Семейство без брак

• 43 386
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • София

Аз пък си мисля, че колкото по-рано заживееш с един човек, толкова по-лесно се напасвате. Защото в началото хората са по-гъвкави  Laughing
Никога не бих казала да на човек, с когото не съм поживяла.
Че ние може още от вратата да се избием, излишно разиграване на родата с годежи и дати. И после въпроси - ама що, ама какво...
И аз. Peace
Едно е гаджосването, цуни-гуни и всеки вкъщи, друго е да се съберете под един покрив и да си видите "правините и кривините" (както казваше баба ми).
Значи, пояснявам каква ми е идеята. Peace
Да заживееш набързо с някого, значи да приемеш възможността да пообиколиш доста къщи, правейки се на семейство с разни гаджета, белким случиш на " твоето".
Ами, някакси олеква жената с такова миткане от креват на креват, си мисля.
Да отсееш ценното в другия е нужно време, а когато минат първичните изпити, когато решиш, че си струва да минеш на по- горен етап, можеш да се сгодиш без цигански оркестър- само двамата да си знаете какво предвиждате и тогава да се съберете за проба. След като сте решили и датата на евентуалното събитие, ако всичко върви добре.
Нещо като 90 дневната виза за брак при американците.
А, при нашата авторка какво се получава- 6 години си живеят на съпружески начала, тя го навива за дете 4 години, а като кандисва той, се оказва, че трябвало да ѝ предложи романтично.
Какво да ѝ предлага- качулка след 6 годишен дъжд? newsm78

# 331
  • Tам през Атлантическия океан

Значи, пояснявам каква ми е идеята. Peace
Да заживееш набързо с някого, значи да приемеш възможността да пообиколиш доста къщи, правейки се на семейство с разни гаджета, белким случиш на " твоето".
Ами, някакси олеква жената с такова миткане от креват на креват, си мисля.

Е аре сЯ  Laughing
аз съм миткала и ко  Mr. Green

И не мъжа ми не е втория  Laughing
но е първият с който заживяхме заедно  Wink

# 332
  • София
Е аре сЯ  Laughing
аз съм миткала и ко  Mr. Green

И не мъжа ми не е втория  Laughing
но е първият с който заживяхме заедно  Wink
Анджък, де!
Правилно ма схвана! bouquet

# 333

п.п. що така всички акцентират в това "докато смъртта ви раздели" а не в : ' в добро и зло... ' Wink
Защото по скоро звучи,като лоша клетва и заплаха , че освен смърт няма друг изход от брака. Laughing
Като вица:
Вечерта преди 30 годишнината от брака.Жената лежи и си мисли -Какъв ли хубав подарък ще ми подари...
Мъжът лежи и си мисли-Ако я бях убил на другия ден след сватбата утре щяха да ме освобождават...

# 334
От отглеждане до отглеждане има голяма разлика. Вероятно се говори за различен вид отглеждане. Да го нахраниш, изкъпеш и завиеш не е кой знае какво натоварване, а и е само няколко години.

Възпитание, образование и т.н. са вече доста, доста по-трудни и отговорни родителски функции. Peace

Баш ранните години са невероятно трудни, защото първо трябва някой да е нон стоп на линия. Знаеш ли аз как искам да има човек, който може надеждно именно да направи тия простички неща: да нахрани децата, да ги приспи, да ги изведе лежерно и разсеяно. Е да, ама се оказва, че е по-трудно, отколкото звучи. А направиш ли грешка там, се отразява доста кофти на здраве, настроение, развитие, интелект- всичко.

А после за наливане на акъл, образование и уроци- ехей, песен, мога да помагам и до университетско ниво.

Ха-ха, сериозно ли?

Нямате ли бащи на децата, баби, дядовци,  гледачки?

# 335
Има, Контеса, но се оказва, че на практика не могат да се включат лесно за периода 0-3 години. Тоест включват се, но аз пак си оставам дифолтен родител, който координира включванията. Да не говорим, че децата предпочитат мен в тая възраст и не е лесно да се оставят с друг човек. За разлика от бащите, майките нямат надежден гледач, ама толкова надежден, че да си супер спокойна, докато бачкаш, че всичко ще е Ок, направено отговорно и с мерак.

# 336
Споделям това впечатление    Rolling Eyes

Цитат
Мъжът не предлага брак на коя да е,но не му е проблем просто да живее с която и да е.

Ха-ха, сериозно ли?

Нямате ли бащи на децата, баби, дядовци,  гледачки?

Уви на мен таткото не ми стига  Crossing Arms
нЕма баби  Wink

Не се оплаквам , споделям  Grinning

# 337
Дес, ти си друга бира!
 За теб няма как с живота в чужбина, но аз говоря за майки в Б-я заобиколени от баби, лели и бащи на нормална работа по 8 часа на ден.

Сирен, значи пак стигаме до ценният избор на мъж партньор, който е достатъчно отговорен и към работата, жената и към децата си. Peace

# 338
Защото по скоро звучи,като лоша клетва и заплаха , че освен смърт няма друг изход от брака. Laughing
Че то си е точно заплаха . Като си спомня сега , аз даже и непрочетох онзи документ който ми пробута оная лелка в гражданското . Каза подпиши се тук, и аз глупака се подписах .  Banghead  Banghead
 Все съм си мислел че раздора е именно сватбата . Мъжете не искат сватба , но нямат нищо против подписа в гражданското . Пък вие жените държите на всяка цена на сватбата , и без сватба нищо не подписвате в гражданското .

# 339
Дес, ти си друга бира!
 За теб няма как с живота в чужбина, но аз говоря за майки в Б-я заобиколени от баби, лели и бащи на нормална работа по 8 часа на ден.

За мен рязлика няма и в Бг си бяхме така   Wink
разликата е че сега имаме вече  две момчета  Heart Eyes

Ама да не забиваме темата на неЙсе  Laughing

# 340
Че то си е точно заплаха . Като си спомня сега , аз даже и непрочетох онзи документ който ми пробута оная лелка в гражданското . Каза подпиши се тук, и аз глупака се подписах .  Banghead  Banghead
 Все съм си мислел че раздора е именно сватбата . Мъжете не искат сватба , но нямат нищо против подписа в гражданското . Пък вие жените държите на всяка цена на сватбата , и без сватба нищо не подписвате в гражданското .

Оф , аре не съди по себе си а ?
Голям карък си  Laughing

И хади да не обобщаваме мъжете , жените  Wink
Кажваш при мен бе така ,  моята жена бе  така и така , еми не се е получило  Simple Smile Сори  Wink

Пък вие жените държите на всяка цена на сватбата , и без сватба нищо не подписвате в гражданското .
Ти колко жени си имал  Laughing ?!

п.п.

Два пъти несполучлив брак - едната ме напусна , другата не .....

:О))))))))))))))

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 19:46 от Desss

# 341
Точно навреме влизам.
Аз съм против джамбуретата, искам просто подпис пред свидетели. Ами не, и това не ги кефи мъжете. Струва ми се даже, че биха предпочели джамбуре без подпис, отколкото само подпис. Заради пиячката.

# 342
Минута мълчание за всички насила завлечени до олтара мъже.

# 343
 Joy
да им отдадем чест  bowuu

# 344
Ти колко жени си имал  Laughing ?!
п.п.

Два пъти несполучлив брак - едната ме напусна , другата не .....

:О))))))))))))))

Аз съм имал една единствена съпруга в живота си ! И никога не съм се развеждал през живота си  ! За разлика от половината мамчета дето имат по 3 брака и 4 развода . Ама иначе подписа бил много важен за тях . Ха-ха-ха .

Общи условия

Активация на акаунт