Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 171 064
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Тази година и ние сме се спрели на Блу Долфин. Какво ви е мнението за него? Как е плажа, храната? 
Храната е супер, базата също. Плажът на хотела не струва според мен.Единия е целия в камъни, другия е с много вятър.
Който почива там ходи и обикаля другите плажове в близост- те са много!

# 316
Потвърдено: в Порто Карас искат 500 евро депозит при настаняване !
   - а сега знае ли някой каква е горе долу минималната цена на която може да се намери Assa Maris втората половина на Юни ?

# 317
  • Sofia
Здравейте,

Ще съм признателна ако можете да ми препоръчате хотел с хубав плаж в непосредственна близост до хотела.
Причината е че сме с малко дете, което се глези и все иска аз да го нося на ръце  Wink

Признавам, че не харесвам системата all inclusive и предпочитам HB, ако има възможност в ресторанта човек да се храни на свободна консумация.

Ще съм признателна да споделите ако сте останали доволни от хотел с all inclusive  bouquet

# 318
Здравейте Simple Smile

Тази година сме решили да почиваме в Гърция. Понеже сме с малки деца искаме хотел до морето. Имам две питанки:
- водата в края на юни дали ще е достатъчно топла за деца?
- АI или свободна консумация- колко е "скъпо" по ресторантите? И ол инклузива заслужава ли си в 3* хотели?

# 319
 Simple Smile  Да се запиша и аз тук. Моля ако някой е ходил в Simantro Beach Hotel 4*, моля да сподели мнение.
Засега съм се насочила натам, само където съм малко резервирана, тъй като е затворен тип комплекс. Иначе предпочитам Халкидики, тъй като е сравнително близо до България.

Принципно ме интересуват и цени при свободна консумация, тъй като досега не съм ходила в Гърция. Например приблизително колко е кафето, вода или един обяд?  Ще съм благодарна на всякаква информация.

# 320
Кафе - започва от 1 евро за гръцко (a.k.a. турско Grinning) кафе и стига до 5 евро за фрапе с малка студена вода на плажа. Средно около 2-2.5 евро за еспресо или фрапе в нормално заведение.
Вода в магазина - като тук, в заведение - 1 евро.
Обяд - 10-20 евро на калпак.

# 321
Здравейте,момичета!
Искам да попитам,дали някой е резервирал почивка в Гърция през Процент БГ.? Видях,че предлагат хотел който много ми хареса ,на много по-ниска цена,отколкото всички други ТА. Става въпрос за Pomegranate Wellness Spa 5*. Също така искам да попитам за мнения и впечатлени,за този хотел.Също така съм харесала ANTHEMUS SEA BEACH HOTEL & SPA 5*
Много благодаря
ползвам ги отдавна.това са Планет бг.като идеш в офиса на бул.Хр.Ботев(в София) и си говориш директно с тях може да платиш чак след потвърждение от гръцка страна.Аз съм доволен от техни оферти и обслужване.

Колкото и да рових никъде не видях мнения за ANTHEMUS SEA BEACH & SPA ХОТЕЛ 5*, СИТОНИЯ
Някой да сподели заслужава ли си?

# 322
Реших се най- накрая да отидем в Cronwell Platamon, искам да ви помоля за съдействие.
Рядко съм ползвала агенция и сега попаднах на добра оферта от тях:
https://m.facebook.com/Reservation-to-Hotel-152180678475498/?__nodl&_rdr
Бихте ли се доверили? Зачудих се, защото не са БГ, но цената е с 300 лв по- ниска.
Наистина ще съм ви благодарна,ако дадете напътствие.

# 323
  • На юг от тук
Ако някой има впечатления от Assa Maris Bomo Club и Antigoni Beach Hotel на Ситония,нека разкаже-плаж,местоположение,храна.Кой от двата би предпочел.Благодаря предварително.

# 324
Реших се най- накрая да отидем в Cronwell Platamon, искам да ви помоля за съдействие.
Рядко съм ползвала агенция и сега попаднах на добра оферта от тях:
https://m.facebook.com/Reservation-to-Hotel-152180678475498/?__nodl&_rdr
Бихте ли се доверили? Зачудих се, защото не са БГ, но цената е с 300 лв по- ниска.
Наистина ще съм ви благодарна,ако дадете напътствие.
Тези се оказаха тотални измамници. Добре, че се усетих навреме.
По повод въпроса:
Асса Марис го спряха от продажби за края на август и първата седмица на септември.
Ако съм от помощ с това инфо.

# 325
Здравйте, Бих искала да попитам за Потидеа палас-морето там плитко ли е или бързо ли става дълбоко?

# 326
Здравейте, някой да сподели мнение за хотел Simeon Metamorfosi - хотел, храна, плаж, вода - подходящ ли е за група семейства с деца м/у 2 и 11 години?

# 327
Здравейте, началото на февруари ще бъда заедно с 2ма колеги в Солун и по-конкретно през деня в този хотел Grand Hotel Palace, Thessaloniki.
Тъй като нямам представа от нищо там, може ли някой да каже како интересно има в града, което да може да разгледаме. Не съм сигурна дали ще разполагаме със свободно време (гледайки програмата на събитието, никак, но все пак) и всяка информация за лесно и бързо придвижване до някой обект ще ми е от полза.

# 328
и ние обмислями седмица на море. Още не сме спрели на курорт и на хотел .

# 329
Здравейте момичета някой бил ли е миналото лято на PORTO CARRAS SITHONIA ,че дадохме една шапка пари а от вчера слушам само негативизми за организацията и плажа, а сме и с малки деца. Моля ви дайте отзе ви Peace

Общи условия

Активация на акаунт