Звездни компромати - 282 част

• 130 457
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
А тази Ралица всъщност каква е? За пръв път я чувам и виждам...

# 106
  • До морето
А тази, на чието рамо е полегнала Ралица коя е?
Ралица е снаха на знатната фамилия Арабаджиеви

# 107
  • Русе/София
Николета най-препечена.Просто са  ужасни  всички.

# 108
Николета най-препечена.Просто са  ужасни  всички.
Каква разлика имат лицето и краката на Николета ooooh!

# 109
  • Пазарджик/Лондон
Много ми харесва Кейт на всички снимки Heart Eyes.
Николета, Андреа и приятелки не ми се коментират Embarassed.

# 110
  • където ми харесва
На мен Джесика Бийл ми е много антипатична. Като жена на Джъстин пък съвсем. Сигурно за това така и не харесах Рийз. Райън Филип ми беше любимец на времето.
На мен все още ми се струват идеални, един за друг (Райън и Рийз). И визуално си подхождат и изглеждаха много сладки заедно, и направиха много красиви деца.

# 111
Старо интервю и снимки на Николета - на повечето все още е със свежо и младежко излъчване :

http://www.viewsofia.com/article/14917/Kakvo-shte-nosiat-tazi-es … Nikoleta-Lozanova

# 112
# 113
Ехе, мамин Бруклин Бекъм заякнал  Laughing Laughing

# 114
Ехе, мамин Бруклин Бекъм заякнал  Laughing Laughing
По-скоро се е поналял... Много неприятен, колкото майка си, че и повече. Confused

# 115
Клубът на Вълчо и другия чалга ли е? Странна ниша са видели, тя е даже препълнена. Уж английски възпитаници  Confused
Момичето с Бруклин май не е гаджето му, освен ако не я сменил, де. Неотдавна тук гледах снимки от Дисниленд и девойката с него беше по-висока и доста по-слаба.

# 116
Гаджето на Бруклин ми се струва бая мощничка!
Дукесата винаги е много стилна, хубава е определено, но наистина в лице изглежда доста сбръчкана вече, странна работа!

# 117
# 118
Дукесата винаги е много стилна, хубава е определено, но наистина в лице изглежда доста сбръчкана вече, странна работа!

защото няма намеси, докато ние гледаме хората от шоубизнеса, които имат доста интервенции  в/у себе си ,
те имат един израз - ''да си на 20 в Холивуд е като да си на 35 в останалия свят''

# 119
  • Rock & Roll feeling ...
Не е така. Точно Кейт има следи от дупчици от "ботокс" . А Лима например, каквито и снимки да й гледам и ги увеличавам на макс - ми няма  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт