Звездни компромати - 282 част

• 130 455
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
ботоксът не оставя дупки , нещо друго гледаш, да не е някакви разширени пори или някой белег ?
Адриана Лима има и ботокс, и филъри, като нищо може и операция да има...

# 121
  • Rock & Roll feeling ...
А кое се прави с бързо вкарване на тънка игличка, едно от местата,на което се поставя е челото  Thinking При много жени съм виждала тези следи от тази игличка.

При Лима,ако е пипано,много майсторски, хем е опъната, хем не е,като Аня Пенчева примерно,да бие яко на очи . Нито ботоска и личи,като говори или прави мимики  Thinking Каква операция викаш може да има  ? Чудно ми е направо,щото въобще не личи.

# 122
# 123
Иглите за ботокс са дълги по сантиметър и половина и са супер тънки, как пък няма да видиш следи от убождане с такава игла на снимка! Laughing То и на живо няма да видиш, камо ли на снимка Crazy
На Лима точно тази снимка е с такова лошо качество и не е на фокус, че и надпис на челото да има, може да не се види...

# 124
Лима няма как да е като Аня Пенчева, едната е на 30, другата на 60  Crazy

# 125
Иглите за ботокс са дълги по сантиметър и половина и са супер тънки, как пък няма да видиш следи от убождане с такава игла на снимка! Laughing То и на живо няма да видиш, камо ли на снимка Crazy
На Лима точно тази снимка е с такова лошо качество и не е на фокус, че и надпис на челото да има, може да не се види...

Има,има ... Като попадна на такава снимка ще ти покажа за кое говора.

Не е само до възрастта, а и до начина по който е направена корекцията. При Лима можеш да кажеш ,че има корекции неостарява. Иначе не виждам други следи,които да издават кво и как е направено.

# 126
Утре един от най-най-най-любимите ми актьори е рожденик. Ерик Робъртс става на 60г.
Скрит текст:

С жена си:

# 127
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Relief, нямам идея ти самата на колко години си и откъде черпиш представата си за жените, родени около 80-та, но от мен да знаеш, че поне половината от тях нямат никакви бръчки. Та хич не е изненадващо и за Лима това- нито е някакво чудо, нито някакъв феномен, та така да го изтъкваш Mr. Green

# 128
Eдно време й завиждах на Никол Кидман за готиния мъж Crossing Arms Сега като го гледам какъв е смухлен и все една и съща визия... халал да й е! Mr. Green
Скрит текст:

# 129
Имат,но леки и финни съвсем мимически .  Wink При Лима на  зумнати снимки не си личат. Примерно при Крос си личат  Thinking Както и да е .

# 130
Дукесата винаги е много стилна, хубава е определено, но наистина в лице изглежда доста сбръчкана вече, странна работа!

защото няма намеси, докато ние гледаме хората от шоубизнеса, които имат доста интервенции  в/у себе си ,
те имат един израз - ''да си на 20 в Холивуд е като да си на 35 в останалия свят''
Не мога да се съглася!
На близка възраст съм, а и повечето ми приятелки са в този диапазон, че и по-възрастни от дукесата, намеси нямаме, ма чак така не изглеждаме, ще ме извиняваш

# 131
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имат,но леки и финни съвсем мимически .  Wink При Лима на  зумнати снимки не си личат. Примерно при Крос си личат  Thinking Както и да е .
Ти реални жени около себе си нямаш ли, че само по снимки на моделки да си оформяш представите? Thinking

# 132
И тях ги слагам в кюпа.
Но не мога да отрека,че реалните жени нито имат тялото на Лима,нито чертите на Крос.

# 133
Абе как на 30 г бръчки  ooooh! По скоро е някакво изключение, към което спада и дукесата.
. По вероятно е кожата да е силно дехидратирана, затова и изглежда съсухрена, като си набави нужната вода в организма, се оправя.
Никол Кидман колко е висока, е.аси? Мъж с нормален размер за нея няма ли , та все лилипути ги избира?

# 134
Дукесата има увисване, затова така, иначе не е сбръчкана толкова ...

Общи условия

Активация на акаунт