Звездни компромати - 282 част

• 130 443
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
И мен да ме снимат толкова ще гледам да съм клечка, представяте ли си да ми стърчи коремче в тези подбрани тоалети. След двете бременности бюстът й съвсем се е стопил. Между другото, ако ви е интересно:
всички тоалети на дукесата от едноседмичното пътуване с дизайнери и цени

# 151
Наистина на почти всички снимки ръцете и са събрани отпред.

# 152
  • София
Съвсем нормално е, това си е по етикет. Ръцете отпред и едната държи края на пръстите на другата. Явно тя толкова е свикнала, че го прави почти непрекъснато.

# 153
То няма много подходящи пози, в които да застане.
Да ходи и да мята ръце - не става, зад гърба - не става, кръстосани под гърдите не става, в поза Ф не става  Laughing ...
Най-лесно и хубаво е да ги държи небрежно отпред, а малката чантичка само спомага в случая. Абе изпълнява етикета прекрасно, научила си е уроците за отличен.  Wink

# 154
  • София
Може би съм аз проблемното око, но каквото и да облече Кейт Мидълтън, не ми харесва. Не съм я гледала в движение, но ми стои като някакъв неособено фин манекен от витрина. Нито у нея, нито у съпруга й виждам особен чар Tired.

# 155
  • Tам през Атлантическия океан
"Само приятели"  Sunglasses
Лео и Риана са 'гепени' пак да флиртруват  Wink

Скрит текст:

# 156
  • Вестерос
Рийз отива на плаж
Скрит текст:

# 157
На Коачела плитките са били хит сред дамите, но трябваше ли и Бруклин да се барне с такива  newsm78

# 158
Беше симпатично дете, но явно с годинките погрознява.

# 159
 Ама той защо все с дупки по тениските, модата ли е такава?

# 160
Е, ти па! На Канчо всички дрехи са като минали през месомелачка, явно вкара тренд.  Laughing
Много, ама много ми е неприятен този Бруклин. Името му и то такова, малоумно! Кога ли някоя родна знаменитост ще си кръсти сина Банишора.  Mr. Green

# 161
Е, ти па! На Канчо всички дрехи са като минали през месомелачка, явно вкара тренд.  Laughing
Много, ама много ми е неприятен този Бруклин. Името му и то такова, малоумно! Кога ли някоя родна знаменитост ще си кръсти сина Банишора.  Mr. Green
Банишора не знам, ама Мост Чавдар Wink.
Бруки като порасне къде 30 годишен, може и да се разхубави, на мен като малък не ми е харесвал също, братята му са ми били винаги по-симпатични.

# 162
  • bad@ss
Стига и вие  Mr. Green
Хубави неща пишат за името.

# 163
Добре де, няма да е Банишора, ще е Люлин!  Mr. Green Чакам да блъвне софийски патриотизъм у нечия провинциална знаменитост, дотолкова пософиянчила се и следваща великата Вики Бекъм, че да я прекопира, но по нашенски.  Crazy

# 164
Добре де, няма да е Банишора, ще е Люлин!  Mr. Green Чакам да блъвне софийски патриотизъм у нечия провинциална знаменитост, дотолкова пософиянчила се и следваща великата Вики Бекъм, че да я прекопира, но по нашенски.  Crazy
Предвид това, че познавам мъж Люлин, който е 70+ набор, по-скоро Викито копира  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт