Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 171 067
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Нищо му няма на плажа!
Освен това, ако сте склонни да походите малко, имате изключителната възможност да се порадвате на напълно диви частни плажове - общо са цели 25 на брой в района.
http://sithoniagreece.com/halkidiki/neos-marmaras/beaches/porto- … s-hidden-beaches/

Сега, вече за комплекса... далеч е от най-добрите си години, руска реч се чува много, зависи какво търсите.

# 331
Здравейте,
за лятото ще резервирам Alexander beach hotel & spa(на 200 км.от наше село е):
http://www.booking.com/searchresults.bg.html?aid=323176;label=al … FRoCT-Xw_wcB&

Отзиви?

# 332
Здравейте! Има ли в близост до Potidea Palas плаж със ситен пясък? Ще бъдем с кола и ми се ще да отскачаме до други плажове. Любимият ми релакс е на пясъчен плаж, с книга в ръка, на шезлонга, след като хубаво съм се уморила от плуване! Simple Smile
Благодаря на включилите се! bouquet

# 333
  • София
Здравейте! Има ли в близост до Potidea Palas плаж със ситен пясък? Ще бъдем с кола и ми се ще да отскачаме до други плажове. Любимият ми релакс е на пясъчен плаж, с книга в ръка, на шезлонга, след като хубаво съм се уморила от плуване! Simple Smile

Това, което искате го имате на плажа пред хотела...

# 334
Здравейте,  смятаме да резервираме хотел в Криопиги- Касандра. Бихте ли ми казали дали до плажа може да се ходи спокойно с кола и какъв е плажа? Дали е с тясна плажна ивица и дали е каменист? Кава е цената на чадърите и ако си носим наши може ли да ги използваме?
До сега не сме ходили в Гърция? А хотелът който намерих е на добра цена- Криопиги Бийч.
Благодаря ви предварително и приемам всякаква информация и съвети

# 335
  • София
Плажа на Potidea Palas  не е баш пясъчен, има доста камъчета, особено на влизане в морето, този за който се сещам, със ситен пясък и плитко море/ каквото повечето питащи в темата търсят / е този до Крузо Вилидж, но е на края на полуострова. И за мой срам не знам дали е без камъчета плажа на самото село Неа Потидеа, което е на километър от хотела, веднага след моста. Там плажа е доста широк за гръцки плаж и има много заведения и шезлонги кум тях, но до самия плаж не сме стигали.

# 336
На Нея Потидея е много широк плажът, в началото обаче на влизане във водата е с доста камъчета. Така е и самият плаж в зоната около брега. Иначе е огромен, с волейболни игрища, много заведения и т.н.

# 337
Миналага година бяхме в Потидеа Палас. Много ни хареса всичко. Плажът не е голям, имаше тук-там камъчета при прехода между сухия и мокрия пясък и в началото на влизане, но общото ми впечатление и спомен е добър. Изкарахме си чудесно и не ни се тръгваше. Тази година обаче, цените са доста по-високи - около 200 евро повече излизат 5 ношувки в двойна стая изглед море за 2ма+дете началото на юли, което никак не е малко.

Тази година сме се насочили към Cronwell Platamon Resort, имаме оферта с 20% отстъпка за ранно записване и се чудя да запазвам ли. Едва ли ще изпадне по-добре предложение.

# 338
  • София
Ние понякога ходим на хотел с изхранване НВ в Гърция. Записвам се за идея и при вас.

# 339
Благодаря на всички за отзивите за плажа на Potidea Palace. А къде видяхте да се предлага изгодно Cromwell Platamon?

# 340
Тези двата са моите фаворити, но се чудя до колко и дали ще падне цената за юни..

# 341
mama_333,
Не знам колко е изгодно, защото не съм следила цените за там миналата година за да направя сравнение, но Планет ми предлагат двама възрастни с едно дете за 6 нощувки , поселдната седмица на юниц -  2227 лв. в двойна стая с частичен изглед море.

# 342
Bibo, благодаря! "Сверих си часовника"! Wink

# 343
  • София
Здравейте,  смятаме да резервираме хотел в Криопиги- Касандра. Бихте ли ми казали дали до плажа може да се ходи спокойно с кола и какъв е плажа? Дали е с тясна плажна ивица и дали е каменист? Кава е цената на чадърите и ако си носим наши може ли да ги използваме?
До сега не сме ходили в Гърция? А хотелът който намерих е на добра цена- Криопиги Бийч.
Благодаря ви предварително и приемам всякаква информация и съвети

Допълних един мой албум заради теб. Надявам се да даде отговор на въпросите ти. Ако не, питай.
Kriopigi, Kassandra, Halkidiki
Цената в платената зона беше 6 евро, тази година ще видим.
Предполагам знаеш, че хотела е на пътя и далеч от плажа.

# 344
Здравейте,какво ви е мнението за GRAND PLATON HOTEL на Олимпийската ривиера? Плажа изглежда чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт