам да оставиш човека да си преживява сам, ако той ти го каже изрично или не реагира на утешенията, но тук случаят не е такъв.
Иначе принципно съм съгласна, че тя ще прегори, ако така преживява всеки летален изход.
Но може би в началото всички са така и претръпването е постепенно.
Хубаво усмихнато момиче, но сценарият май не предвижда тя да се засмее широко, поне в 20 серии не успя.

Общи условия

Активация на акаунт