Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 171 068
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте,какво ви е мнението за GRAND PLATON HOTEL на Олимпийската ривиера? Плажа изглежда чудесно!

Аз ти пиша преди малко за Криопиги, ти питаш за Олимпийска, последно ?
За този хотел съм писала няколко пъти. Ако му махнат 1-2 звезди ще отговори на качеството.
А плажа е описван многократно, ако трябва пак...
Албума ми с части от целия плаж в околностите...

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 22:30 от Bled

# 346
Здравейте,  смятаме да резервираме хотел в Криопиги- Касандра. Бихте ли ми казали дали до плажа може да се ходи спокойно с кола и какъв е плажа? Дали е с тясна плажна ивица и дали е каменист? Кава е цената на чадърите и ако си носим наши може ли да ги използваме?
До сега не сме ходили в Гърция? А хотелът който намерих е на добра цена- Криопиги Бийч.
Благодаря ви предварително и приемам всякаква информация и съвети

Допълних един мой албум заради теб. Надявам се да даде отговор на въпросите ти. Ако не, питай.
Kriopigi, Kassandra, Halkidiki
Цената в платената зона беше 6 евро, тази година ще видим.
Предполагам знаеш, че хотела е на пътя и далеч от плажа.

Добро утро и много благодаря за снимките- това са най-хубавите снимки от Криопиги ,които видях ( а изрових доста да гледам). Стори ми се , че снимките са от три различни плажа (но и трите изглеждаха добре. Интересувам се дали в близост до хотела може да се стига до тези плажове и плажът на Хотел Alexander the great може да се ползва без да сме отседнали в хотела. А също така и дали на разстояние до около 10ина километра има и по-хубави плажове ( да обикаляме на различни плажове)?
Друг хотел , който ни е в бюджета и също ни е вариант е Grand Platon Hotel на Олимпийската ривиера, но там ми се струва много равно и пусто около хотела, но с хубав плаж..
Истината е , че се чудя кой от двата хотела да изберем. Ако знам , че наблизо до Криопиги има хубави и достъпни плажове- ще е там, но ако са много каменисти ще предпочета ривиерата.
Моля ви дайте си вашетш мнение, кой е по-добрият избор?
А и да си кажа честно , отзивите за Платон хотел не са много добри

# 347
Здравейте,
Някой да е пътувал с Мед тур, може ли отзив дали са коректни, че офертата е за Евия...

# 348
Здравейте! Много хубава тема, но не намерих това което аз търся и за това ще ви питам. Интересуват ме хотели ол инклузив в Александруполис, Кавала или Тасос. Става въпрос за 3 семейства, едното от което ще е с 1 годишно дете, за началото на септември.

# 349
Здравей.
Миналата есен бях на Порто Карас-като цяло е добре.
Храната не е кой знае какво-еднообразна.
Има доста басейни-подходящи за Вас с деца.
Става.
Но за такава верига хотели мисля,че може много повече.
Неос Мармарас е на 2 км от Карас-там може за разходка.Може и по плажа-може и с корабче.
Но няма кой зне какво да се види.
Плажа-да,добър е.
Морето е сравнително плитко.
Весело изкарване.
Simple Smile

# 350
Благодаря!

# 351
  • София
Здравейте! Много хубава тема, но не намерих това което аз търся и за това ще ви питам. Интересуват ме хотели ол инклузив в Александруполис, Кавала или Тасос. Става въпрос за 3 семейства, едното от което ще е с 1 годишно дете, за началото на септември.

monii
На 1 стр. едно след друго са дадени и трите места с хотелите, които търсиш/в скрит текст/...

# 352

monii
На 1 стр. едно след друго са дадени и трите места с хотелите, които търсиш/в скрит текст/...
bouquet

# 353
Здравейте. Някой има ли опит с агенция с превоз с автобус до някой от хотелите или просто превоз с автобус на транспортна фирма? Търся ол инклузив с водна пързалка в хотела Simple Smile

# 354
  • София
Здравейте. Някой има ли опит с агенция с превоз с автобус до някой от хотелите или просто превоз с автобус на транспортна фирма? Търся ол инклузив с водна пързалка в хотела Simple Smile

arino
Ще отговоря тук на втория въпрос...
Нямаш голям избор относно пързалката в близката до България част.
Варианта е Aristoteles Holiday Resort & SPA 4*, Ouranoupolis

Хотелът ти дава възможност на на всякаква база хранене.
Също така се обслужва от доста наши агенции и нямаш проблем с транспорта.
Но ако не можеш да се справиш с това ми пиши, ще ти помогна.
Нощувахме там и миналата година, хотела беше пълен с българи и научих достатъчно много.
Имай предвид, че това е бюджетен хотел, но предлага това, което искаш...
Има и собствен плаж.
Мога да ти покажа още много снимки.

# 355
Здравейте,
ще се радвам да дадете отзиви за тези места:

Извън сезон, месец май, настаняване стая(не вила):
Litohoro Olympus Resort Villas & Spa

Много ме интересува вътрешните басейни дали са платени и на каква цена.

Тук със сигурност ще ходим, но ако има отзиви ще е интересно:
http://www.booking.com/hotel/gr/alexander-beach-convention-centr … .bg.html#tab-main

Каква е тази пракика вътрешните басейни да са платени или аз попадам на такива?
  Crazy

# 356
  • Живее на Луната
Здравейте момичета! Търся хотел в Северна Гърция за втората или третата седмица на юни. Изискванията са хубав плаж, HB, детска площадка (детето ще е на година и половина и не му трябват много атракции), зеленина и приятна атмосфера и да е спокойно.  Искам хотела да е хубав, пет звезди или четири ако много си заслужава. Предните две години ходим все в Aegean Melatron на Халкидики, сега искам да отидем другаде но да не е на по-лошо място като ниво.
Блед, мисля си ме ти можеш да дадеш съвет предвид че си ходила в повечето хотели. И още един въпрос, през букинг ли запазвате или директно контактвате хотела?

# 357
Ще следя препоръките за подобен тип хотел, място, но за Май, понеже много станаха.

през букинг ли запазвате или директно контактвате хотела? - аз лично засичам с 30% по-високи цени на тези места. Използвам тур агенции като Процент(Планет травъл), Авентура и други.

# 358
Блед,благодаря ти! Една идея ми е скъпо, но така или иначе гугълвах за орг.транспорт и намерих само от предни години. За пързалките не държа да са големи, но да има и да са готини, с 9 годишно дете ще съм Simple Smile Ако се сетиш друго място, ще съм благодарна.

# 359
Arino, няма друг с пързалки в близката част на Гърция.
Иначе има аквапарк в близост до Солун - Waterland.

Общи условия

Активация на акаунт