Звездни компромати - 282 част

• 130 417
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Добре де, няма да е Банишора, ще е Люлин!  Mr. Green Чакам да блъвне софийски патриотизъм у нечия провинциална знаменитост, дотолкова пософиянчила се и следваща великата Вики Бекъм, че да я прекопира, но по нашенски.  Crazy
Предвид това, че познавам мъж Люлин, който е 70+ набор, по-скоро Викито копира  Mr. Green
Joy

# 166
  • Бургас
На Коачела плитките са били хит сред дамите, но трябваше ли и Бруклин да се барне с такива  newsm78
Одрал е кожата на майка си.

# 167
Добре де, няма да е Банишора, ще е Люлин!  Mr. Green Чакам да блъвне софийски патриотизъм у нечия провинциална знаменитост, дотолкова пософиянчила се и следваща великата Вики Бекъм, че да я прекопира, но по нашенски.  Crazy
Или някоя изискана дама от софийска фамилия... hahaha

# 168
Аз пък намирам Бруклин за съсвем нормално изглеждащ тийн. Още е рано да се каже какъв мъж ще стане Simple Smile!

# 169
Аз пък намирам Бруклин за съсвем нормално изглеждащ тийн. Още е рано да се каже какъв мъж ще стане Simple Smile!
красавец няма да стане, не и в този живот...

# 170
  • Бургас
Криси Тейгън и Джон Леджънт си имат дъщеричка - Луна Симон Стивънс. Родила се е на 14 април.

# 171
Или някоя изискана дама от софийска фамилия... hahaha
Хъхъ, ако от корема ѝ излезе поредното уникално отроче, може да го удостои с величествено име.  Flutter

Още вчера някой ни информира за бебето на Джон Леджънд и Криси Тейгън. Баба Луна да почерпи, сигурно е, че е кръстено на нея!  Mr. Green

# 172
Какво му е на Бруклин?
Съвсем нормално си изглежда, очевидно прилича на майка си.

# 173
Появи се информация, че Есмер е дарила Благо с дете. И аз мисля, че ѝ е рано.

# 174
  • bad@ss
За кой ли път вече преписват глупостите директно оттук  Crazy

# 175
Какво му е на Бруклин?
Съвсем нормално си изглежда, очевидно прилича на майка си.
И според мен изглежда добре, харесва ми, направо си е красив. Баща му например не ми харесва, а пък много жени припадат по него. Всичко е въпрос на вкус Simple Smile

# 176
Красив?!  Shocked Tired ...  Наистина е въпрос на вкус и то какъв.  Crazy

# 177
  • Пловдив
НСЧ, я покажи снимка на идеално красив според теб, от гугъл. Simple Smile

# 178
От Бекъмовите деца "красиво" може да се каже само за момиченцето. Останалите са си най-нормални деца, с най-обикновени физиономии. От останалите звездни наследници - красиви са биологичните деца на Джоли-Пит. Щерката на Том Круз също не смятам за красавица, дори нещо в очите има, което ми е несимпатично. Децата на Синди са със страхотни черти, съразмерни лица. Бебето на Тамара Екълстоун, по което припадат масово, си е най-обикновено бебешорче. Децата на Рийз Уидърспуун са ми много красиви, късмет, че приличат на татко си повече.
От родните "известни", децата на онзи набеден футболист Валери са си съвсем средностатистически дечурлига, въпреки напъните на майките си.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 13:06 от Анонимен

# 179
А освен идеално красиви не може ли да има и нормално красиви хора  Laughing
С плитките се е направил на интересен, но в нормален вид си е красив според мен...
Скрит текст:

НСЧ, я покажи снимка на идеално красив според теб, от гугъл. Simple Smile
Както казах - въпрос на вкус, за себе си харесвам чернички, което не значи автоматично, че другите са грозни. Този е мой тип Simple Smile
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт