Звездни компромати - 282 част

• 130 478
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
По принцип нямам нищо против бръчките, стига да не са моите,  Flutter, не ми е важно, че някой на 60 иска да изглежда като на 35, дори го намирам за нормално вече. Но да е изненадващо или феномен някакъв, както каза Джой, че някаква си на 34год няма бръчки,направо си е смешно. Напълно нормално е, млади жени на 30-40год да не изглеждат в лице като Дукесата, или Камерън Диас, не е нормално тяхното, за годините им, а не обратното.

# 136
Relief, от известно време ти забелязах постовете в тази тема. Страшни небивалици пишеш, да знаеш!

Никол Кидмън е висока 180 см. Този, нейния, не е повече от 170.

# 137
На 38 почти съм и от всичките ми наборки само една е с бръчки, но при нея се появиха преди повече от 10 г.
И според мен няма нищо странно, че на тези години Лима няма бръчки. При Кейт е просто лош ген и прекалено ограничаващ хранителен режим.

Никол Кидман колко е висока, е.аси? Мъж с нормален размер за нея няма ли , та все лилипути ги избира?
Странното е, че официално се водят тя 180 см, той 178 newsm78, явно тя е скрила някой друг сантиметър, а той - добавил  Mr. Green

# 138
Мъжът на Кидман винаги ми е бил смотан, докато не го гледах като жури в "The voice" на Австралия, толкова мил, музикален, чувствителен и симпатичен човек, че се влюбих в него. Даже и музиката му слушам вече.  Heart Eyes не е Крис Хемсуърт, но е чудничък.

# 139
Ми тя и над Том Круз стърчеше с половин глава. Щом е 1,80м, височка си е жената, ама и хубавите мъже са над 1,80.  Mr. Green  Явно си пада по ниски мъже.

# 140
  • София
Иглите за поставяне на ботокс са толкова тънки, че убожданията изчезват за часове, най-много ден. И те не са точно "дупки", а по скоро видими зачервявания.
Доста е нелепо да се бърка с обикновени разширени пори.

# 141
...ама и хубавите мъже са над 1,80...
Напротив, под 180 са, явно и тя го е забелязала  Mr. Green

# 142
  • Благоевград
Дукесата защо е само с годежния си пръстен? Имам спомен, че на венчавката в катедралата Уилям й сложи и друг пръстен  newsm78 Даже намерих точно момента с пръстена https://www.youtube.com/watch?v=ldhYnMFHKak

# 143
  • Once there was a Hushpuppy...
С токчета е Кидман Grinning с този джобен мъж да си позволява висок ток...
Много смешна двойка са Laughing

# 144
И без токчета не е по-различно положението.
Ако той наистина е 178 не е толкова джобен, просто тя си е много висока  Simple Smile

# 145
Дукесата защо е само с годежния си пръстен?
Не разбрах какво точно питаш, но Кейт носи на пръста на лявата ръка годежния си пръстен и венчалната халка.

# 146
  • Великобритания
John Legend и жена му си имат момиченце - Luna Simone Stephens
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3544475/Chrissy-Tei … o=social-facebook

# 147
  • Благоевград
Дукесата защо е само с годежния си пръстен?
Не разбрах какво точно питаш, но Кейт носи на пръста на лявата ръка годежния си пръстен и венчалната халка.

Точно за венчалната халка питам, че не я видях и си помислих, че носи само годежния пръстен  Laughing Благодаря! Ще сменям очилата  Laughing

# 148
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, де, да! Права си, Човече. Тя си е висока, аз го казах джобен, защото спрямо нея имах предвид Peace

# 149
Дукесата се състари изведнъж.Предполагам ,че имат значение и двете бременности освен всичко друго. newsm78
Изглежда слаба,изтощена чак.
Да я оставят да яде тази жена,със сигурност ще придобие по здрав вид  Peace

Общи условия

Активация на акаунт